34

мм

преди 11 години

между другото има огромен брой платени хора които пишат по форумите. Най-големия т..ак е, че май им се плаща и по една източена европрограма (медийно популяризиране ли беше, забравих).

33

Уплашения

преди 11 години

Имам халюцинации : привижда ми се есента на 96 и ранната зима на 97 когато вземах една такава голямоцифрена заплата с която осен мляко за мъничките ми синове и хляб друго не можех да купя ,и добре ,че беше здравия селски тил ,да благодарение на подсигуряването оттам преживяхме социалистическата зима на Виденов .Дано Орехарски и неговият Стани ШЕФ да не сервират нещо такова ,че и валутния борд няма да ни спаси

32

бамбуча

преди 11 години

До Мистър Хти си голяма шматка, като защитаваш поне се запознай с най-новата лъжа на твоето правителство, ЕК отрече изявлението че от 1 Юли ще плащаме неустойки заради енергетиката ни, поредната лъжа на твоите любимци, както и това с бюджета

31

мм

преди 11 години

мда, като бутнат борда минималната заплата ще стане 1000 лева, но при курс 1 долар = 1000 лева. Няма да е за сефте, столетницата има ОПИТ. Пък и до тогава "комунистите" ще са си изнесли парите, и то не в левове. Какато каза Орешаро, потърпете ни още няколко месеца и нека крадненето започне - СЕГА!

30

45

преди 11 години

Не знам защо някои се сравняват с Гърция, Италия и Испания ...... Може би сме доказали, че сме демократични, не корумпирани, политически устойчиви. С тези тройни коалиции и псевдо социалисти на власт, с тяхните експертни решения и назначения , дали някой гледа сериозно на България !!!!! Кредитите никога не са хубаво нещо. Всички патите от кредити. Взели кредит с радост и като идва време за плащане - ужас, всички са виновни и всички искат да ни унищожат.

29

Анонимен

преди 11 години

Комунистическото загробване набира скорост! Ако не ги изметем незабавно тия, след година-две можем да закриваме държавата!

28

GERBerastin

преди 11 години

Сега отбрахте ли, какво ви докараха герберастите начело с тиквеника, шестака, пицата, мършата, пинчера, лентичката и останалите юнаци?!А вие *** продължавайте да виете на умряло, седерастията си отиде... спете спокойно деца!

27

пациента на снимката

преди 11 години

Като гледам пациента на снимката, той или взема прекалено много хапчета, или взема прекалено малко хапчета!

26

brankoood

преди 11 години

Най-лошия опасения за това "правителство" са на път да се сбъднат.Започва се облъчването за изтегляне на заем с който да се спонсорира "социялният пакет от мерки" заявен от Орешарски, който ще дозакопае България за много години напред.

25

RAD

преди 11 години

Георги Ангелов формулира икономически грамотно нещо, което всички знаем.За съжаление обаче има все още хора, които вярват на недоразумението,наречено "правителство" и на Орешака, който вече се чуди с каква скорост и по колко пъти на ден да обяснява,че никога не сме били по-зле,само и само да се презастраховат за това какво ще оставят след себе си

24

Анонимен

преди 11 години

Георги Ангелов винаги излиза с някакви коментари и това си остават само коментари ... на нас ни трябват незабавни действия не виждам някой от тези да казва какво трябва да се прави

23

Анонимен

преди 11 години

Сега видяхте ли какво значи комунисти и турци на власт? Ще дойде момента когато ще го търсите Бойко,не знам какво му беше лошото при неговото управление.Всички се хванахте на глупостите на станишев,като е толкова зле държавата защо се натискатда управляват? Мислят за хората ли ? - това са глупости за наивници и простаци които не могат да мислят!!!!!

22

Анонимен

преди 11 години

До Мистър ХДа бе, следят, ама в момента когато са ги замисляли не са се били сблъсквали с червени ***.

21

Протестиращ

преди 11 години

Сега ще увеличат бюджета с 1-2 милиарда, утре ще решат да са 20 милиарда и хоп - БЕЛЕНЕ готово !!!! Ще им позволим ли ?

20

эллл бэнди

преди 11 години

Ха честита ви сполука,Волен ще се окаже прав, до края на лятото 1000лв минимална заплата и 500лв пенсия явно ще са реалност ,а до края на годината ще добавят по още една нула към доходите.Спестяванията спряха,започва тегленето на ппарите от банките,а после е познато от 1997.

19

Мистър Х

преди 11 години

преди седмици Петър Чобанов не занеше колок мноог са крали Герб....затоав си е мислел че няма нежда да актуализира бюджета - изведнъж пред него се оказаха 2,4 милиарда дефицит и 1 милиард задължения..... как няма да актуализира.

18

Орешарски

преди 11 години

Слушах те сутринта по БТВ ти не си икономист, а гербаджийски *** от кликата на гавазина на Т.Ж.

17

Социаглист

преди 11 години

Къде си Дянков ти сега? Върни се "зло" че без теб по зле!

16

eeha

преди 11 години

Егаси кумунистическите изедници!

15

Мистър Х

преди 11 години

Глупосит никога вече няма да има виденова криза ние сме в ЕС, има ЕК и МВФ, ВБ, ЕЦБ и куп други мехфанизми, които следват определени правила, ако всичок тръген на зле ще наливат пари в банките (ния нямаме една българсак бянак освен БНБ), никога повече банка няма да фалира. Ак все пак държавиет си изтеглят парите, тогаваат държавата ще налива пари в банксите. Инфлация може да има - хиперинфлация вече няма да има.