87

Анонимен

преди 11 години

До Иванушка ГлупакаЗаблудена ли сте или да? Как Бойко ще дирижира над 30 хиляди човека в София, 10 хиляди в Пловдив, Варна, Бургас и т.н.?

86

Анонимен

преди 11 години

Тези протести намирисват отдалеко на Гербер- гейт.

85

Анонимен

преди 11 години

Искам да се възроди Османската империя.

84

Иванушка Глупака

преди 11 години

Как така тръгнаха демострации, след като това правителство няма реално НИЩО направено за времето, откакто действа? Как ще се жалваш за нещо, което не се е случило? Тук ми намирисва на диригентската палка на ББ, защото в момента такова събитие обслужва единствено техните интереси. Също като щурма на парламента преди години, умело дирижиран от Иван Костов и компания.

83

Анонимен

преди 11 години

Бях на протеста в петък и събота, вчера само отидох и като видях хората и плакатите които носеха си тръгнах.Аз протестирах срещу назначението на Пеевски, целта е постигната и нямам намерение моята личност да участва в реабилитирането на Пожарникаря от Банкя.Протестите са хубаво нещо за упражняване на натиск върху управниците, но съм против събаряне на държавата, против съм разни мутри да използват моя протест за тяхна угода, затова днес няма да протестирам. На този етап целта е постигната !

82

Анонимен

преди 11 години

Това добиче със завършен рабфак работнически факултет да не се прави на много интелигентна. Некой друг лев не те прави мария кюри куковицо. Марш в кокошарника да кудкудякаш ***.

81

Анонимен

преди 11 години

Комунистите искат да се върнат на власт

80

Анонимен

преди 11 години

Има едно животно. Казва се дива банкивска кокшка. Демек джинка. Е тва е биберон. Тоя *** не разбра ли че е минало и то от най отвратителното минало. Подобно на виденов му беше бит шута. Никога бокоциклети у мутреси в политиката.

79

Коко

преди 11 години

ГЕРБ поискали оставка на правителството?! И какво ще ни предложат от ГЕРБ? ББ и ЦЦ!?!?Аз пък искам да няма ГЕРБ, ББ, ЦЦ и други калинки.

78

Уруд Абсолютен

преди 11 години

Айдееееее Нащеееееее Станишев Пед..... Орешарски Мухал доло турците .. горе Бойчето !

77

BBisPedal

преди 11 години

Геят от Банкя - Боко Тиквата се опитва да организира гражданска война. Този психясал хомосексуалист иска да пролее кръвта на хиляди невинни хора само и само да се докопа до властта!!!

76

Джони Кеш

преди 11 години

Хората се недоволни не от "проваления модел на Станишев", а изобщо от проваления полит.модел на Прехода.Май продължавате да сте слепи и глухи за исканията им: Велико народно събрание, нова конституция, нови изборни правила, редуциране на числеността на парламента, солидно гражданско присъствие в него/поне 50%/ и т.н. И колкото по-бързо стане това, толкова по-добре за хората - разбира се, някои от вас ще загубят позициите си.

75

Анонимен

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ИЗБОРНИЯ КОДЕКС И НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ГЛАСУВА ТОВ АМЕ ЗАСЯГА МЕН .... ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ КОЙТО БЪРЗАТ ЗА НОВИ ИЗБОРИ НЕ ИСКАТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ СЕГА

74

bolka

преди 11 години

Ха, ха, хаааа!Че нали точно вие от ГЕРБ само преди няколко месеца си променихте, гласувахте и защитавахте новия изборен закон!Как стана така, че сега същият този сътворен от вашата партия изборен закон не ви харесва???? Все същите хора сте в управлението на партията ви, идеите и възгледите ви са абсолютно същите, а законът започна да не ви харесва само след три месеца?Явно видяхте, че нещо не сработи за спечелване на изборите и сега ще предложите друга редакция, която да ви донесе успех.

73

кико

преди 11 години

Хей, не наиграли се! Това наистина не ви е пясъчник, а държава, и то с все още живи хора! Вот на недоверие искала Цецка?! С какви очи се правите и вие на политици ?! Оставете народа да контролира избраниците си, а вие - ГЕРБ-просто наведете смирено глави и се опитайте да бъдете полезни поне с малко за държавата си, а не за вечния си мерак за властничество и лъжи!

72

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са третия ешалон на БКП.Т.е състои се от хора които са били редови комунисти от ППО или техните деца.Хора запознати с проблемите на обикновенния човек.Всички останали партии и партийки са смес от номенклатурни и по -малко номенклатурни величия.А БСП(БКП) е на ЦК на БКП .Опозиция няма и не е имало.Затова аз избирам ГЕРБ защото може и да свършат евнтуално нещо.Докато всички други просто не могат и не искат

71

burgazliq

преди 11 години

положението е трагичноима 2 варианта:герб+някой сии сегашната коалицияи двете управления сме ги виждалидруга алтернатива няма и няма да има скоро времежалко за милата ни родина

70

Der

преди 11 години

Кво направи Дянков?Май си замина за щатите и ни остави ние да му сърбаме попарата.За него няма никакви новини последните месеци.

69

Анонимен

преди 11 години

Хайде бе и тук ли плъзнаха червените провокатори... Аман от тях вече.

68

СиДянков

преди 11 години

"Въпреки това депутатите от ГЕРБ започват активна парламентарна дейност за промяна на Изборния кодекс. Този път те ще разчитат и на неправителствени организации. " СМЯХ !!! ТЕЗИ НАЛИ ПРАВИХА ВЕДНЪЖ ИЗБОРЕН КОДЕКС ?????