151

МОРСКИЯ

преди 11 години

ИНТЕРСНО ЗАЩО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР МЪЛЧИ КАТО П...А?!?!?ИЛИ ОЩЕ БРОИ БЮЛЕТИНИТЕ,КОИТО УЖ БЯХА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ,ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА,ЧЕ НЕ СА,И ЧЕ НЯМА ВИНОВНИ!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА МУ ПОТЪРСИМ СМЕТКА И НА НЕГО

150

Бай Харалампи

преди 11 години

Разочарован съм от теб, Волене за всичко сторено от изборите насам! Аз и моите колеги, които гласувахме за теб! Повече няма да имаш нашия глас!

149

Добряк

преди 11 години

До ami segaСъгласен съм с коментара Ви 163. Именно затова, понеже законите в момента осигуряват недопустима недосегаемост на Цацаров, единствените, които могат да променят нещо са гражданите на България. Протестиращите. До там ни докараха с измислените си закони. Да няма контрол над Прокуратурата и лицето Сотир Цацаров. Оставка!

148

българското дъно

преди 11 години

Да се продадеш за парче баклава и чаша шербет......нямам думи.Това само атакист може да го направи.

147

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

До ДобрякГосподине , Вие някога участали ли сте в работата на полицията и прокуратурата ? Знаете ли какво се изисква за разследване на едно престъпление и знаете ли има ли някакви срокове за повдигане на обвинение ? Обвинение се повдига единствено при събрани неопровержими доказателсва за извършване на престъпление. Кой събира доказателствата ? Подсказка: това не е прокурора.

146

Анонимен

преди 11 години

Ако за Сидеров няма място в лудницата, вече е време да го приберат на топло - като за начало за подстрекаване към безредици и нарушение на обществения ред.

145

Реалист2013

преди 11 години

Относно протестите и не само те......Всички ние притежаваме морал, ценностна система, вярвания и убеждения......, устои , които сме склонни да потъпкаме срещу скромната сума от 30лв.После сме искали и искали, и искаме от политиците ни да сме добре, да няма корупция, да са честни и да НЕ се продават като нас!Всъщност това ли искаме наистина или малко им завиждаме.... Завиждаме, че живота ни не се е стекъл така, че НИЕ да сме там горе във властта, така че да можем да пълним пазвите си .......

144

ami sega

преди 11 години

МНОГО ДОБЪР ЦИТАТ: "Станишев и Местан бяха най-злобни, бълвайки умраза и ненавист към ГЕРБ и свободно нарушаваха закона, който забранява агитацията в деня за размисъл!Вие г-н главен Прокурор защо не подведохте под отговорност видните политици за НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА, или се страхувахте, защото и вие сте го нарушили. А може би изпълнявахте някаква поръчка?"

143

Скучна тишина

преди 11 години

Болен днес не е правил цирк.Навярно защото днес е петък и е на молитва в джамията.

142

Добряк

преди 11 години

Прокурорът Цацаров превърна Прокуратурата в орган за манипулиране на общественото мнение, а не в орган за правораздаване. Всички сме свидетели на този факт. Именно затова трябва да си подаде оставката. И да се направят спешни промени в закона за Съдебната власт и Прокуратурата. Цацаров е извън всякакъв контрол, а мандатът му е 7 години. Това не може да продължава повече! Мястото на Прокуратурата е в изпълнителната, а не в съдебната власт. Цацаров, оставка!

141

Дидо

преди 11 години

Приятели,да поискаме незабавно да се спрат субсидиите на политическите партии! Нормално ли е с парите от данъците на хората да се плаща на мутри да бият същите тези хора?Да си събират членски внос партиите и да се издържат.

140

ebs

преди 11 години

@156 направи си сметка до кво положение са стигнали хората.. благодарение на управляващите.. ако всеки взимаше достатъчно пари дали биха отишли за 15лв. там?всичките са едни и също но се надявам сегашното управление да види, че наистина трябва да се промени мисленето.. нищо, че половината от протестиращите са платени.. и те го знаят това..

139

Absolutism

преди 11 години

По-добре да почне да раздава безплатни фесове, хем ще му излезне по евтино, хем ще привлече и истинските си застъпници

138

ami sega

преди 11 години

ДО Добряк 154. Именно затова говоря, че беше заговор, много добре го организираха, много добре продължиха с компроматната война и кал, с бобмите анонимки да се дискредитира ГЕРБ, е успяха, но аз си знаех че рано или късно ще лъснат смръдливите им З*дници, изненада ме само бързината.

137

Добряк

преди 11 години

До Никога повече ГЕРБГосподине, мълчанието на Цацаров е в услуга на точно такива като вас. Именно поради затъмнението и шикалкавенето по темата с бюлетините, хората като вас пишат откровени инсинуации и недоказани факти. Създава се умишлено червена мъгла. Именно затова, прокурорът Цацаров трябва да си подаде оставката.

136

Сидер Бей

преди 11 години

Лъжи ! Долни лъжи са това,никога не съм давал толкова малко пари на моите хора!

135

Националист

преди 11 години

Леле колко ме е срам че гласувах за тоя *** ...ЯД>>>ЯД >>>ЯД МЕ Е АМА ЯКО МЕ Е ЯД....Волене вън от Парламента вземи влез на 5 ти км......

134

Добряк

преди 11 години

Вместо да бъде съобщено от прокуратурата докъде се стигна с "фалшивите" бюлетини и "незаконните" подслушвания, сме свидетели на ежедневен цирк. КС също мълчи по казуса с нарушенията в деня за размисъл. Не знам защо настоящото правителство и г-н Цацаров ни смятат за ***? Мисля, че е време медиите и гражданското общество да зададат въпросите си на Цацаров. А именно, ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ? Да изреждам ли останалите залежали теми?

133

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

До ami segaАми да не съм ги напечатал , опаковал и надписал аз ?

132

Националист

преди 11 години

Няма ли кой да го задържи тоя ***-Болен :) Ако няма кой нека всички националисти в България да погнем тоя и да го обезкостим ........Призив.......