324

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

До Анонимен 358Мазохист !

323

Анонимен

преди 11 години

Болката, която чувстваме като човешки същества, е показател, че се движим в правилна посока.....

322

Croki_Gena

преди 11 години

до 345 - и какво от това - баба ти получава ли по-висока пенсия от преди или или пък оная ти работа е пораснала и вече е достигнала заветните за теб 9 см. Като си имахме цар, господар , тройна ламя и мутра по-зле ли беше или по-добре

321

До Народът 349Ти някога виждал ли си КРЪВ не смотлЮ ? Грешката не е в теб а в американските фюлми за РАМБО ! Долу САЩ !

320

Анонимен

преди 11 години

В провинцията живеят родителите ми - те са свършили своята работа: възпитали са ме, образовали са ме, дали са ми пример със собствената си честност, отговорност и трудолюбие. Не им е време сега, на възраст вече и с разклатено здраве, да крещят, да стоят прави в жегата, да размахват ръце и да носят плакати! Мой ред е, наш ред е!

319

Y

преди 11 години

И трябва да се каже нещо много важно - по-голямата част от тези красиви, интелигентни и възвисени младежи с хубави бебенца и кученца с апетит са папкали паричките на същата тази олигархия, срещу която протестират. Ако се разбере какви поръчки са печелили рекламните им фирмички, NGO-та и медии, доста ще замирише.

318

До 348

преди 11 години

Приятелю, протестът спихва вероятно само по твоя телевизор, защото във вашето село цифровизацията не е достигнала, образът е лош, а вероятно и телевизорът ти има нужда от декодер, по програмата за енергийни помощи. Пожелавам ти да продължаваш все така упорито да очакваш Аврора да гръмне и да обяви достигането на развития комунизъм.

317

Анонимен

преди 11 години

DO SIR-GAY. DRoGARU STANISHEV , MOJE I DA E TAKA, NO NEZABRAVIATE, CHE HORATA OT PROVINCIATA SA PRITISKANI I ZAPLASHVANI OT VASHITE cherveni lakei, A DA NE GOVORIM, CHE BLAGODARENIE NA VASHITE DEISTVIA EDVA LI SA IM OSTANALI MALKO STOTINKI ZA DA SI PLATIAT BILETA DO SOFIA.

316

До ЕвклидИз обърканото душевно състояние на един гербераст !

315

Светло бъдеще

преди 11 години

С мир няма да стане. Но ще стане.Щом се иска да се мре , така да е.Има още Българи, които не ги е срам да се нарекат такива и за които България е над всичко.

314

Народът

преди 11 години

Май, май....иде 10 януари.......щом не щете с добро ще е със зло.....няма как да ни приберете по домовете.....или вие или ние......това направихте......не ни дадохте изход......сега ще е каквото ще е....и жертви ще има.....но война без жертви няма......но победата ще е за нас без оглед на жертвите.....аз ще съм първата......хихихих.

313

9666a

преди 11 години

До bariera_61Моля, спрете да сънувате и да вярвате на откровени лъжи

312

Y

преди 11 години

до 344 Да, за теб може да са и 400 хиляди, само че това са си твои фантазии. Ясно се вижда как протестът спихва безславно и се изражда в някакъв хаотичен "пърформънс". София протестираше през 89-та, 90-та, 97-***, сега това е пародия.

311

777

преди 11 години

Браво на DNES.BG ,че показва този лумпел всеки ден по няколко пъти.Случайно народа да не забрави какъв мазен слагач е.

310

х

преди 11 години

Драги пенсионери и изпушили червени младежи, вашият червен лидер е с фес и му е направен сюнет тези дни, но вие не знаете.

309

За сведение

преди 11 години

Онзи ден на протестите имаше 40 000 човека обаче това някак не се споменава никъде и тука пишат разни, че били 1%, 10 000 и т.н. Алоу, повечето областни градове в провинцията вече са по-малки от хората, които са тук на едно място, вземете по един студен душ и спрете да си мислите, че света почва и свърша в Червен бряг и излезте да покажете позиция, дали от едната, дали от другата страна.

308

Прованса

преди 11 години

В провинцията ги е толкова страх, че ще се напикаят. Нощем сънуват, че и те са свободни, богати, интелигентни, видели свят, като столичани и пловдивчани, но когато се събудят сутрин и отворят прозореца, отново са във вилаета на местния онбашия. А един ден просто ще се събудят умрели от глад, а домът им опразнен от малцинството, понеже не са нужни дори на онбашията.

307

Rei

преди 11 години

tiq s miren protest nqma da se mahnat nikoga ........ vlasta i dalaverite sa prekaleno apetitni .

306

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям протеста,за да вляза в парламента ,оттам в няколко управителни съвета и да лапам консултантски. Боко, припознаваш ли се с Цоко???

305

нагъл съсел

преди 11 години

по-безочливо създание не съм виждал разкарайте се докато е време.вие тука се правите че не знаете за какво става въпрос та ще чуете хората от провинцията-и каква провинция като цяла българия довлекохте в София.