123

Дон Кольо

преди 10 години

Неразкрит разговор между Волен Сидеров и Бойко Борисов:-Московски *** ли е? Извини се на целият български народ!-Къв ***, той си е откровен ***!!!

122

chach

преди 10 години

kade e RASSATE boiancho ne se pokazva nikade.da ne e na ekskurzia v india

121

Анонимен

преди 10 години

Московски е ромски терорист.

120

Анонимен

преди 10 години

Ето това са платените клакьори на новата тройна коалиция.Разликата е очевадна.Платено на 20 *** да викат и се опитват да ги изкарат,че това са народа.

119

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** от няколко дни се е превърнал на безплатен адвокат за гербаджийските безобразия

118

Анонимен

преди 10 години

Долу ГЕРБ!

117

anton.kutev

преди 10 години

до 1912ако не беше Герб БСП никога нямаше да се върне на власт, нямаше с кого да си измиват ръцете и кого да сочат на хората за виновен, щото щяха за апсолютно всичко да са си виновни БСП

116

жоро

преди 10 години

Г-н Московски, защо толкова бързо забравихте, че именно г-н Борисов беше най големия критик затова, че Ахмед Доган не ходел на работа, а сега самият той не ходи в парламента.Чудя се това ли е големия ВОДАЧ на който българския народ гласува пълно доверие и който за 3,5 години ни докара до просешка тояга. Защо да не протестират пред дома му след като това е заслужил.Или може би срещу другите може, а срещу него не може. Да не ги да е БОГОПОМАЗАН.

115

един от многото

преди 10 години

Олееее този как се изцепи моля ти се.... ами тези дето са окрадени толкова години тези дето и те имат деца ... тези които гласуваха за Г-н Борисов с надеждата да ги вкара кой където трябва... ама той почна договорки да си прави и за това падна и няма да е като преди. Трябваше да направи това хората щяха да му простят всико сигурен съм.

114

anton.kutev

преди 10 години

до владетелямного е тежко с тези халюцинации в кгб, като се има предвид, че те са шефове на смотаната ни партийка БСПруснаците хем се кефят и завиждат на американците, хем не искат другите да го правят. тежко е

113

крив макарон

преди 10 години

Народна песен: Ако зажалиш някой ден за Бойко Борисов Прибери си кокошките навреме За да не мине Московски с торбата Да ги прибере...

112

anton.kutev

преди 10 години

Другари, издадохме заповед да се събират документи на протестиращи, защото ние от демокрация не разбирахме. Сега ще разберете защо толкова време ви караме да плюете по Герб, защото така успяхме да се върнем на власт и сега ще видите какво значи полицейщита, диктатура и всякакви други думички, които ние много обичаме да употребяваме

111

владетеля

преди 10 години

ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ.ПО ВРЕМЕТО ,КОГАТО БЪЛГАРИЯ Е ПАДАЛА ПО ТУРСКО РОБСТВО,ПРЕДАТЕЛИ -БЪЛГАРИ СА ИЗДАЛИ ТАЙНИТЕ ВХОДОВЕ КЪМ СТАРАТА НИ СТОЛИЦА ВЕЛИКО ТЪРНОВО И ТОЗИ СЕГА ГИ ВЪРШИ СЪЩОТО-ТОЗИ НИ ПРЕДАВА ПРЕД БРЮКСЕЛ И АМЕРИКА.***!

110

аз питам

преди 10 години

това което става в центъра на софия тероризъм ли е.това да не ходиш на работа но да ползваш облагите на тази работа тероризъм ли е.да не пускаш някой на работното му място тероризъм ли е10000 *** да се гаврят с останалата част на България тероризъм ли е.иво прокопиев и кръга капитал които дават пари да съботират правителството и държавата терористи ли са.да блокираш улици и да лишаваш хора от право на предвижване тероризъм ли еда искаш смърт на инако меслещите тероризъм ли е московски

109

Анонимен

преди 10 години

Ей ***, не се връщай!

108

Анонимен

преди 10 години

Хората на Бойко говорят като БСП, от което ми се ПОВРЪЩА!

107

brymbrym

преди 10 години

На БСП-то много скъпо им идва кворумът, осигурен от Сидеров и почнаха к**венските номера колкото да си уредят кворум.

106

Анонимен

преди 10 години

До НФБЩо, вие умните и красиви, честни протестиращи, какъв Ви е проблема да не си дадете документите за самоличност пред компетентните органи?

105

Анонимен

преди 10 години

Добре де, защо са в Щатите, нали в България е рай,лъчи обливат небосвода,природни красоти- безкрай,и хора сити с нова мода!

104

НМ(народна милиция)

преди 10 години

Ех този Борисов,слънце наше.Може би Той е пуснал в гащите малко амброзия,ами той не с...ре,пък и какво ли ще прави в НС те не са от ранга МУ.