29

Богдан

преди 11 години

А-а, Мишо Тъ*анара е много смел човек,колко ли е взел за откровените простотии,които бълва като види микрофон и камера!И защо ли на този *** му се обръща такова внимание,което този отявлен гл*пак търси!? Азис плюс Бареков,но много и отчайващо по-***!

28

...

преди 11 години

Вчера за първи път бях на протеста. Не ме интересува колко хора имаше - бяха много. Но бях наистина потресен, когато днес сутринта по новините отразяваха снощния протест със стари кадри. При февруарските протести имаше хеликоптери, самолети, снимки от къде ли не, а сега при много повече хора, НИКАКВА РЕАКЦИЯ. Странна работа. И след като само "шепа хора" протестират, защо ги е страх от избори?

27

песимист от разград

преди 11 години

защо мишо шамара не беше заедно с ванко едно на подсъдимата скамейка.ето защо.защото действа като девиза -ние сме с вас,които сте на власт.няма да ме учуди и той като бат сали утре да стане депутатин.за туй той подкрепя и станипишката.

26

С.С.С.Р

преди 11 години

Шамара да вземе да им изпее на пенсионерите "искам да *** всички фенки , фенки , да късам путк*те на всички женки , женки " хихиххихихи...

25

GXx

преди 11 години

Хайде сега да каже колко му плати Бинев и мафиотските ***, за да печели фенове от 3-та възраст!Ако не беше тъжно щеше да е смешно!

24

До 27

преди 11 години

Шамара бил на сраната на обикновенните хора. А ние другите какви хора сме, необикновени ли? И ние имаме права!!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Idi v garciq i pitai albanec kakav e i toi ti kazva az sam grag a za6to vsi4ki *** kazvat 4e sa tyrci

22

Революционер

преди 11 години

Тези участници в контра протеста българи ли са или турци? Как не ги е срам, че ги управлява уродливо тройно мнозинство състоящо се от турска етническа партия-ДПС, "националистическа" партия-"Атака" и "комунистическа" партия-БСП.

21

Анонимен

преди 11 години

Баби , баби , баби и ***.

20

Българин

преди 11 години

Мишоо, тъпо парче си брат, ама много тъпо...

19

Zzz

преди 11 години

Главен гробар на ЕТ.Гроб.Бойко Бореца зам.гробар Цецо Ченгето

18

варна

преди 11 години

Прякора "шамара" на този циганоид идва от клептоманията -крадльото с комунистите...протестират за морал.

17

Анонимен

преди 11 години

boklyka s boklycite.kak se nadysvate bre kycheta.

16

Анонимен

преди 11 години

Една другарка от протестиращите заяви,че не се продавала за 50-60 лв като останалите протестиращи срещу правителството.36 ДЕНА -ЕЙ-ЗАБОГАТЯХМЕ,ТАКА МОЖЕ И ЦЯЛА ГОДИНА 365 ПО 50 ЛВ КОЛКО ПРАВИ.оВО Е СТАНДАРТ ДРУГАРКЕ!

15

**A**

преди 11 години

цитат: "А какво да кажа на тези 200 000, които ме подкрепят?"равносметката: 70 души и един шамар = 200 000 хора (видяни и чути от премиера) 30-40 000 протестиращи хора = 2 - 3000 (невидими и нечути) Е нали си е финансист човека........

14

Морал и обективност

преди 11 години

Dnes.bg рече и отсече, не бяха 69, нито 71, а 70 души и Шамара на протест, подкрепяш Орешарски. Това на простоватите старчоци може и да им се стори присмехулно, а аз мисля, че става дума за обективност. По-точно, става дума за Dnes.bg.

13

Анонимен

преди 11 години

Tozi 6to e pusnal tazi brada da ne bi da idva ot arabskiq svqt

12

Ъпсурт

преди 11 години

Хаха мишо да не се е наредил за пенсия заедно със старците

11

бени

преди 11 години

Зaщо журнaлистите ни зaнимaвaт с тaкивa елементи!??????Не познaхте ли някий професор ,учен или интелигентен човек.Кaкво пaдение!Кaквa борбa зa гръмки зaглaвия!???Кой ви учи нa журнaлистикa!????Ееее,и....Бил тaм,искaл шaнс!??Кой по ред????

10

megi 55

преди 11 години

Кажи ми ,кои са приятелите ти за да ти кажа какъв си ти???? Точно там му е мястото на тоя *** а не да прави пресконференции! Кой е той,че му се дава поле за такава изява?Голям позор за управляващите,че имат такива поддръжници! Ами така е! Каквото повикало такова се обадило!