19

Възмутен

преди 10 години

Абе защо този таксиджия не го пуснете на протеста , те ще му измислят наказание .Дори и аз ще отида на протеста тогава , иска ми се да го изритам веднъж в пияната глава.Жалко за детенце че било много зле . Дръж се мойто момиче , не умирай , всички ти се молим :)

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 9Като са във фалит и не им стигат пари,защо пият?Пиячката безплатна ли е?А мезетата?Този убиец трябва да лежи поне 25 години в затвора.Там да работи всеки ден и ще си изплати кредита.Убитото момиче от гроба няма кой да го вдигне:(((

17

Анонимен

преди 10 години

Аз колкото пъти се кача в такси вечер и апарата му се разваля на 2-рото кръстовище, после почва едно пазарене и заплахи, че "ей сега тогава тука ще та оставя"... особено когато съм с голям багаж! Таа някой знае ли орган който се занимава с такива случаи, понеже ченгелите ме отсвириха, че не е тяхна работа

16

До 9

преди 10 години

О, я се скрий! Мен пита ли ме някой как ми се отразява кризата и как си плащам кредитите? Да, ПТП има. Често го отнасят и шофьорите, но употребата на алкохол няма как да бъде оправдано!А като са пред/във фалит, има и друга работа. Особено сега по полето-работа да искаш. Ама не им изнася! Като им е толкова тежко, защо фирмите им са пълни с разни тумбаци от незнамсикъде? А? Еййййй!

15

Анонимен

преди 10 години

На кол!

14

Tanya

преди 10 години

От доста години избягвам таксита, дори на събирания не пия само и само да се прибере със собствената си кола. За съжаление в този случай не става въпрос за возене, а за чакащи хори на спирка на градски транспорт. Лошото е, че това може да се направи от всеки, без значение дали е таксиметров шофьор. Напоследък си мисля, че си е страшно и да се шофира. Не е ясно кой откъде ще изкочи и какво ще направи зад волана. Трябва да ни се промени изцяло манталитета.

13

Жо

преди 10 години

ПЪРВО- този *** е карал многократно пиян в периода между 1998 и 2013 година. Просто, имал е "късмет", че не са го хващали.ВТОРО- глобите в България са смешно малки. Минималната глоба трябва да е 100 лв. За най-дребното нарушение. Забелязвате ли, как шофьорите започнаха да спират на пешеходните пътеки, щом глобата стана 100лв?ТРЕТО- За сериозни нарушения-употреба на алкохол 6 месеца затвор по бързата процедура,-над позволената скорост с 20 км/ч или неправилно изпреварване- 1000 лв глоба.

12

Иван Пешев

преди 10 години

Никой не е длъжен на разни комплексари да им осигурява място за гонки. Който иска адреналин да влезе в някое РПУ и да напсува ченгетата. Аман от нещастници дето си избиват комплексите на пътя.

11

nero43

преди 10 години

когато се започне конфинскация на МПС-то при положение че водачът е установен в нетрезво състояние,без документи необходими за упражяняване на такава дейност или без валидно свидетество за управление ще видите как собствениците на тези автомобили ще направят самите те подбор на шофьорите си.болшинствето водачи са регистриани в полоцията за различни деяние така че свидетелството за съдимост не е показател за изрядност на тези маймуни.такива автомобили се управляват от много *** и наркомани

10

Вожда

преди 10 години

Какво толкова е станало? - Определено нищо смущаващо> те дъртите "пачове" в централния ще ти обяснят точно, какво е станало!!!! Посредством "леки" физически упражнения и поучителни беседи вечер!! Пълен ***.....

9

Ръмпълстилскин

преди 10 години

Какво толкова е станало? ***! Книжката да се вземе до живот, солидна глоба и затвор. ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ! Майка ви де*ба и законите...Не разбраха ли, че докато за такива неща не се взема книжката до живот и да лежи примерно 20-тина години затвор (да му сложат по един к*р там за извинение) - НЕЩАТА ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН....И да не ми излизат с оправданието, че му било примерно за първи път. ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА!!! Дали е било за първи, втори или трети път!

8

Анонимен

преди 10 години

Таксиметровите фирми са във фалити след откриване на метрото и тежката финансова криза в София и това изнервя шофьорите, които не могат да си връщат заемите по лизингите на колите.

7

Анонимен

преди 10 години

Сега ще разбере какво ще стане оттук нататък.

6

до 4

преди 10 години

Докато се возих в едно такси, което обслужва нашата фирма от самия водач разбрах интересни неща за Green Taxi. Там са на заплата от 300 лв + 30% от оборота, няма как да карат повече от 8 часа, пък ако ще потоп да стане...Замислих се, че щом това го казва човек от конкурентна фирма сигурно има нещо вярно

5

?

преди 10 години

Защо не са го линчували?

4

СС

преди 10 години

Шофьорът убиец: Какво толкова е станало?- *** , *** , *** от ЦСКА,видно е от фланелката която носи !!!!!!!!!!

3

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Все повече хора ще превъртат,не...издържайки на темпа и пресата на...живота.Улиците на София станаха...корида и такива като този не контролиран от никого...тореадор,ще мачкат на ред.Хора,пазете се сами;няма кой да ви пази от...длъжностните лица.

2

родител

преди 10 години

Шофьорът убиец: Какво толкова е станало?- *** , *** , ***.Нови драконовски закони и ще видим колко бързо такива калтаци ще изтрезнеят.

1

а

преди 10 години

Не се возете на таксита по възможност.Почти всички са неграмотна ***. за какаъв контрол говорим, това са хора които нямат идея и чувство за нищо.Нормален и грамотен човек няма да има нужда да търчат с дрегер след него по цял ден