522

bb

преди 11 години

в понеделник орешарски, станишев, местан и сидеров ще отидат при доган да докладват за ситуацията! доган ще помисли за ново предложение и ще им го съобщи във вторник! в сряда орешарски ще обяви пред тройната коалиция догановото протеже като свое предложение и другите ще го подкрепят! за това трябва да протестираме до края!

521

revlio

преди 11 години

ВОЛЕН БИЕ ХОРАТА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В МОМЕНТА

520

БОЛЕН

преди 11 години

Мутрите на БОЛЕН атакуват останалите протестиращи пред парламента!!!!!!!!!!!!!

519

3212333

преди 11 години

Абе майка му стара нали нещо ми обяснявахте, че българите били технологична нация. А една кирилица не можахте да си сложите. Технологични сте колкото бушмените.

518

Zdrav

преди 11 години

Цитат на Станишев: "От първия ден на този парламент партия ГЕРБ заяви, че не признава изборите, поиска предсрочни избори и започна подготовка за дестабилизация на държавата, отбеляза още лидерът на БСП.През последните седмици имаше тази много тревожна информация."Хайде сега някой умен, да ми обясни как за изборите имах, флашки, телефонни разговри, че дори и бюлетини, а тогава не бяха на власт, а сега когато са на власт, нямат нищо което да изкарат в подкрепа на твърденията си!!!

517

ИСТИНАТА

преди 11 години

г-н Орешарски,не съм очаквал от вас това.Когато бях студент вие бях те доцент.Кой ви заблуди така незнам.

516

are_kulata

преди 11 години

Аве, ГЕЙБерастчета, наивни и промити, неразбирате ли че, ГЕРБ, както и БСП и другите преди тях имат една задача: да продължават линията по ПЛАНА- РАН и ЪТ !!!Няма разлика, имате тежкия синдром на политически капаци, невиждате мизерията пред вас, която никога не се променя, вие се давите в блатото на измислените интриги и политическия театър, бъдете зрели хора и мислете.

515

xerth

преди 11 години

ХОРАТА СЕ ПАЛЕХА, НЕ ЗАЩОТО ЗА 4ГОДИНИ СА ОБЕДНЯЛИ!!! А ЗАЩОТО 24 ГОДИНИ ГИ КРАДАТ, ЗАЩОТО ЗА 24 ГОДИНИ ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ!!ЗАЩОТО 24ГОДИНИ ЕДНИ И СЪЩИ *** НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ!!! НЕ СПЕКУЛИРАЙТЕ СЪС СМЪРТТА НА ТЕЗИ ХОРА, ЗАЩОТО ГОСПОД ГЛЕДА!

514

Стефан д-р Чолаков

преди 11 години

кой сега ще пее // кой ще се смее // кой ще близне постовете и ще полудее // лицето което // слиза от бмв-то // и се запътва точно там където // хората слугуват // други се шегуват // а партииците завиждат и само псуват // чуваш ли ме бее ! // слушаш ли ме бее ! // трябва да знаеш, че аз не съм добрее // смятам че знаеш все пак моето име // аз съм лудо момче // с черното бмв // ти не си със мерцедес, нито с порше // а сега остави ме // моля те забрави ме // смятам че помниш все пак моето име //

513

Анонимен

преди 11 години

Орешарски трябва да действа решително и да хвърли в затвора подбутителите на бунта Плевнелиев, Борисов и Цветанов като така обезглави ГЕРБ.

512

Анонимен

преди 11 години

kakvi izbori iskate pak li Boiko i Cvetanov iskate kolko hora se zapaliha pak li da se 6ivee s strah ostavete Ore6arski da raboti

511

Анонимен

преди 11 години

Късно е чадо....

510

xerth

преди 11 години

ПО ДОБРЕ БОЙКО ПРЕД НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ДПС, БСП И АТАКА, ИСКАМЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ С ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ!!!

509

3212333

преди 11 години

До ivaylo75Ееее чак пък-чуло се е и се е видяло-1997-*** година, ама ножа трябваше да им опре кокъла. В букванлия смисъл.

508

Стефан д-р Чолаков

преди 11 години

Ей, зависимо гумено човече, огъващо се под Силата на Компромата - отивай си ! ОСТАВКА ! Както те натиснаха за пеевски - така утре ще те натискат и външния дълг да продадеш, така ще те натискат и парите на България да са в "правилната" банка и за всичко останало. Една зависима кукла на конци не може да бъде министър-председател. Имах надежда в лицеро прешарски до преди три дни, но вече нямам ! Отивай си ! АНАТЕМА ! ОСТАВКА ! Името ти го пиша с малка буква не защото съм неграмотен !

507

true

преди 11 години

Сергей и Волен - национални предатели! Трифонов и Бареков - продажни ***

506

Анонимен

преди 11 години

При нови избори ГЕРБ ще вземат още по-малко гласове, защото Плевнелиев няма да успее да направи силно правителство с Райков, ще съсипе още повече икономиката и ще трябва да вдигне цените на тока и парното. За ГЕРБ е по-добре Орешарски да остане на власт и да опере пешкира догодина. Борисов и Цветанов няма как да се спасят от затвора.

505

просто аз

преди 11 години

До anonimen 560Човече, ти за точки и запетаи, не си ли чувал ?

504

ivaylo75

преди 11 години

АЛО Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ !!! де се е чуло и видяло комунист да сдаде властта ??? може да искат да бутат,но не и тях да бутнат,таман вече са си разделили БЪЛГАРИЯ, и ДАНС дават на ТЪРЦИЯ........ не разбирам какво искате,ще ходим до босФора без ТЕСКЕРЕТ!!!

503

Ст.

преди 11 години

Пуснете Канал 3,да видите "националиста" Болен ,и това е депутат,за лудницата сте Сидеров,за лудницата стеее!!!