52

Анонимен

преди 10 години

май и британската система се е бъгнала а?

51

бъдин

преди 10 години

Скоро нЕкои ще разберат думите на известен БГ синоптик:След обед и през нощта се очаква слънчево време!

50

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, я не ставаите смешни кой ще изстрелва балистични ракети от централната част на Средиземно море ?Средиземно море е едно от най-наблюдаваните и не само то военните, то представлява интерес и за метеоролозите и за гражданската авиациа, така че дори и да е имало изстрелване на балистична ракета, поне 10-15 държави са щели да го засекат, а теорията с изпорбването е меко казано смешно, щото изстрелването на балистичната ракета е най-забележимото нещо. Явно иде реч за бъг в руската система

49

член

преди 10 години

Югославската армия подпомогната от Руските зенитни обстановки C-4O0 свалиха американския неведим Стелт

48

anonimen

преди 10 години

neboitese stanihkata si pravi zaria arusnaka go izdava

47

Вирджиния до 48

преди 10 години

Най-вероятно са свалени, когато има старт на балистична ракета, която е изстреляна от "условния" противник, се задейства ПРО защитата. Като се има предвид, че стандартната средиземноморска групировка на Русия в Средиземно море наброява около 25 кораба /а сега е увеличена с неизвестнен брой съдове, които се присъединяват непрекъснато към нея/ не е чудно ракетите да са били свалени.

46

bashkircho

преди 10 години

До АтакистSq pyrvo "buhal" shte vikash na maika si, vtoro Amerikancira ne si testva puskovite sistemi, testva koi go sledi.

45

Анонимен

преди 10 години

АМЕРИКА я сърби *** но РУСНАКА ще я почешат здраво ,веднъж за винаги

44

сириец

преди 10 години

Гадовете вече са решили, и даже да не е вярно за това изстрелване, Сирия ще е /а даже вече е/поредната жертва на янките и останалата ояла се част от света.

43

Анонимен

преди 10 години

Сега в Сирия цари мир нямя 100000 убити и не знам си колко милиона бежанци, та намесата на американците ще развали рахатлъка и хармонията,нали така червени боклучета??

42

БМ_21 Град

преди 10 години

до 36-ти ... ракетите са паднали в морето на Запад от Сирийските брегове, това е пълният текст на съобщението ..

41

с.

преди 10 години

Тука е пълно с тесни специалисти по руските оръжейни системи,както и с представители на стратегическото им командване!Нясно са с оперативната обстановка,кой точно е изстрелял ракетите,кой точно и с какво ги е свалил и така нататък!:)Путята направо да си търси нова работа!:)

40

Анонимен

преди 10 години

НЕ било балистична РАКЕТА А БИЛО балистична ЦЕЛ

39

ЕХее

преди 10 години

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ USA !!! Хамериканци Русия за едно денонощие прави калашници за цялата държава така че да не пипат котлона с голи ръце ;)

38

Momo

преди 10 години

Според руснаците, целите са паднали в морето.Ама вече дали са паднали, защото са били самоунищожени или са ги свалили не се казва.Четете руските новинарски сайтове(Риа Новости например, а и не само тя).

37

Анонимен

преди 10 години

ДО 43 УТОЧНИСЕ ПО ДОБРЕ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ

36

zeus

преди 10 години

Американосите не спират с провокациите, след като номера със зарина не мина сега изстрелват ракетки барем някой отвърне на огъня и да почват войната.

35

Атакист

преди 10 години

до 38Бухал, нали първата стъпка за унищожаването на ракета е нейното засичане след това вече да се прихване от зенитните системи. Хамериканеца хем си изпробва пусковите системи, хем разбра , че руснака му засече ракетите. Това е. Друг е въпроса ,че никой не се е опитвал да унищожава в момента дадена цел.

34

Вирджиния

преди 10 години

Изстреляни са две ракети, това е потвърдена информация. Въпросът е какво се е случило с тях? Една от версиите е, че са били свалени от руски кораби базирани в Средиземно море, като е използвана системата С-400Ф /Ф означава флотска модификация на комплекса С-400/.

33

ЕХее

преди 10 години

Дано ракетите да не са като АЛБАНСКИТЕ РЕОТАНИ ХАХАХ