122

Анонимният

преди 10 години

На 15 юли чуехме още нещо много смешно от изявление на Росен Плевнелиев: Като капак на всичко, господин Чуков многократно се е изказвал в подкрепа на Евразийския съюз на господин Путин. Нека си даваме сметка какви назначения се случват пред очите на цялата нация. Меко казано, аз съм силно притеснен, декларира президентът.Притеснен ще е мъжът на Юлияна Плевнелиева няма как да е по-различно, но нека поразсъждаваме кое притеснява Плевнелиев: очевидно фактът, че съпругата му работи за американските интересии това е в дъното на Плевнелиевото притеснение.

121

73737

преди 10 години

ГЕРБ-червена мафия!Сега ясно ли ви е другари , увехнали червени гербери , как Боко и Цвъко са се борили с престъпниците?Сещате се кой е давал указания , нали? Айде бегайте довечера да протестирате , *** нещастни...

120

Анонимният

преди 10 години

Вместо да отговори на депутата Волен Сидеров, за Офшорките, Плевнята видимо изнервен заплаши, че ще се посъветва как да бъде отстранен и изведен от охраната Сидеров от въпросното заседание?!Лошото е друго, че тогава всички политически лица мълчаха и никой не поясни на Плевнелиев, че не той може да изгони Сидеров от президентството, а депутати могат да го извикат в парламента за обяснение по темата с офшорните фирми.

119

Ghero

преди 10 години

Герберите започнаха да ругаят с вулгарности.Изглежда, че това ще е много тежък удар за техния вожд :)

118

ха ха

преди 10 години

Интересно ми е сега пуделът на Борисов Сашо Диков какво излъчва в медията си? Дали така "акуратно" ще търси мнения от индивите поименно от "прилежното списъче"; дали така "акуратно" ще се заеме с тези извращения, както "акуратно" е от сутрин до вечер с "протестиращите" *** на мафията!

117

Историк

преди 10 години

И пак едно и също - като няма на къде вече, като се чудят как да протакат, и да замажат положението да не подават оставка - пускат е такова нещо, което не казва нищо конкретно, обаче дава възможност всеки да си го тълкува както иска. И вместо да трябва да се доказва, че тия неща написани са истина, всеки един от споменатите ще трябва да доказва че не са...

116

@#$%

преди 10 години

Почеркът е нещо като отпечатък.. ме знам дали минава в съда, но определено може да се докаже кой ги е писал тия неща...

115

Ghero

преди 10 години

Препоръчвам ви да видите в youtube видеото "the best of Яне Янев", освен че клипа е забавен, ще разберете много неща за методите на герб през техният мандат.

114

Анонимният

преди 10 години

При прякото предаване от последното събиране на Консултативния съвет за национална сигурност така нареченият ни президент също не беше притеснен от въпросите за участие в офшорни фирми.

113

ББ

преди 10 години

Заедно с ЯЯ си знаехме, че така ще стане, ама ЦЦ успокояваше, че всичко било окей, пък тя каква стана сега... ЕД напусна кораба преди време и не ми е под контрола, РП не може да замаже положението щото няма никакви правомощия, а ИФ не мога да я скрия никъде.

112

Анонимният

преди 10 години

Как не се притесни силно същият този гражданин Росен Плевнелиев, че си е застроил част от брега на морето, като луксозната му къща е кацнала на скалите, построена на метри от плажната ивица между Черноморец и Созопол. Земята, скалата върху която е построена къщата на Плевнелиев е изключителна държавна собственост според експерти. Не съм чула съпругът на Юлияна П. да е силно притеснен от евентуално грубо погазване на законите в страната.

111

Kaleko Aleko

преди 10 години

Повечко имена трябват, повечко имена... Какви са тези Р.Овч., И.Ф. и т.н. :DИмена, драги Цацаров, имена... И дайте целия бележник, като сте тръгнали, не само извадки. Като кажете "А", кажете и "Б", па може и до Я да стигнете :)))

110

681

преди 10 години

Хах тия *** са много забавни,като им тропне някой с крак и няма и 2 3 дена след това срс та,записки ,файлове и нз си кво още...Да не стане като с лъжливото овчарче.Да набарат нещо грандиозно и истинско някога и накрая никой да не и повярва.Кво стана с Костинбродските бюлетини?Щеше да има развитие до седмица след това.Квот стана с Срс тата от април месец...

109

Анонимен

преди 10 години

ИСКАМ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!

108

Ghero

преди 10 години

GaywatchТова се казва "да идва буря срещу теб, а ти да се скриеш зад един пръст". :)

107

НФБ

преди 10 години

До озадаченМАФИЯ

106

Анонимен

преди 10 години

И каде е олигархията сега, да попитам *** БЕЗМОЗЪЧНИ И ПЛАТЕНИ протестиращи !Какво излезе поръчани от олигархията ,викат с олигархията срещу олигархията - е това ако не е НАГЛОСТ.Ясна е целта на Боко Тиквата и Плевела - власт на всяка цена,пък за народа остава ГОЛЕМИЯ .....глад.За платените протестиращи ясна работа,но не мога да разбера онези 2-3 хиляди отчайващо глупави и наивни хора не осъзнават ли че тези протести само приближават Боко Тиквата отново към властта.

105

Анонимен

преди 10 години

Филипчо се оказа много просто момче, но като се има в предвид,че е избран от Цветанов му е простено.А това ,че си е записвал-правилно, защото Ц.Ц му казва едно,И.Ф. му казва друго,Лъчо пък трето, а Б.Б. има в предвид четвърто. В такава ситуация беше и Тано от митниците - Б.Б.-остави го, Дянков -Б.Б. ми каза "залови го",Горанов-разбирам те,но няма начин,Цветанов-не ми пипай кокала.Така, че това всичко е вярно,но като го чуеш се ужасяваш.

104

Demos

преди 10 години

До ТТМоят ужас започна с идването на Боко Кратуня на власт. Чудя се само като не си в България и като не знаеш какво наистина се случва тук, защо се изказваш изобщо. Имал ли си досег с мафиотската структура на ГЕРБ? Аз съм имал. Отвратителна и гнусна е. Скъсваш си *** да си свършиш работата и когато я свършиш щастлив, пристига някои герберски велможа и взема твоето парче хляб. Болката е ужасна, повярваи ми. Ето това наистина беше гарантирано от ГЕРБ!!!

103

rene

преди 10 години

Хехе,ясно като бял ден. Познатата практика на БСП за омаскаряване чрез подобни циркове с тефтерчета, имейли, флашки и т.н. Видяха че Плевнелиев е категорично срещу тях и пречи, ГЕРБ пак имат повече проценти от тях според социологическите изследванията и какво се случва? Компроматната машина заработи и ще се насладим на поредното представление на дуетът БСП-Цацаров. Жалки ***, протести до дупка!!!