142

Анонимен

преди 10 години

Ако БКП, Д(П)С и милиционерската партия предизвестено ни бяха ясни, то за националиститие нещата до днес бяха на кантар. Въпреки явните противоречия и растящия брой провокации и фалове. Щото много се изприказва, за род, родина, национален интерес, ромска и битова престъпност и др.разни, все злободневни.Е, днес задниците им окончателно лъснаха и се видя кой и какъв е. Да се надяваме, че и най-заклетите атакисти са почнали да осъзнават, че фон Смолхаузен се интересува само и единствено от себе си

141

SKYBET

преди 10 години

tozi bolen liderov tolko mnogo go mrazi 4e nikoga ne sym mraizil kakvo i da e bilo syshtestvo na tazi zemia tolkova mnogo , kogato resha da si sloja krai na jovota i toia shte doide s men v ada zaklevam se

140

thegbc

преди 10 години

Виждали ли сте комунист да се труди и да работи? Ако някога видите кажете това ще е световен прецедент ! Комунист говори за работа но всъщност никога не е работил през живота си ! Така са научени , да мързелуват и да рушат всичко кадето им е пред очите ..комунистите освем , че са доказани масови убийци на над 150 милиона невини хора по света са и изключителни мързели и безхаберници без капка трудов стаж ..само те си мислят , че работят а всъшност само рушат и издевателстват върху невини хора!

139

Анонимен

преди 10 години

Като чета коментарите ви, се сещам само за израза " *** НАРОД - БЕДНА ДЪРЖАВА"

138

bgsoldier

преди 10 години

Бутнаха го, ок, сега да не ни бутат на нас заеми, а да си го набутват взаимно, където решат, най-вече го бутат там където дупката е една и обичат бутането де, то начело им е един такъв, дето са му го бутали. И по един да е, че нямаме сили и за заем за анални разширители!

137

пернишко бесепе

преди 10 години

До Аза гат дода и ти осуча винкело о кухата кратуна

136

аман от тъпанари

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ БСП!-как ще се махаш?да не би да си се научил да работиш и честно да изкарваш пари?Само кражби и далавери-това можеш ти и тебеподобните,а сега и от протестите идват добри парички!Къде в чужбина ще намериш такъв рахатлък?Там се работи,а не се обикалят улиците ис крясъци и тъпани!Против БСП си ,ама си взел помощите ,които отпуснаха,нали?

135

Kaleko Aleko

преди 10 години

Сбогом, г-н bochko tikveto.И ако след години се окаже, че пенсията ви е 50 кинта, щото трябват пари за "социални мерки" за милионите меринджеи, ще се сърдите само на себе си ;) Весел живот в България и си купете пушка, че меринджеите стават все по-нагли, да не Ви изненадат някоя вечер.

134

Мен

преди 10 години

Чудя се, къде се дяна Босия (и колко му платиха да си хвърли домата, преди месеци) истерясвайки, че държавата загива... Съдейки по ценоразписа - 50лв (по толкоз вървят тея без достойнство и самосъзнание)

133

Мaрш Гейбери

преди 10 години

Гейберaсти, aко се мaхнете от нaшaтa държaвa нaчело с Вождa ви, ще нaпрaвите добро нa децaтa си !Вие и Борисов дестaбилизирaте Бългaрия и се опитвaте дa провокирaте нaсилие !Мaрш от Родинaтa ни !!!

132

Анонимен

преди 10 години

90% от протестиращите и пишещите тук нямат и най-малка идея какво е дробил Дянков като е правил стария бюджет. Тук не става въпрос за политика ГЕРБ/БСП, а за просто действие което се учи в 9ти клас на икономическите паралелки. Ако имаш дълг в падеж и нямаш налични пари да го погасиш - Теглиш нов дълг и погасяваш предишния! Естествено ако имаш резерв няма нужда от това... но някой опоска резерва :) май беше един очилатко с тънък глас

131

Анонимен

преди 10 години

Спечелихте битка,НО не войната

130

анонимен

преди 10 години

6502,и пропустна катострофалните земетресения,пожари,чума и .....да шистовият газ.

129

Пешко

преди 10 години

Срам и позор! Никакви дебати, никакви обяснения относно бюджета, само тъпотии. Жалък "организиран" протест в "подкрепа" на правителството, като три четвърти от хората не знаеха за какво са там. Някакъв си Местан се обяснява и упражнява по реторика, Станишко и Кутев раздават обяди, а беловласото *** не смее да шукне, но пръстчето му шава. Позор! Довечера всички на протест

128

махленка

преди 10 години

Депутатите бутнаха ветото на президента....Депутатите бутнаха бъдещето на децата ни!!!!!!!!!!!!.......................Да ги бутнат при мама и тате дано!

127

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Атакист,то и на мен не ми е весело да гледам как за 30 кинта и пица пускате на Местан да ви *** цялата партия, ама на вас си ви харесва. Е, поне г-н Сидеров намаза, ще има парички да води мацката в Париж, а вие ще дооглозгвате пицата ;)

126

ОСТАВКА!

преди 10 години

Нещо не излиза сметката:1. 187 регистрирани в 10ч, от които 94 от ГЕРБ, 7 от Атака, остават 86 от БСП/ДПС.2. Гласуват 130 против ветото, 93 за ветото, 0 въздържали се = 223 общо3. От къде се взеха тези "мъртви души" 223-187 = 33 ???Значи са си гласували както си знаят с по 3-4 чужди карти на тези дето не са си направили труда да си прекъснат "ваканцуването".

125

Анонимен

преди 10 години

БСП/ДПС/Юруш подготвят прогонването на българите от България и създаването на рая на земята за ***, турците и червените пенсионери!

124

до 139

преди 10 години

Хващай и ти един полет до Северна Корея, ама да знаеш, че там няма ***...

123

Бунтът нa Ситите

преди 10 години

до Aз: Дaно ти понaчупят мaлко кокaлите полицaите ,инaче от добро нерaзбирaте