108

Анонимният

преди 11 години

Най-сетне правителство без мутри, пожарникари и физкултурници, без Цецо, Цецка, Фидоска и учили-недоучили младежи с фалшиви дипломи. Орешарски е интелигентен и образован човек и кръгът около него е също такъв. Беснеят сега тези, които си обичат Боко и сие. И той *** и те прости. Край на герберската пасмина.

107

Анонимният

преди 11 години

По-голяма съсипия от наследството на ГЕРБ няма. Опразвайте чекмеджетата по офиси, министерства и канцеларии и марш герберски калинки!

106

г-н Тау

преди 11 години

До г-н Тауи понеже почвате да цъкате нещастните си минусчета,моля уточнете,кое не ви допада...това ,че ГЕРБ е създадена от и за Борисов или това ,че утре може да създаде нова партия ,която ще се различава от ГЕРБ само по названието....;)

105

г-н Тау

преди 11 години

"ГЕРБ е моя партия,докато съм жив и здрав ще е монолитна.Аз съм я създал,ако реша ,утре ще създам друга",това заяви вчера Борисов в интервю пред Сашо Диков по Нова телевизия...?!?!?!...алтернатива ,а?....ми мерси много!

104

Шoп

преди 11 години

До надяНадюша, учи болгарский, а то ус у тебя все время отклеивается.Руско няма да има, рускому светится пиздец.Чмоки!

103

БСПЕДЕРАСТ

преди 11 години

Тези жалки платени проституиращи за дребен лев показаха в още по-жалка светлина жалките ***,натрапили ни се с една единствена цел-да ни заборчат с милиарди,които предварително са си поделили помежду си!!!!!!!

102

надя

преди 11 години

Точно така,мегатъпи са старците,и другиАко има руско рамо,щеше и ти да погледаш ,как се прави ново време.Жалко,че не се случва нещо такова,а то на улицата всеки се ежи,и с право,но като се стигне до практика,....затихват и улици и улуци...разчита се на кибера,на вълната и т.н.Докога ли?

101

strephen

преди 11 години

До Кръстьо Станойков О НЕ, МОЛЯ ТЕ...ПО ДАЛЕЧ, ЧЕ ГО ВИЖДАМ ОСТРОВА ОТ ПРОЗОРЕЦА СИ!:) А ВЕЧЕР КАТО ДУХНЕ МОРСКИЯ ИСКАМ ДЪХ НА МОРЕ, А НЕ ВОНЯ! НА ЗМИЙСКИЯТ ОСТРОВ СРЕЩУ ПРИМОРСКО - СРЕД СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ! КАКТУСИ И ЗМИИ - ИСТИНСКИ РАЙ!

100

Шoп

преди 11 години

А къде е госпожица Дърева?

99

Кръстьо Станойков

преди 11 години

Тези десетки.., заедно с правителството - на остров св. Анастасия до Бургас, там да се управляват както знаят!

98

qdosan

преди 11 години

Колкото и странно да звучи според мен този контрапротест по-скоро допринася за бързи предсрочни избори, защото допълнително нагнетява напрежение. Иначе е много смешно да се бориш за 5-те лева по-малко сметка за ток и 10-15 лева по-висока пенсия, при положение, че всичко е свързано с мафията - ако я няма във властта тези неща щв бъдат решени и то в пъти по-добре и за тези протестираши.

97

Иво78

преди 11 години

Мазните,треперещи от нечест и дребнаво сметкаджийство ръчички на *** чичка с вид на селско тарикатче,достигнало върха на мечтите си-да крещи в мегафон и цяло село да го види ''у софията-големец'',извадиха вмирисаното и лекьосано списъче,стояло незнайно откога на най-сигурното място-в собствените му задни части и зачете с изпълнен от ибрикчийско склонение гласец!Двамата,единствени под 80г.бяха с вид на нискоинтелигентни и нископлатени,с нищо необещаващо бъдеще пройдохи,трудно говорещи и с ли

96

БГ

преди 11 години

Дали на БСП и и Юруш има харесва и това:5 Искането да узаконим *** постройки 6 Кои етнос най се облагодетелства от увеличените помощи за майкитеи няма ли друг начин? 7 искането да се върне пушенето - електората на коя партия цица помощи за отглеждане на тютюн 8 Зам. министърката на образованието нарича Левски и Ботев Смутители в Османската империя 9 Министъра на образованието я "подвели" и нямала престава за промените в авторите 10Намаляването цената на тока за сметка на бизнеса а заплат Сигнализирахте за неуместен коментар

95

Браво

преди 11 години

До реално80 - ама истински! Като Леонид при Термопилите! "Като шепа Спартанци пред сганта на Ксеркса..."

94

БГ

преди 11 години

Много ми е интересно дали на хората от скритата тройна коалиция на Гея, Бея и новообрязания *** гьотферен сидер ага им харесват следните факти, които за ДПС НЕ са проблем1 назначаването на Пеевски 2 Олигарски в предишната 3-на коалиция като фин. мин. прокара закон за намаляване данъците за хазарта - В. Божков дали според вас е олигарх? 3 В Пловдив и Благоевград са силно "благодарни" за назначаването на областните 4 министъра на спорта няма представа топката с каква форма е Сигнализирахте за

93

Шoп

преди 11 години

Какво значи правителството да бъде оставено да работи?Някой му пречи ли? Да не би да го разсейват протестите и затова да се излагат така?Още малко ще обвините протестиращите за престъпленията си.

92

strephen

преди 11 години

ПРИЛИЧА МИ НА СЪБРАНИЕ НА ДОМСЪВЕТА!;) И НА БРОЙ СА ПРИБЛИЗИТЕЛНО ТОЛКОВА!:)

91

SS до #106 Гербераст

преди 11 години

... aaaa , и художник, и художник!!Но най-вече '***', както той сам се изказа за себе си в 'онзи запис'-СРС

90

Гербераст

преди 11 години

Орешарски да си ходи, и да върнем на власт Вилшкшя Вожд, Слънцето На Нацията, Любимия Ръководител, Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов-най интелигентния политик, футболист и т.н.т.

89

strephen

преди 11 години

ОСТАНАЛИТЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЗА СЪБИТОЕТО ЗАЩОТО НЕ БОРАВЯТ С И-Т И МОБИЛНИ - ЕДНОТО Е ТВЪРДЕ НЕЯСНО,А ДРУГОТО Е ТВЪРДЕ СКЪПО! ДРУГА ЧАСТ НЕ СА МОГЛИ ДА ДОЙДАТ ЗАРАДИ БОЛЕЖКИ! МАЙКИ И БАЩИ - КАЗВАМ ГО С УВАЖЕНИЕ! ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА ВИ ДА РЕШАВАТ САМИ БЪДЕЩЕТО СИ А ВИЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ! РАДВАЙТЕ СЕ НА ЛЮБОВТА И ОБИЧТА НА ДЕЦАТА СИ И НЕ СЕ ЗАБЪРКВАЙТЕ В ИГРИ, КОИТО НЕ СА ВИ ЯСНИ, НЕ РАЗБИРАТЕ И СА ДАЛЕЧ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО ВИ!