11

UHJ

преди 10 години

Да се освободи човека!!! Да се умъртвят всички ***

10

Димо

преди 10 години

Правилно е постъпил човека - застрелял си е кучето и вече няма нито да напада жена му нито да го лае нито да го хапе. Държавата като не взема мерки хората трябва да вземат. Не знам ама има нещо сбъркно в държавната политика за бездомните кучета. Защо го кастрират след като кучетата не е..т хората а ги хапят. Но какво ли се учудвам, то всичко друго оправиха та до кучетата опряхме.

9

Ори

преди 10 години

Правилно е направил. Това се нарича изкуствен подбор. Куче което напада хора няма място в градовете и селата. И аз да съм и аз ще го гръмна. От хилядолетия човечеството така прави и по този начин си е отгледало животни, с които може да съжителства.

8

BenSherman

преди 10 години

Много бързо приемате думите за верни... А ако е била поредната пияна гавра с животно.. Да застреляш куче, защото лае... Е все едно да убиеш, човек защото мечтае.. Каквото и да е било, има си организации, на които трябва да се сигнализира за бездомно куче. И преди всичко, замислете се от къде идват бездомните кучета... Някой "добър и мил съсед" ги изхвърля като кутрета на произвола на съдбата и което оцелее, оцелее, което не, не... За всичко са виновни хората!

7

Иво

преди 10 години

Алоо .... журналята!!!Арест за незаконно притежаване на оръжие.......или арест за застреляно псе?Вкарайте малко мозък, моля.

6

Блъско

преди 10 години

вместо да гърми ,и да рискува сега да го разтакават по полиции,глоби и други простотии в тъпата ни татковина,да беше си взел 3-4 скумрии,да им вземе главите и карантията,да ги накисне за ден -два в антифриз,и после да ги остави в района на помияра и готово ,нито полиция щеше да разбере нито никой ,просто кучето щеше да се премахне само.

5

IavO

преди 10 години

До en taro adunEn taro adun, templar :D

4

mmm

преди 10 години

BRAVO NA 4OVEKA

3

BasiPica

преди 10 години

Той човека,както е подкарал да беше минал и през София,а покрай кучетата да гръмне и тъпите кучкари,дето за кучето умират,ама за хората дето са нахапани нищо не казват.

2

Анонимен

преди 10 години

Смъртно наказание - крайно време е за завръщането му и бързото му прилагане!

1

Оня там

преди 10 години

А не бе, няма да го гръмне.... като няма кой вече сами трябва да почваме да ги чистим. То ще ме лае, ще скача да хапе мен или мой близък, и аз няма да го гръмна ли ?! И ей сега всички ***... кучезащитници де, ще скочат колко е зъл този човек и как трябва да лежи 15 години в затвора.