66

К9

преди 11 години

Чудесно, групировката вече си има кмет 1000% техен човек...Варна я чакат хубави години на разцвет. Отидете в Морската възможно най-скоро, че до 2 години ще е застроена с резиденции на този и онзи. Поне снимки да имаме...О, да не забравяме гигантския спортен комплекс...Аз отивам с един фотоапарат, че на старини да имам някакви спомени за детството....

65

Анонимен

преди 11 години

Честит да им е новият кмет на Варна ....... ;)

64

Анонимен

преди 11 години

Да им се чудиш на Варналий що реваха срещу Кирчо, кво не му харесваха на човека, Явно сега са се поправили.

63

КОЙ Е БАРЕКОВ

преди 11 години

КАК БУДНАТА СЪВЕСТ НА НАРОДА,НАЙ-ЧЕСТНИЯТ ЖУРНАЛИСТ БАРЕКОВ, ОТРАЗЯВА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА? Г-Н БАРЕКОВ ОТРАЗЯВА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА ОТ ХОТЕЛ СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ОЛИГАРХА Г.ГЕРГОВ/ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА БСП В ПЛОВДИВ/. ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ХОТЕЛА НЕДОУМЯВАХА КАК БАРЕКОВ ОБГРАДЕН ОТ 10-12 БОДИГАРДА С ОРЪЖИЕ/С ПО ДВА ПРЪСТА ЧЕЛО И ОГРОМНИ МУСКУЛИ/ СЕ ПЕЧЕ НА ПЛАЖА И СИ ПИЕ ПИТИЕТО В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА. ЦИНИЗЪМ Е ДА СИ МОРАЛЕН СЪДНИК И МЕНТОР В ОБЩЕСТВОТО ,А ДА ТЕ ПАЗЯТ ГЛУТНИЦА ГАВАЗИ КАТО МУТРА .

62

Анонимен

преди 11 години

КОЛКОТО Е ***,ТОЛКОВА Е И УПОРИТ,браво на варненци след два дена започват отново ПРОТЕСТИТЕ

61

Анонимен

преди 11 години

Гледам Варна и си мисля какво ще бъде при едни нови избори. Никаква активност от страна на народа и пазаруване на гласове на роми. Какво ще постигнат тогава стачкуващите, май нищо.

60

КОЙ Е БАРЕКОВ?

преди 11 години

КАК БУДНАТА СЪВЕСТ НА НАРОДА,НАЙ-ЧЕСТНИЯТ ЖУРНАЛИСТ БАРЕКОВ, ОТРАЗЯВА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА? Г-Н БАРЕКОВ ОТРАЗЯВА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА ОТ ХОТЕЛ СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ОЛИГАРХА Г.ГЕРГОВ/ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА БСП В ПЛОВДИВ/. ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ХОТЕЛА НЕДОУМЯВАХА КАК БАРЕКОВ ОБГРАДЕН ОТ 10-12 БОДИГАРДА С ОРЪЖИЕ/С ПО ДВА ПРЪСТА ЧЕЛО И ОГРОМНИ МУСКУЛИ/ СЕ ПЕЧЕ НА ПЛАЖА И СИ ПИЕ ПИТИЕТО В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА. ЦИНИЗЪМ Е ДА СИ МОРАЛЕН СЪДНИК И МЕНТОР В ОБЩЕСТВОТО ,А ДА ТЕ ПАЗЯТ ГЛУТНИЦА ГАВАЗИ КАТО МУТРА ?

59

Анонимен

преди 11 години

До БуревестниковИзправена пред алтернативата човек от Герб или дърт корумпиран комунист и номенклатурчик, РАЗБИРА СЕ, Варна се принуди да избере по-малкото зло.

58

Буревестников

преди 11 години

.... 26 процента "гласували" ?.... Почти съм сигурен,че ОТНОВО *** и "платените бойци" на ГЕРБ са решили смехотворния "избор" за кмет! Но въпреки всичко е трагично...... след всичко,което се случи и смъртта на един млад човек... Кметчето да е отново герберско! За какви протести говорим изобщо тогава,Дами и Господа? За какво да излизаме по улиците? Когато ги сваляме... плащат си... използват влияние... и най нагло пак печелят? Същото ще стане ако сега Орешарски си подаде оставката.... :(!

57

Мърши

преди 11 години

Е сега дано разбрахте, че оня беше обикновен луд самоубиец.

56

Анонимен

преди 11 години

Явно варненци са изперкали тотално. Жалко за хубавия град, вече е една руйна. Бургас е в пъти по-хубав и подреден. *** пак ще си вихрят коня и Варна ще стане съвсем бунище. Язък за смъртта на човека който показа, че това положение е нетърпимо и сега варненци се подиграха с паметта му.

55

Буревестников

преди 11 години

Вече се чудя.... Да се смея ли?!?! Да плача ли?!?!..... Такава комедия с привкус на Древногръцка трагедия едва ли има някъде другаде,както в нашенския Абсурдистан! :))) ГРАДЪТ-БОЕЦ?!?! Този,който първи се надигна срещу ГЕРБ и успя дори да свали подкрепения точно от ГЕРБ - Киро Йорданов........... Дори една трагична смърт чрез самозапалване беляза протестите срещу ГЕРБ!!! И този същия град?........ си избра кмет...... отново от ГЕРБ?!?! Това наистина е трагикомедия!!!!! .....

54

Анонимен

преди 11 години

Поне е красив като всички които ни управляваха през последните 4 години. И хубаво че хич не е мазен.

53

Martin

преди 11 години

ДО 71.Явно имате проблем с математиката. А колкото до изборите във Варна - при около 25% изб. активност аз лично бих се отказал от поста, защото няма да имам морала да го заема при 1/8 гласували за мен. Просто във Варна явно не желаят да имат кмет :)

52

мечо

преди 11 години

До 51 Ти първо се научи да пишеш и тогава си позволявай да коментираш и да ръсиш простотии!

51

ехеее........

преди 11 години

Портних победи защото Мишо-шматкара не е гласувал.

50

политолог

преди 11 години

Е другари комунисти-социалисти и обикновени мандраджии, вече и *** не могат да ви помогнат. Не виждате ли по улиците на София снощи бяха над 100 хиляди, предимно млади и образовани хора, артисти, художници, композитори, певци. Това е бъдещето на България, а не вашия *** електорат. Браво на Варненци. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.

49

анонимен

преди 11 години

Май ГЕРБ заложи на малцинствата защото резултата се обърна след освобождаването на куповачите на гласове. Направо ги съжалявам варненци.Затова ли изгоря Пламен.

48

Дано

преди 11 години

А др.Станишев щеше да да маха завинаги ГЕРБ от управлението.Смях в залата!Май ще махне завинаги БСП от управлението.Дано!Дерзай молодец!

47

optimist

преди 11 години

Хахах отново размазахме! Докато Станишев е шеф на БСП, тази партия няма да спечели избори!