34

Анонимен

преди 10 години

Ako behte ymni kato garcite sega te pe4elqt pari ot germania a koito mnogo govori mu spirat kran4eto i sedi na gladno i tamno

33

эллл бэнди

преди 10 години

До червени боклуциБлагодаря ,но честно не ме интересуват минусите и плюсовете но ми се реве от безумията които се творят,тази наглост вече няма нормални измерения и е много болно да те правят на луд когато не си.Всеки ден все повече се убеждавам ,че Костас Линке е може би прав.

32

Анонимен

преди 10 години

Какво критикува, че хората казват истината ли ?

31

Kyky

преди 10 години

Диалог с ***........

30

Анонимен

преди 10 години

До эллл бэндиБългария е в ЕС, но е много по-зле от Северна Корея и Куба, да не говорим за Беларус и Иран, които са поне с 10 години по-напред и по-богати от България.

29

Анонимен

преди 10 години

И двете страни имат интерес България да е слаба държава без икономика и спорт, защото помнят какъв пердах ядоха през 1994 г. на футбол, когато България беше много силна и развита държава.

28

эллл бэнди

преди 10 години

Северна Корея и Иран са вече развити демокраций в сравнение с нас.Куба и Беларусь стават недостижима мечта като стандарт.Честито братя,честити експерти,не знам какво щяхме да доживеем ,ако не бяха експерти ама нейсе провървя ни.

27

эллл бэнди

преди 10 години

Другари да кажем последно сбогом на ЕС,нали се сещате ,че с това изказване само замразихме членството си.Скоро очаквайте продължението.1Спиране на всички пари.2.Въвеждане на митнически такси.3,Прекратяване на свободното пътуване/евентуално до временен визов режим/4,Промяна на статута на работещите там наши граждани 5,промяна и статута на обучаващите се там/с промяна на таксите за обучение/Айде да ни е честито ,то работа има и Русия и Казахстан-даже казват било по добре.

26

Анонимен

преди 10 години

За разлика от Вселената , наглостта на комуниста е БЕЗГРАНИЧНА!!!

25

Вигенин

преди 10 години

Мазно, долно ла*ненце! Те го плюят, той мисли, че дъжд вали! Къш оттук комунисти мръсни с гадните ви номера!!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Не видях външният ни министър да е скастрил посланиците на Германия и Франция. Интерпретацията на заглавието не отговаря на истината! Наблюдавам как пишещите в сайта напълно субективно и превратно тълкуват думите на известни хора!

23

эллл бэнди

преди 10 години

Той добавя, че основата на европейската демокрация са честните и демократични избори--ама нали денонощно ревяхте ,че изборите са манипулирани,ами забрави ли за Костинброд,ама как така станаха честни.

22

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Това момченце ми е адски неприятно, но в случая позицията му е ОК. Ние не се месим във вътрешните работи на Германия и Франция, затова да си налягат парцалите. Руснаците ни яздиха 45 години, сега Щатите, Германия, Англия и Франция се държат като господари. Аре у лево !

21

эллл бэнди

преди 10 години

До KOSTAS LINKEАми аз вече съм съгласен с две ръце и колко по скоро толкова по добре.

20

браво

преди 10 години

Абе хора, ние сме имали много як външен министър, направо не мога да повярвам как ги е скастрил тези евро бюрократи!!! Даже много дипломатично им го е казал!

19

эллл бэнди

преди 10 години

До катяНе сме разбира се ние не сме от нормалния свят,където е третия.Ние сме територия УНИКАТ.Северна Корея и Иран пасти да ядат,е ова е позиция.

18

пламен спиров

преди 10 години

Абсолютно ПОДКРЕПЯМ мнението на министъра!! бРАВО на това младо момче, не очаквах от него да защити така достойно българската държава. ВИГЕНИН - САМО ТАКА! Това си беше намеса във вътрешните работи, трябва да се реагира дори и по-остро!!

17

эллл бэнди

преди 10 години

Вигенин видя в позицията на посланиците на Германия и Франция сигнал за подкрепа за кабинета-без коментар

16

Рени

преди 10 години

Европейският парламент много ясно характеризира поведението на външния ни министър като недопустимо във връзка със възстановяването на бивши агенти на ДС на дипломатически постове. Това, че се прави, че не е чул и че не е дорасъл за този пост, освен негов, респ.на БСП проблем е и проблем на държавата ни

15

ТИКВИТЕ

преди 10 години

Джеймс Пардю:Правителството на ГЕРБ се грижеше повече за удържане на властта и за публичния си образ, отколкото за ефективно управление на страната. Бях в България точно преди последните избори и бях смаян от размера на политическото сплашване и от контрола над медиите, упражняван от правителството на Борисов, категоричен е Пардю.