303

rumen221

преди 10 години

Неуважаеми Хелзитгски сребролюбци,След избори, организирани и проведени от ГЕРБ, правителство направиха БСП И ДПС...- Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ...!ГЕРБ не можаха да управляват и трябва да си го признаят, като поемат скромната си роля на ОПОЗИЦИЯ...!!!- Това е ДЕМОКРАЦИЯ...!!- Когато една партия не признава Конституционно избрано правителство и предизвиква гласоподавателите си за бунтове...- ТОВА Е ТЕРОР...!!!.

302

до писателите

преди 10 години

внимавайте какво пише че как гледа горе от високо и надмено все власно да не ви прати пашата с убийците че тога ще се видите в чудо ще ви омекне химикалката

301

Аз, Клавдий

преди 10 години

В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил, заяви Борисов.@Ами ти бе тикво, как каза на твоите от ГЕРБ да не ходят на работа? Нали уж ти си шефа на ГЕРБ, как така им каза да не ходят на работа? Тиква ***!

300

Анонимен

преди 10 години

Това ли са интелигентни хора,които хвърлят павета по държавна институция и по полицаи,явно мутрите само тези признават!!!

299

хуz

преди 10 години

Бойко е по-добро решение, в сравнение с тройната отровна комбинация - БСП+ДПС+Атака. Трябва най-после да се приеме закон за лустрация на комунистите. Това стана отдавна в другите европейски страни, преживели комунизма. Добре, че беше той, и ние най-после да видим нещо построено - предишните, преди него, само крадоха, крадоха, крадоха.

298

приятелка

преди 10 години

Боко, къртицата е Сашко!Този подляр от години те работи отзад и ти го трупа на твой гръб!

297

ххххх

преди 10 години

Ей наглец всичко това е благодарение на теб и неграмотното ти управление.Вземи се скрий и не се показвай да дразниш хората.Последвай примера на твоето слънце Дянков и залезни и не се появявай повече.А иначе плащай за да може някое друго семейство да отиде на море.

296

nerez

преди 10 години

Не са 40 дни *** управление , а 70 години! Открая на войната нямаме читави управници. Май като се замисля никога не сме имали добро управление. Какво да се прави? С такива коне, такава кушия. ДНК-то е голяма сила и не мож го измени ни образование ,ни с възпитание. Да си морален никой не може да те научи. Или ти идва отвътре или не. Също както на к**** им идва отвътре

295

Анонимен

преди 10 години

Каде ги видя тия интелигентни хора само не знам , пълни *** и деграданти , лекенца , алкохолици и *** ....това ли е интелигенцията на България , ама сиг според някой с интелектуален багаж като него , тия му се видят направо гений , а относно полицията , малко ги биха даже , а ония какво реват кат наебана девственица , да ги е пратил някой там да всяват смут и да изнервят ситуацията ...сами са си виновни и както казах малко им беше боя , *** софийски лекенца

294

Анонимен

преди 10 години

Кучетата лаят керванът си върви иначе Бориславова нямаше да си купи пристанище в Бургас и да прави държава в държавата .Що се отнася до затворените хора в парламента ,да бяха останали там да си отработят времето през което липсваха, да си заслужат заплатите .За дебилност може да говори този който притежава разум и съвест при положение че ти лопсват по-добре да замълчиш

293

коментар

преди 10 години

Леле , пич,а знаеш ли какво ни беше а нас , да гледаме 3 и половина *** , като теб,Фидосова,Чачева,Цветанчо,а ????

292

коментар

преди 10 години

Леле , пич,а знаеш ли какво ни беше а нас , да гледаме 3 и половина *** , като теб,Фидосова,Чачева,Цветанчо,а ????

291

t0read0r

преди 10 години

До Анонименкакво значи 'да плюваме'? бойко е толкова червен, че чак станиша му завижда..

290

Франц Кафка

преди 10 години

Никой не е победил финансовата мафия, тя е невидима и се просмуква във всяко пространство с парите си. Не водете децата си на мирните протести, интелигентните камъни, ще предизвикат интелигентните палки. Не може да хвърляш камъни и да очакваш цветя и съчувствие. След 40 дена на всички нервите им са опънати, особено ако се разменят камъни и агресия. Ужасното е, ако някой плаща за дестабилизацията, ако има такива сили- те са олигархията, ужасно е и да си платен протестиращ, омерзително е.

289

Анонимен

преди 10 години

Беше ме срам да гледам как на толкова интелигентни хора им разбиваха главите, как бутат кофи за ***"" Снощи в инзвънредната емисия на БиТиВи, по време на протеста, журналиста попита "интелигентните" протестиращи, актуализацията на бюджета ли предизвика недоволството им. Те, да! Следващия въпрос бе, какво мислите за актуализацията на бюджета, защо сте против, кое ви дразни?Отговорите бяха, Ми.., незнам.., няма да отговоря...,не съм от тука... аз съм за малко в България..., не искам турци..

288

Анонимен

преди 10 години

"Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите "А ТВОЯТА *** ПРОДЪЛЖИ 4 ГОДИНИ!!!

287

Анонимен

преди 10 години

Бойко си е Бойко, колкото и да го плювате той е много по-достоен от червените ***!

286

Might

преди 10 години

Мазни червени *** к*пеленца дано ви се върне !!! Колко и да ви е яд Бойко пак ще дойде на власт !!! Ще ядете дедовия !!!!

285

Istinata

преди 10 години

Boridov e istinski bulgarin.obicham naroda si no istoriata ni uchi-stefan stambolov e bil ubit makar che e suzdal moderna durjava protiv selskiat,mahlenski mantalitet koito pritejava goliama chast ot nas.borisov ne e nito kradec nito lajec.ne mislia che e podhodiashto gospodin smrudliu da go naricha boko ili tam tikva.neznam kak da vi go obiasnia smatki no triabva da ima niakuv red

284

ivo

преди 10 години

boikoot teb laxa naglost i prostotia