13

Р.Плевенлиев

преди 10 години

Обявявам война на Германия !

12

Losho

преди 10 години

Имиграцията е робството на 21ви век.

11

Анонимен

преди 10 години

Много сте ми интересни като кажете: искайте държавата да ви осигури работа. Нашите дядовци и баби държавата ли им е осигурявала работа. Ама те си работеха собствената земя и бяха свободни хора. Верно кръстът ги болеше от копан, но бяха независими. Не познаваха кризи. Сега всички се натикаха по градовете, че животът бил лесен и като дойде кризата ревнаха Няма работа, гладни сме!. И продължавайте все така да си продавате земята. Изяждате парите за една година и пак същото.

10

аз

преди 10 години

Както изглежда статията е един дрислив бълвоч. Защото освен разминаване сцифрите имаме пълна изолация на работещите преследвано от световни организации.За което се предвижда обезщетение. А работещите имат близки, които могат да известят органи в Германия. Явното е че въпреки тежестите всички страни са удовлетворени.Само авторът на статията преследва други цели.

9

Machiavelli

преди 10 години

Трябва да си доста ***, че да работиш за българин....

8

Анонимен

преди 10 години

в германия тези хора могат да се считат за роби ,но дори и те са по добре и печелят повече отколкото ние в българияот статията се разбира че на който не му харесва ще бъде уволнен,т.е. може да си тръгне по всяко едно време,ама не всички стоят и работята това че имало бодлива тел......най вероятно е от едно време от казарматаче е незаконно обаче е ясно на всички,обаче и работодател и работници са в симбиоза защото печелят повечеработодателя намаля разходитебг работниците печелят повече бг

7

Анонимен

преди 10 години

Сидеров премиер!

6

Анонимен

преди 10 години

нормално за тъпите българи дето си разтуриха държавата за празни обещания "демокрация"е те това е в нормалните държави - не *** чужди *** ами ги опъват- и сегашните протести ни тикат още по-натам - ама народа тъъъп

5

Лора

преди 10 години

Безработицата и мизерията отвежда хората до такива места...Там 4евро...тука и толкова няма...Млади хора...без работа...искат им стаж на 22 години...а преминалите 40...абсурд...да си чакат пенсия...никой не ги иска...Моя позната във Австрия е сервитьорка на 45 години...а тука няма над 30......Политиците....кога ще помислите за хората....за работа,добри заплати и спокойствие...Колко ли са жертвите на този преход?

4

Анонимен

преди 10 години

Ami kato ste glupavi da hodite v Germaniq... Tam se hodeshe predi 15 godini,ne i sega!

3

Пешо Математика

преди 10 години

Нещо сметката не излиза! Ако се вярва на част от статията 30 дни по 12 часа е равно на 360 часа по 4 евро на час = 1440 евро бруто.

2

Анонимен

преди 10 години

долу Меркел!на протест!

1

бях там

преди 10 години

точно така е,от България ги изпраща един нагъл сърбин,който живее в Люлин,казва се Сърджан Пешич