30

Анонимен

преди 10 години

Бат' Петьо Катъра знае! Може да не може, но знае. Кажи си бе Петьо кажи си.

29

Тоя зъбльо

преди 10 години

си въобразява, че е е бил велик президент. Абе то и като бракоразводен адвокат никакъв го нямаше и стана по случайност като Пленьо президент. Обаче даже Обама няма такова самочувствие

28

до ПС

преди 10 години

Ти се е побъркал!

27

дон Кихот

преди 10 години

Росинанте, пак си ми изпил брендито...!

26

Анонимен

преди 10 години

Моите уважения към Стоянов, но няма моралното право да говори в тази посока. Съгласен съм,че реформаторския блок трябва да играе роля в политическия живот, но не мога да проумея бивш президент, с авторитет в Европа и свата, да се принизява до нивото на ББ. Този човек в друг свят ли живее не вижда ли какво бълва непрекъснато от ГЕРБ. Стоянов олицетворява ли се с една организирана престъпна група- ГЕРБ, не знам. Толкова ли ниско е паднал. Не ми се вярва, явно отново интереси.

25

БОГ ДА Е ПОМОЩ НА БГ

преди 10 години

ПУ, ПУ НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ. И ЗАЩО ТОЧНО "ГРАБВАТ", ЗА ДА ГРАБЯТ - КАКТО ДОСЕГА И КОСТОВ, КОЙТО РАЗКОСТИ ИКОНОМИКАТА И ОТ НЕГОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ЗА 33 000 0000 000/ТРИДЕСЕТ И ТРИ/МИЛИАРДА/ В ХАЗНАТА ВЛЕЗНАХА 3-ТРИ МИЛИАРДА. КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА-НИКОЙ НЕ КАЗВА. ЗА 12 Г. ВЪВ ВЛАСТТА ДРУГИЯШЕГАДЖИЯТА БУДА БОРИСОВ"СПЕЧЕЛИ" 3 МИЛИАРАДА.И ТОВА Е ИЗБОРЪТ НА КЛЮНА С ПЛЮНКАТА НА ДЖУКАТА.ЛОШО Е ,ЧЕ ТОВА Е ИЗБОРЪТ НА СИМПАТИЧНИЕ,ОБРАЗОВАНИ,ПРЕКРАСНИ,НО И ПЛАТЕНИ КРЕСЛИВИ ПРОТЕСТИРАЩИ.

24

...

преди 10 години

Реформаторския блок: стари забравени мумии като Костов и Надежда Михайлова...трупове които се надяват да възкръстнат чрез ново име, белким някой се подлъже.

23

ГТ

преди 10 години

НЕМА ДА СТАНЕ ВАШАТАКАК КАЗАЛ НАРОДА - ЩЕ СТАНЕ, АМА НА ВЪРБА, ИНАЧЕ КАЗАНО - НЯМА ДА СТАНЕ

22

мръсната работа

преди 10 години

Мумифицирания Реформаторския блок и ЕТ "герб-Буда", канят малобройните си почитатели, довечера да излязат на протест! Защото на Реформаторския блок и на ЕТ "герб-Буда", много им се иска, отново да са на власт! А мръсната работа, с хвърлянето на паветата и боя с полицията, нека да я свършат инфантилните протестиращи!

21

goshko

преди 10 години

пловдивски мишок, който щеше да става конституционен съдия от ГЕРБ

20

az-

преди 10 години

Ха-ха-ха партията финансирана от Ердоган с гръмкото име Реформаторски блок да спечели 4% :))).Бате Пеньо, бате Петьо може и да го искаш, ама друг път :)))Нов бардак със стари к... Тия на някой балъци :)))

19

Анонимен

преди 10 години

Интригуващо изказване на човека на Рокфелер в България. Което показва, че имемнно БСП, сие и компания в момента работят за интересите на Рокфелерови ;-). Много интересно !За политиците електората е като за поповете енориашите, за овчаря стадото и т.н. Слагат му малко боица, овчари боядисват например краката на овцете за да знаят към кое стадо принадлежат, лепват му малко некъв-изъм и ей ви електорат ;-). Тоя е наясно какво е десно, колкото банкер се води по акъла на вложителите си ;-)

18

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ СЕ ПРОДАДЕ НА МУТРИТЕ !!!

17

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Разбрах,бат Петьо се...изказва по роднинска...поръчка.Брат му,нали беше евродепутат от Герб.Като слушам телевизията му Европа,и тя от неутрална,стана...герберистка.

16

джедай

преди 10 години

Този мишок, от коя дупка излезе?

15

ЛОШООООО

преди 10 години

След това изказване на П.Стоянов, БСП изпаднаха в ужас, свикаха веднага пленум, и обявиха, че няма да подават оставка.Даже глухонемия премиер проговори и твърдо заяви, че няма да сдаде властта.Както се очертава другарите се готвят кръв да леят, но власт да не сдават.

14

конегледач

преди 10 години

През зелените очила бат Петьо видя как Кунева грабва властта. Ей, ще си понижа мнението за Рокфелер. Как може да залага на такива куци коне. както е модно, да му кажа - отвори си очите, бе - тия само ти харчат парите.

13

Honorik358

преди 10 години

Къде го е видял това?Насън ли?

12

old metal fan

преди 10 години

до паметливата-този с "конските зъби''беше преди вашия с жълтите зъби

11

Ivan

преди 10 години

Pesho, Boiko te izvurtq i zatova sega nqma desnica a samo GERB stiga si govoril gluposti