21

Феята на Смъртта.

преди 10 години

Кога ще бъде върнато смъртното наказание, но чрез електрически стол? До кога в тая държава, гадните таксиметрови шофьори ще бъдат безнаказани, ще свалят правителства и ще се определят като движеща сила на обществото? До кога, ще гледаме мръсни, мазни, чорлави, пушещи шофьори, които български не говорят правилно, да не говорим за чужди езици? До кога ще им гледаме скапаните автомобили гробници? До кога пияните шофьори ще продължават да са на свобода?Още колко живота трябва да си отидат?

20

nesymneno

преди 10 години

Поредното безумие на пътя, с поредния шофьор, който ще се измъкне с подписка, дори книжката му няма да отнемат вероятно! Жалко за женицата!

19

Аз

преди 10 години

Ако катастрофиралото такси е на изобразената на снимката фирма - не се учудвам. Преди около две седмици пътувах с тяхна кола и помолих шофьора да отбие, за да слезем с мъжа ми, защото караше като ненормален посред нощ и при силен дъжд. Обадих се във фирмата, увериха ме по-късно, че той е бил глобен. С 50 лева. Ако човешкият живот струва 50 лева... Докато не се научим да спазваме елементарни правила, включително и на пътя, какво от това, че скачаме по площадите?!?

18

Надежда

преди 10 години

Моите съболезнования на близките й! Господ да е с вас и с другите пострадали.Хора, един млад живот угасна и ние ще сме съпричастни към тази трагедия, ако не се обединим и почнем да протестираме за такива "дребни" неща. Нека поискаме да обезопасят спирките (вместо да пием бира пред парламента и да се мислим за велики) с протести, а след това да продължим със здравеопазването, детските градини и прочие. Замислете се, моля ви.

17

Анонимен

преди 10 години

До ТоранагаСамаНа шофьора година-две условно,да сте чули друга присъда за убийство на пътя последните десетина години!?!Жалко,че няма смъртно наказание!

16

Анонимен

преди 10 години

До ТодорПростотията нищо не я удържа!

15

21

преди 10 години

До АнонименНе не е ром не гледаш ли телевизия,пиян *** е.Все някой друг ни е виновен-ромите,турците,комунистите,гербаджиите-ние никога не сме,те ОНИЯ.Никога няма да се оправим,уви,никога изпростяваме,а самочувствието ни расте до небето и на какво отгоре,"за мен закони не важат","след мен и потоп","аз да съм добре,днес,е** им майката на другите".Това сме ние!Жалко!

14

Тодор

преди 10 години

Аз найстина не разбирам колко подобни инцидента трябва дастанат, за да се направят найстина здрави ограждения по спирките от рода на металните колове, които удържат и камион.

13

:(

преди 10 години

25 годишна жена почина, 27 годишен мъж е в много тежко състояние, малко дете също е много зле! Ей бакшиш ти как си жив...? дано ти тежи цял живот на съвестта ако изобщо ти е останала такава. Знай, че дори и да избягаш от нашето "правосъдие", от Божието никога няма да избягаш.

12

ТоранагаСама

преди 10 години

Жалко, много жалко. На шофьора сега ще му разкатаят фамилията. Лошото е, че чак сега ще се сетят да обезопасят най-накрая тези спирки. Всички знаем с какви скорости се движат колите там и е въпрос на време нещо подобно да се повтори. Лека и пръст на жената и дано няма повече фатални жертви...

11

Знам

преди 10 години

3 години го чакат ама условно. Това е България!

10

0

преди 10 години

Камера имаше махнаха я и я сложиха на 202-ра...всеки ден минавам от там може да се сложат бетонни колци както е на другите спирки по Цариградско шосе...ама късно вече

9

Koko

преди 10 години

Жалко,наистина.Аз съм баща и направо ми се свива сърцето като чета за пострадалите. дано да се оправят всички. За таксиджията затвор.

8

Писна ми

преди 10 години

И сега ако нищо не направи тъпата ни държава и законодателство не знам...да изгние тоя *** в панделата и всички като него дето убиват младите ни хора!!

7

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Софийска...корида,само че вместо...бикове,по улиците са пуснали таксита карани от ...*** таксиджии.

6

Калина

преди 10 години

Мен от много време ме гони едно любопитство, та само да попитам: къде и как "братята" карат шофьорски курсове, след като повечето нямат основно образование? Как прочитат листовките си? Как получават книжките си? Еи такива някакви въпросчета ме вълнуват. Юото аз ци..., не бе, ром в учебна кола до сега не съм виждала.

5

аре стига бе

преди 10 години

Нали има камери,не следят ли скоростта?Кой е спал?

4

Кочо

преди 10 години

Бог да я прости!Да помълчим малко в знак на съпричастност?

3

Анонимен

преди 10 години

Пак блокирайте кръстовища и чакайте линейката да дойде за 3 минути,т*пани "интелигентни","красиви","всеможещи" и "богоизбрани"!

2

hm

преди 10 години

:( Дано другите се оправят!