104

ПаТРИОТ

преди 11 години

кАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ Е ТОВА НЕФАЛНО ЧОВЕЧЕНЦЕ БЕ ,НАЙ ОБИКНОВЕНА АМЕРИКАНСКА ПАРТЕНКА И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРОФОБ!

103

нищо не става!

преди 11 години

Слабо правителство, слаб парламент, слаб перверзидент, слаба опозиция, слаби протестиращи! Слаби българи. От които, очевидно, нищо не става!

102

оригинален цитат

преди 11 години

Кристалина Георгиева, оригинален цитат: България ще стигне Швейцария, когато всички българи бъдат изгонени от България и заменени с швейцарци!

101

До Стефан 113

преди 11 години

Защото ГЕРБ си подадоха оставката, а сегашния парламент се е вкопчил във властта, като удавник за сламка..

100

перверзидент

преди 11 години

Най-големият скандал е, че ку*тизанът на агент Буда е президент!

99

До114

преди 11 години

Ама ри си в къщи и пишеш ли пишеш.....Ти защо не стачкува тогава" умнико"?

98

Патриот

преди 11 години

Президент американска подметка с офшорки,само Сидеров може да въздаде справедливост на националните предатели и американските агенти !Щом агентчетата на ЦРУ роптаят значи Волен е правилният човек!

97

Анонимен

преди 11 години

verno togava 6to ne vika6e svalete gi tezi gerb ot vlast davayte kefite me sta4kuvayte

96

до 110

преди 11 години

Спокойно, македонци, и вие ще влезете в ЕС... заедно с Албания като нейна провинция хахахахаха

95

Истината

преди 11 години

Истината е че, най-скандалните избори са други. Първенството държи избора на мутра и пожарникар за премиер. На второ място е избора на разнсвач на папки за вицепремиер и министър на МВР. На трето място е избора на Плевнелиев за президент. ....

94

стефан

преди 11 години

що не бърбореше така когато протестираха срещу герб през февруари...... само питам а сега стана приказлив не могат да му вземат думата

93

Ох леле

преди 11 години

Що си мисля,че не те смущава туй с етиката,а онуй,дето се бори с корупциите-да не си и в тазиграфа,госп.етичен Президент?

92

ORCE

преди 11 години

Kakov sram ,kakva beda i vie bugarite davate negativni otcenki za nas MAKEDONCITE za vlez vo EU.Za onie gubrinja grcite i da ne zboruvame.KAKVA evropa e toa samo eden Gospod znae

91

Мислещ

преди 11 години

106 нека позная, ти си платено форумно червено мишле?Роско ще викаш на баба си. Президента, ако питаш мен, не е там да слушка твоите господари, на които ти си роб с робска психика и се продаваш за 20 лв във форумите, а той ако му писне може да извика и армията да изрине цялата комунистическа *** барабар с парламента.

90

Аристотел

преди 11 години

... също така Сидеров да каже етично ли е всяко заседание на НС да зависи от това дали Атака ще се регистрира, за кворум? Етично ли е близо 100 депутати от ГЕРБ ежедневно да отсъстват от работнитеси места, без да бъдат изгонени както ще се случи с всеки ако отсъства 3 дни от работа, а други 140 да гласуват под команда като *** на партийните си лидери? Всички парламентарни групи грубо погазват елементарните норми за човешко възпитание, пък какво остава за парламентарна етика.

89

Анонимен

преди 11 години

Някой запита ли се защо чак сега.Имам в предвид защо чак сега стачкуваме усърдно нима праз последните 4 или 8 години сме били добре.Все на същото положение сме си но народа едва сега се осъзна или по точно някой му помогна да се осъзнае че е прекия контрольор на демокрацията.Кой ли е кукловода дето вика Н.К.Босия и дали ще го разберем някога.

88

ДО РОСКО

преди 11 години

РОСКО ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ СИ НАЗНАЧЕН ЗА КАДРОВИК НА ПАРЛАМЕНТА. В КАЧЕСТВОТО СИ НА КЪКЪВ ТИ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ПРАВИШ КОРЕКЦИИ НА РЕШЕНИЯТА МУ. ПО СЛУЧАЯ ПЕЕВСКИ ТИ СЪЩО СЕ НАМЕСИ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО И ГРУБО. КРИВО ПРАВО РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО И ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С НЕГО. ЗНАМ КЪДЕ ТЕ СТЯГА ЧЕПИКА, А ТО Е ЧЕ И ПЕЕВСКИ И СИДЕРОВ АКО РАЗРОВЯТ НЕЩАТА ЩЕ ИЗКАРАТ НА СВЕТЛО ДАЛАВЕРИТЕ ТВОЙ И НА ГРОБАРИТЕ. ТОГАВА ЩЕ ТИ СЕ СТЪЖНИ И ЗАТОВА СЕ ПРАВИШ НА ЗАГРИЖЕН. ИСТИНАТА Е ЧЕ СИ В ШАХ ОТ ТИЯ ДВАМАТА

87

Анонимен

преди 11 години

Kakwi li ste budat izwineniata na Siderov za predatelstwoto koeto izwurchi sprqmo bulgarskia narod?

86

Анонимен

преди 11 години

След излизането на документите за действията на Плевнелиев в миналото, президента няма право да бъде морален стожер и да критикува от морална гледна точка. Не е извършил престъпление по НК, но е ощетил държавата чрез неплатени данъци върху получените хонорари /ако ги бяха начислили в БГ/. Нещо повече - не е работа на президента да се бърка в работата на НС! НС не е на подчинение на президента. Изборът на Сидеров е и заради онези 97 гномчета,които отказват да ходят на работа.

85

.

преди 11 години

Напротив- не взима никаква страна, ами просто ги порицава. И се държи типично за президент на нормална държава в ЕС(съдейки по държанието на другите президенти от Европа) Трябва да регулира ситуацията в държавата, защото тия политици ако ги оставиш да правят каквото си искат, нищо чудно в други ден да наградят Осама посмъртно с орден "Стара планина"