39

Анонимен

преди 10 години

ДПС RULES!!!

38

а3

преди 10 години

Искам да стане така че Станишев и другите политици да трябва да хранят децата си и да живеят с 300 лв. а като станат на по 65 да взимат по 100 лв. пенсия а по празниците да им се дава надбавка 5 лв. да видят наистина какво е да се живее в България. Тях не ги интересува това защото не не получават 300 лв. нямат проблеми с издържането на децата и не си раздават по коледа 5 лв. надбавки. Дано да ви дойде това време да видите вие че когато е трябвало да работите за народа НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ

37

Денислав

преди 10 години

Всички българи искат да се спре със назначаването на шуробаджанаци, престъпници и защитници на икономически интереси, нооооо от БСП, ДПС и Атака продължават да назначават такива. После се чудят, защо хората протестират. Явно е много трудно да намериш някой с чисто минало.

36

Ааа, стига вече

преди 10 години

Оставка, вън, махайте се, баста, марш, аут, къш, чиба

35

Егон

преди 10 години

До 18 Анонимен и Kaleko AlekoКато ти е писнало 18:30ч. на площада, а не само във форумите и довечера с аперитив пред телевизора.

34

художника

преди 10 години

Този не е ОБЛАСТЕН, а ОВЛАСТЕН управител от шайка *** ! Ако това е политическия елит на "държавата българия", то тази българия не е моята България!!!

33

Ученик

преди 10 години

Този му личи, че е мутра от 100 километра.

32

ИЗБИРАТЕЛ

преди 10 години

КАДИЕВ ЗА *** ЛИ НИ ИМАШ-КАТО СТЕ ПРОТИВ,ЗАЩ0 ГЛАСУВАХТЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ ДЕП.ПРАВОМОЩИЯ.

31

Vicky

преди 10 години

До Логика за нормални!Burkashhhhh, Emo Ivanov, po izvesten kato Emo Kmetski beshe oblasten po vremeto na 3-nata koaliciq, a ne po vreme na upravlenieto na Gerb. Tova za VIS-2 mu e nai-malkoto pregreshenie. Ima po-interesni fakti v svoge...

30

Анонимен

преди 10 години

Ето, това е истинското лице на ДПС!

29

Димитър Талев

преди 10 години

"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

28

#

преди 10 години

Пеевски 2 Смърт на предателите

27

киреч

преди 10 години

Да, правителството е на ДПС с мандата на бспбесепарите харесват да си го слагат дълбоко

26

Анонимен

преди 10 години

В тези парламент и правителство, никой не знае кой кого е предложил и кой кого е избрал. Не съм гласувал за герб, не мисля и да гласувам. Но когато те правят на *** и те лъжат съзнателно, а после ти казват ама ние повече няма да правим така, не го приемам. Затова те трябва да си отидат. Този парламент и това правителство имат една огромна заслуга към българския народ. А тя е, че с цинизма и наглостта си родиха гражданското общество.

25

БЕСЕПАР

преди 10 години

Правителството е на ДПС, сакън не е наше!

24

наглеци мръсни

преди 10 години

да ги прокълне народа дано!

23

а3

преди 10 години

Това ми звучи като "БСП не харесват в г*за, но го предпочитат "

22

Kaleko Aleko

преди 10 години

Добре бе, г-да от БСП. Само защото Ви крепи мандата, ДПС успя да си назначи няколко областни управители, включително в области, в които няма избран депутат даже. Има и зам.-областни, включително в София, където е, меко казано, непопулярно. Има места в комисии и какво ли не.Докога ще ни лъжете, че ДПС не Ви извива ръцете? Може ли да сте такива нагли типове?

21

BG.BG

преди 10 години

Обикновено назначенията на БСП и ДПС са: роднина-престъпник-роднина-престъпник...Напоследък обаче са: престъпник-престъпник...

20

Анонимен

преди 10 години

Имаше един виц едно време: Казали на българите че утре ще ги бесят а те питали - въженцата за бесилките ние ли да си ги донесем или вие ще ни ги раздадете!!Много се надявам този виц да не е актуален и днес.ХОРАААА, събудете се най-после!!!!