37

Непозната

преди 11 години

До Село БоровоАми не виждам причини един мъж да може да нарече една жена така, а една жена да не може да нарече друга жена така. А че Кулезич е ***, то е безспорно видно, не усети на време вятъра на промяната и естествено изхвърча от ТВ 7. Каквато е нагаждачка, ако беше малко по-умна, това нямаше да й се случи. Но е и ***, още си спомням грозното писмо, което беше писала на Любен Дилов син, ако не се лъжа, в което кълнеше детето му, човекът го публикува в пресата тогава.

36

Анонимен

преди 11 години

Всички комунисти мьртви.това е спасението за Бьлгария.видяхме ги 96 97 после 0506 и 2007 какво представляват.колко и да ви е тьжно това ви е краят мрьсни ***

35

Анонимен

преди 11 години

До 33. Е нали Бойко беше мутрата и т.н, а сега и тези ги изкарахте мутри .. само, че Бойко не правеше поръчки на журналисти!

34

ММ

преди 11 години

До АнонименДори за някои да е некадърна, това не е повод за наритване, че... ще се наложи бая народ да се наритва, като се започне от Пеевски, разбира се. Ето ти ги новите работни места, обещани от БСП - ритачи. :Р

33

Hirscha

преди 11 години

Mi lichno moe mnenie eche , Liuba Kulezich e prebita po porachka na TV 7 i Barekov.

32

Дани

преди 11 години

Пребиха журналист. Тройната коалиция вече е на власт!

31

БГ-НОВИНИ-РЕАЛЕ

преди 11 години

В състояние сме на Гражданска Война доведена от Борисов и сие като интригантско поведение в последните 3 години в политиката.Пред Парламента в момента викат Волен ***!В Търново и Варна Атакистко множество вика Мутро-Бойко.Хора в състояние сме на Гражданска Война!!!Президента се е скрил и се подготвя да бяга в Германия ако се стигне до кървави сблъсаци.Герб-Бсп са по централите и броят наличната цев за битката.Граждани Прехода сега настъпи.Който има повече оръжие ПЕЧЕЛИ!!!

30

феникс

преди 11 години

ЯСНО Е, ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА! СЪЩО Е ЯСНО И КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛА! НА НАЙ-ГОРЧИВАТА ИСТИНА Е, ЧЕ ПОСЯГАНЕТО НА ЖУРНАЛИСТ Е ПОГАЗВАНЕ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРАВА НА ОБЩЕСТВОТО, СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ВРЪЩАНЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО! И АКО ОБЩЕСТВОТО НЕ РЕАГИРА АДЕКВАТНО-ЗНАЧИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА!

29

Анонимен

преди 11 години

Хора, не знаете какви глупости пишете като изкарвате Люба журналист, че и достоен. За човек пък да не говорим.

28

селоборово

преди 11 години

До НепознатаНямам думи, че една жена може да говори така за друга, а Люба Кулезич е последния журналист, който може да се нарече ***!

27

БГ

преди 11 години

ЛЮБА,с теб сме.Чакаме те на екран.

26

1

преди 11 години

Трактора в действие!

25

Анонимен

преди 11 години

Единственния журналист реалист донякъде и направи трактора за смях. *** ти мафията.

24

Анонимен

преди 11 години

Коалиция БСП, Пеевски + Ефенди Сидероглу вече почна работа на пълни обороти. Тия от Атака кога ще си сложат фесовете официално на главата?

23

Непозната

преди 11 години

Че Люба Кулезич е *** к***а, по това спор няма. Че мястото й не е в телевизията, също спор няма. Но съм потресена, че в една европейска държава може някой да си върви по улицата и да бъде нападнат и бит, независимо какви са мотивите. И всичко това най-вероятно ще остане безнаказано за извършителя. Направо нямам думи.

22

ММ

преди 11 години

Бареков врещя, че ще го убиват (само отнесе говната, горкия), ама Кулезич я ритаха в главата.

21

Анонимен

преди 11 години

Дебелан Пеевски вече работи в/у хора!

20

Анти Всички

преди 11 години

Ловя бас, че това е инсценировка, и тя няма да има белези нито рани. Това е типично герберско театро.

19

ХУНТАТА НА ДОГАН

преди 11 години

МУТРИТЕ НА ДОН БАЛОН ПЕЕВСКИ , КАПО ДИ ТУТИ КАПИ НА СИЧКУТУ МАФИЯ В *** ЗАПОЧНАХА ДА ПРЕБИВАТ НЕЗАВИСИМИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ПО УЛИЦИТЕ , ЕТО Я ВРЪХНАТА ТОЧКА ЗА СЕГА НА ХУНТАТА НА ДОГАН , ДЕЛЯН , ЦИЦАРОФФ , СТАНИШЕФ И СИДЕРОФФ !!!

18

Анонимен

преди 11 години

Някои се уляха..Ако се узнае кои е поканила за утрешното предаване може да се гадае от къде е поръ4ката.