46

Хасмукар

преди 10 години

ем аслан, ем ***!!!

45

Анонимен

преди 10 години

Борисов играе ли FarmVille?

44

ани

преди 10 години

в тази тема явно се включват "истинските мъже " Защо толкова омраза към БОйКО? Завиждате му,защото е един от малкото истински и силни мъже в България!И да го обиждате, Бойко си остава мъж и половина и отличен политик, а вие сте нищо и никой!!!!!!!!!

43

Касандра

преди 10 години

Мутра *** ! Какво си направил с онкоболни ? Хаир да не видиш ! Сретан Йосич къде си ти ? Кога...?

42

hj

преди 10 години

Един е Бойко и неговия пророк Цветан!!!Ще бъдат поставени в мавзолей един ден след много години за назидание и страх у всички кумонисти!

41

Анонимен

преди 10 години

Това действително са темите на деня... без значение дали са коментирани от Бойко. Този ужасен реваншизъм и налагане на олигарха Василев, ДПС, Доган и Турция -това трябва да е злободневната тема на деня. Не бива нито ден повече да се крие истината даже евреина Станишев е пионка и нищожен бушон в голямата игра. Била любовницата му взела някой милион.. смях нещата са много по-страшни за България...Някак си на този фон Борисов е по- симпатичен...

40

Анонимен

преди 10 години

Що правели така? Щот не са мръднали като мислене от времето на Сталин .И докато оня поне е правел нещо така ,че за сравнително кратко време СССР от една разсипана от война страна да се изправи на крака, тия нашите се интересуват само как да се налапат с повечко пара.За кво ги правят тези почти безкрайни отстъпки на ***?Щот им трябва електорат.Зер червените хардлайнери нещо поизчезват.Не друго просто ЕГН.. След 3-4 години народът пак уплашено наказателно ще гласува за ББ.И пак отначало..

39

Анонимен

преди 10 години

да, особено смешно е изречението как имаме МЕТРО, благодарение на Еврофондовете! Че метрото е факт още от 1998г и много ясно си го спомням! Преди 15 години къде беше Бойко Борисов? Къде беше Европейският съюз и какво общо имаше с България?Преди 2 години ББ каза "направил съм ви метро" , ТОЙ ли ни го е направил? Не бяхме и чували за него през 1998, когато вече се возихме от Люлин до К.Величков. Не знаех, че ТОЙ ни го е направил

38

Злопаметна

преди 10 години

Значи...тези, които го посъветваха да направи страница и профил във фейсбук са просто за уволняване, защото на подобни ресурси като фейс, ЛайвДжурнал и т.н. имитация на профили са класика в жанра. Боже, Боже, Боже, и тия хора правят на подобни незащитени ресурси официални страници? Ми голямо дубрутро са. 21-ви век сме, ерата на интернета. Просто не мога да повярвам.

37

dan

преди 10 години

Как пише Б.Б. на клавиатурата - с десетопръстната система, с по един пръст или диктува на някой друг? Той знае ли изобщо как се пуска компютъра?

36

Злопаметна

преди 10 години

Какъв фейсбук, вие там окончателно ли изтрещяхте или слънчасахте? Бре каква работа има един депутат да клечи във фейсбук? Имате си сайтове, официални страници, какви са тези пуберски глупости?Ще ми се обяснява лидер на партия като ученичка че не бил имал точно този првофил в фейса. Ми да не го завежда изобщо бре... Ама че простотия, държи се като уволнена мутра.

35

йордан

преди 10 години

Др. комунист миришеш на ***,както и превратаджиите, на които симпатизираш.

34

!!!!!!!!

преди 10 години

До AnonymousЗаради тоя тип от банкя горяха хора а заради тройната ламя никой не егорял

33

Др. Борисов

преди 10 години

Първо се обръсни, а не ми ходи като някоя загоряла магистрална к-рва.Абе???????????

32

Анонимен

преди 10 години

ASSHOLE. BOIKO THE BOSS OF THE BULGARIAN MAFIA

31

Анонимен

преди 10 години

Ердоган да му построи едно минаре и да реди, да реди, да реди...по цял ден.все пак нали са приятели...

30

Анонимен

преди 10 години

Добре би било да се види КАК Бойко пише. Само така, за публиката.

29

typipros1

преди 10 години

До Анонимен 30трябва да се повтаря едно и също докато се забрави батко и браТКО докато Пеевски стане председател на ДАНС докато дават ПИРИН на турчин докато има такива шеща

28

Анонимен

преди 10 години

на тоя *** народ можеш да му повтаряш за 50 км пътища непрекъснато - щото е тъптой ако не беше толкова *** отдавна да е дал направление на банкянския кефир

27

typipros1

преди 10 години

ББ каза че е прочел 1 книга за ВинетуА какво е прочел новия финансов министър за да му трябва 1 МИЛИАРД нов заемдали е чел само завещанието си?