295

53746

преди 11 години

"От 20 години Ахмед Доган управлява страната, разкри експремиерът"Всичко ще признаеш, колко си *** да го направиш публично! Това всички го знаем, управлява откато успя да бутне Костов. Единственото правителство което не му се надупи!

294

681

преди 11 години

Не знам кой трябва да се извини , но не и ли идеята на този парламент или както там е в дйствителност, да е в пълен състав и да "коват" закони в полза на обществото? Какви са маневрите на ГЕРБ , да се правят на "сърдити Барбита" и да не зачитат работното време и да пърхат нагоре-надолу. Гнидата Доган не стъпваше в парламента и ме дразнеше , но тука става въпрос за цяла парламентарна група! Уважавате ли България бе ....ни?

293

boyko_stoew

преди 11 години

Продължение на 313:НА ДПС препоръчвам:1.Да се изнесът като Партия в Сибир.Там има много Природни Богатства .ТАКА хем Бисеров, Цонев и сие ще са доволни,хем и Народа ни ще се е оттървал от тези ***

292

iliya

преди 11 години

boyko.smeshni ste.vsichki ste smeshni,i ti i stanishev i dogan,a za onzi "bolen'da ne govorim...idetesi s mir,ostavete tozi narod na mira.

291

Боцко

преди 11 години

Тоя Бойко не е балама,ходи със дъщерята на негов близък приятел ,млада и красива,поне жените ги разбира.Със нея може да е твърд,а в НС като някоя флегматичка в цикъл се държи.

290

Бръчков

преди 11 години

Нека първо Бойко да се извини на всички обикновени хорица , които докара до ръба на мизерията и нека Цацаров да го вкара в затвора с Цецо , а после нака има и трябва да има широка коалиция с решаващо участие на истинските българи останали в ГЕРБ !

289

Анонимен

преди 11 години

Абе я си стой в Банкя и не се показвай.. :)

288

boyko_stoew

преди 11 години

До 306 Аз лично препоръчвам НА СТАНИШЕВ(след Събитието ПЕЕВСКИ и останалите гафове ПО назначения и *** изявления ) :1.ДА ИЗЧЕЗНЕ ПО-НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ.2.Никога да не се опитва да УЧАСТВА или ВЛИЯЕ в политиката или икономиката ни.НА Борисов-Да се свърже с Продуценти от Холивууд-Никога не е късно да направи кариера в киното или В някое шоу.НА Волен-Да потърси Добро лечение.Задълбочиха се Психичните му проблеми.

287

detelina

преди 11 години

ВСИЧКИ,ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДА ДА СЕ ХВАНАТ ЗА РЪЦЕ И ДРУЖНО ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА ЦЕЛИЯ НАРОД,ЗА ПРОСТОТИИТЕ КОИТО НАТВОРИХА 23 ГОДИНИ!?ИСКАМ ДА ПОПИТАМ Г-Н Б.Б КАТО Е ТОЛКОВА МНОГО-ОТВОРЕН КАКВО НАПРАВИ ПРЕЗ НЕГОВИЯТ МАНДАТ,ДПС ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ!?ЛИЧНО МОЕТО ЖЕЛАНИЕ Е-ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДА В ЗАТВОРА!СТИГА ТОРМОЗ И ГЕНОЦИД!!!

286

damata

преди 11 години

Не ние, а ти трябва да се извиниш на народа си дето те търпя толкова време *** такъв!Такива антихристи нямат място в парламента!Вън оттам и престани да буниш хората и то в своя полза !

285

трънчо

преди 11 години

И Боби Борисов да се извини за допуснатите грешки при неговото управление.

284

edin

преди 11 години

Народе мой ти скиташ гол и бос , а теб те правят тъй по-простза туй , че всички леви са в устрем те към своите цели .Всичките пък десни са лукави и бесни ,ала уви и онези дето са средни са тъй безумни и вредни , ама накрая всичките честни са просто нещастни, нещастни и бедни !

283

Анонимен

преди 11 години

Боко, я хапни един СНИКЕРС, че ставаш примадона, когато си гладен!

282

Анонимен

преди 11 години

уф, съде в роля на ощипана госпойца не беше влизал досега кво ли не прави тоя човек, само и само да се задържи в светлината на прожекторите

281

boyko_stoew

преди 11 години

Борисов да не се държи като ощипана госпожица-не му мяза и няма как да мине...

280

Анонимен

преди 11 години

Ейййййййййййййййй,толкова гаден и проссссссссссссс шоп не съм виждал------------хора четете Вазов,още тогава ги е описал чоекът с две думи--------------прости шопи

279

Анонимен

преди 11 години

Аз си мислех, че извинението е патент на Атака, но се оказа, че не е така.

278

Анонимен

преди 11 години

Така и не става ясно за какво да му се извинят на мутрата!... поредните мутренски номера...

277

Стоян

преди 11 години

Примадона ли? Този трябва да получи четири "Оскара" наведнъж, "Аскеер", "Златна палма" и всичко, което може да понесе мощната му гръд! Гениален актьор, Марлон Брандо му е бледа сянка! Моите сетива долавят още нещо - започва да става диалогичен! В смисъл "Аз ще се държа прилично, но не искам в панделата!". Жалко за красивите, млади, интелигентни излъгани. Насочиха ги в грешна посока, в крайна сметка играят за Бойко. Утре наистина интелигентните от тях ще страдат, като разберат как ги употребиха.

276

эллл бэнди

преди 11 години

Отърви БСП,върни се в парламента и така ще се наденеш готино,че парламент ще гледаш за последно.След това няма да си интересен и на Цацаров