182

-Avitohol-

преди 11 години

След дъжд качулка е казал народа. Сега пътя чантата и да ги няма Орешарски и комунистите и турчулята .

181

BG

преди 11 години

Sega i ti si tragni s DPC i vsicko 6te e ok.

180

Анонимен

преди 11 години

Станишеф я си събираи парцалите и бегом при европеиската геи мафия дето те докара,че партията ти ще те изхвърли със шутове .И си пребери гаджето *** . Гоце влиза във блитцкрииг и ще има кармазъ *** на партиини другари . Между другото Гоце и Боце са от стара коза ярета и си правят уидурмите скришом

179

Анонимен

преди 11 години

Цвинокио се надъхва по БОСФОР ТВ!

178

Шоп

преди 11 години

до художника - Драгалевци улица Черешов цвят 4 заповядай мойто момче даже ще те посрещнат на вратата. Ела да видиш кой е панелката .. *** ще те купя 20 пъти и ще те продам 40

177

дядо Данчо

преди 11 години

Ашколсут Деянчо ефенди,машалла!Еркек чоджум,домуз сурат.

176

ognyanz

преди 11 години

Не плачете за ГЕРБ. Няма какво добро да се чака от тях. От управлението им спечели само организираната престъпност и олигарсите. Пенсионерите и безработните не получиха нищо от тях.

175

художника до шоп

преди 11 години

Заслужаваш един здрав стабилен бой! Кой знае какъв панелен плъх си, а тука се пениш и искриш.....*** нещастен!

174

Adela

преди 11 години

Dickoff /Сашо Дикофффффф/ да *** на А. Петров и Пеевски едновременно като вас ))))))))))))))

173

баба Тонка

преди 11 години

Аз вече не му вярвам на тоя!Да си ходи!

172

Adela

преди 11 години

Абе, да се омитат от властта всички тези, достатъчна причине е, че се опитаха да ни поробят пак, да всяват тетор и мракобесие. Долни детеубийци. ОСТАВКА на Орешарски и на цялото правителство гласувало Пеевски да е ШЕФ на ДАНС.

171

АИДЕ МАИНАТА ТИ БЕ

преди 11 години

Клошарски въпроса е .ИМАМЕ ЛИ НУЖДА НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА НАШАТА ДЪРЖАВА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ,БЕРБЕКОВ,ПЕЕВСКИ,ТОТКО ПОРШЕТО,ВАЛИО ТОПЛОТА, ОНЯ ЧЕРНИЯ,СТАНИШЕФ,БОРИСОВ И ЦЯЛАТА БАНДА ПРОСТАЦИ .Аз това искам да знам .ЗА КАКВО СТЕ НИ И ЗА КАКВИ СЕ МИСЛИТЕ .

170

Шоп

преди 11 години

до художника - Гугутките са олигарсите, по добре ми е да съм гугутка с пари, отколкото да работя като щъркел за 500 лева, гледам главно такива щъркели бедни като теб са на протеста, защо пък си мислиш че ти трябва да ми позволиш аз да бъда човек например? *** аре трай си че много станахте вече в тази държава, *** тръгнали правителства да свалят. Всички сте зависими от партии , единия протестира защото без работа ще остане тяхната партия не е на власт. Другия също аре марш ***

169

Анонимен

преди 11 години

Ако има избори.Пак ще гласувам против всички българоубийеци от герб.Само и само да видя отново насраните *** на герберастите и техните гъзоблизци.Така ще вие герберасти със този протест си закопахте собствения си гроб

168

я

преди 11 години

До hмного си нервен и агресивен с което нищо не постигаш

167

Анонимен

преди 11 години

Шеф на ДАНС ще е Искрето Фидоскова,а Добряк ще и е пресаташе!

166

ivan

преди 11 години

Късно е либе за китка!Това правителство на червено-турската олигархия дойде с измама на власт и народът вече няма да миряса докато то не си отиде!

165

Анонимен

преди 11 години

От цялата дандания най-много ми направи впечатление "изненадата" на депутатие и ГЕРБ и БСП и всичките.Абсолютно невъзможно е на такава длъжност да се назначи човек от вчера за днес. Свързано е с допуск до информация и при нас в България и с чуждите "партньорски" служби. Процедури отнемащи време, примерно две седмици поне.Мисля, че трябва да гледаме на поведението спрямо него на всички през последните десетина дни, като към хора които знаят, че е най-вероятния кандидат.Хайде сега номера!

164

Adela

преди 11 години

ШОП- а е адски ***, да гледа анал3 на dickoff. Дори не го чета, подминавам го като стара гара.

163

художника

преди 11 години

До ШопНа милионите на Орешарски ли се възхищаваш? На милионите ограбени от моя джоб, от твоя и на родителите ни? Може и да съм "щъркел", но не съм гугутка като тебе. Па те май и гугутките са на изчезване!!!