186

Пфууу

преди 11 години

Тоя БОЛЕН тип извикал некви тюфлеци и вече охрана имал и гледа лошо ,че и с палка ходи и ОБИЖДА хората наред тоя е най големия клоун и *** в държавата !!!

185

БГ

преди 11 години

Той продаде интересите на българия и взе пари от СерГей и Доган (Местан)!*** и дупедавец!Ага, булгария е по-важна от някакви си 30 сребърника...Юруш, още ли го траете това ***?

184

Анонимен

преди 11 години

ВИЖТЕ, ВИЖТЕ, НАЦИОНАЛИСТИ НА СТРАНАТА НА ПОРОБИТЕЛЯ. НАЦИОНАЛИСТИ СРЕЩУ НАРОДА, ВИЖТЕ, ЗАПОМНЕТЕ...

183

хахах

преди 11 години

Тоя *** ходи с палки по жълтите павета?! Интересно ми е какви *** могат да гласуват за такъв хахо... Не им е там мястото, след като се движат с бодигардове и средства за самозащита! Вън, поглоги платени!

182

Анонимен

преди 11 години

ВОЛЕНЕ ,ИЗВИНИ СА БЕ ,ИЗВИНИ СА БЕ, А БЕ ЧУ ЛИ - ИЗВИНИ СА !

181

val 789

преди 11 години

1997-Виденовата зима,2013-Сидеровото лято!!!!! Сценарият-същият,сценаристите-същите,народът-същото стадо без разлика!!!! Промяна ли,нови избори ли,смяна на модел ли за 16 години не израстнахте каквито ТЪПОЪГЪЛНИЦИ бяхте тогава,такива сте и сега!!!! Младите днес не са виновни,просто под салкъм,круша не пада или по-грубо каквото е..ло-такова излязло!

180

ИВО

преди 11 години

СИДЕРОВ ТИ СИ ПЪЛЕН *** И НЕХРАНИМАЙКО ИЗЧЕЗВАЙ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО

179

Бръчков

преди 11 години

Нека не забравяме , че герберастите оцеляха заради платената подкрепа на Атака , така , че от Сидеров може да се очаква всичко ...и той е не по-малко корумпиран от средното ниво на политиците ни !

178

Анонимен

преди 11 години

Днес Болен Лидеров посети детска градина в Младост-4. След посещението, той заяви в прокуратурата, че децата са почнали първи боя.

177

МАНИ

преди 11 години

До ВиирджинияПредполагам не знаете че г-н Сидеров е дълбоко психопатен и когато е провокиран се оаква и колкото е по голяма публиката толкова повече се омазва.Или трябва да го провокираш ,или да го игнорираш Поведението се изразява в това да те обиди ,смаже и подтиска,с определено поведеннческо разтройство. Може справка с учебник по психиатрия

176

salmonela

преди 11 години

И по повод палката на Сайдера , в неприетият етичен кодекс на парламента не е ли забранено депутатите да носят секс играчките си на работното място?

175

Анонимен

преди 11 години

Ооо тая откачалка пак ли се изевява???!!!!! Като много знае кой на кого плаща, а той да каже от къде взема пари за охрана. То е лесно да се харчат държавни пари.

174

Анонимен

преди 11 години

Сидер ага,има един последен модел вибратор ,ама изглежда уреда има дефект и затова този пигмей е изнервен до болка....

173

Анонимен

преди 11 години

Браво Волене! Ние сме с тебе за трошене на глави идва време.

172

Анонимен

преди 11 години

До ВелесТи за слабоумни ли ни мислиш.Толкова сте отвратителни,че телевизора намразих!

171

salmonela

преди 11 години

Тоя в ляво от Сайдера дали му държи само мегафона или и с други поддръжки му помага? Чудя се колко ли трябва да е алчен човек и да няма никакво достойнство, за да играе по *** на Психаров.

170

???

преди 11 години

Че Волен е луд, е очевадно. Чудя се обаче, кой ли е психиатърът, издал му уверение, че е психически здрав едно от необходимите условия, за да се кандидатираш за народен представител. Може и него Сидеров да е направил депутат, както оня гъзомийник, който му даде диплома за богослов за 3 месеца.

169

357

преди 11 години

Не вярвайте на журналята!Това му е новия вибратор подарък от Доган и с него се самозадоволява перверзника.

168

Анонимен

преди 11 години

E ,хора,българи от всички етноси!Разбрахте ли сега!С нашите камъни по нашите глави.Ние сме виновни да ни наричат както си искат защото гласувахме за тези"господа".Воленчо(човек без всякакъв морал - за мен) кого ще бие с тази палка..,срещу кого ще насочи този мегафон.Явто към народа,децата ни и внуците ни.Днес мегафон и палки, а утре не се знае какво.Какви са тези народни избраници" пазени от полиция.Такива нагли хора не бях срещала в моя 60 годишен живот.Ти го плюеш, а то мисли ,че дъжд вали.

167

Велес

преди 11 години

До част от пишещите: Вместо да словоблудствате тук,поне да си бяхте включили телевизорите,радиото,па ако щете и ТВ online и да бяхте чули какво се обсъжда в Н.С.! Може би,щеше да ви текне нещо в кратуните,а?И тогава отново да помислим и поговорим,обаче без излишни партийни пристрастия! За какво сте недоволни?Че се вземат решения за отбраната?Или за безработицата? За икономиката?За ВМЗ и ВПК? Какво искате повече? Хора,да протестираме,когато не се върши нищо или когато то е в ущърб на нацията!