186

Анонимен

преди 11 години

Пу,пу нечестива сила. +

185

Ало Ваньо ....

преди 11 години

Дава ми се да зная, че Будака премиер няма да стане в близките стотина и повече години. На последните избори стана ясно, че простаците в България са около 1 млн. глави. Те гласуваха за Тиквата от с. Хераково. Останалите 6.3 млн. никога няма да се изгаврят със себе си, като изберат такъв примитив, като Полиглота-Свинар. Днес Мамута има рожден ден. Да го поздравим с "Бонжуар" и с песента "Батальонът се строява" ! Да му пожелаем по леки пранги и по лек режим и по малко от 30 години.

184

,,PIPO,,

преди 11 години

NA 36 V SHESTAK ...

183

Yuliyan

преди 11 години

Успех ....дано по скоро червената върхушка си отиде...

182

Анонимен

преди 11 години

Тиквичката пак го е лепнала манията за величие! Горкичкия! Хубаво е да си пие розовите хапченца! А и тия за кръвно де, щото пак ще го отърват! :))))

181

Богдан

преди 11 години

Да си жив и здрав но няма смисъл да се хабиш нервите за мат,ряла който не те заслужава.Остави ги бате да ги оправят червените ***, а ти си хвани пътя към големия бизнес в Европа и като Стоичков само среден пръст им показвай!

180

Анонимен

преди 11 години

Ша, Ша. Скоро Ша.По добре калинки да ни управляват отколкото всеунищожаващи колорадски бръмбари. Където минат трева не никне.

179

от психодиспансера

преди 11 години

Аааа това няма как да стане Боби , вече всички знаем , че си много болен, а това че си народен представител, е компромис защото ще се цупиш!

178

Анонимен

преди 11 години

ОЛЕЛЕ.ТОЗИ МАЙ Е ИЗПЕРКАЛ ВЕЧЕ..ЕЙ НЕ ПУСКА КОКАЛА..МНОГО МУ СЕ ИСКА ДА СЕ РАЗКАРВА И ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ..С ХЕЛИКОПТЕРИ--ТАРИКАТ....

177

Ъц

преди 11 години

"Рано или късно пак ще съм премиер."---------Простотията човешка ходи по хората, а не в гората!Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

176

бай Петко

преди 11 години

Оп , оп....

175

С

преди 11 години

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

174

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

СИГУРНО СИ Е ГЛЕДАЛ (ХВЪРЛЯЛ) НА БОБ. А ТО ПРИ ГЛЕДАНЕТО НА БОБ МНОГО СЕ ПОЗНАВА...

173

lud

преди 11 години

Скоро ще е отново премиер.......в някой свой сън

172

Анонимен

преди 11 години

vseki den ni zanimavatE s tozi pro*t narcis ,stiga be hora !toi e po losh ot zaraza vseki den edno i sashto BB tova ,BB onova .Nqkoi ne e razbral neshto ,qvnoi shte trqbva da muse nabie v glavata .NIKOGA POVE4E GERB I MUTRITE PROSTI

171

COMMUNE

преди 11 години

РАНО ИЛИ КЪСНО,ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ТЕБ.ЧРД.МРЪСНИКО!

170

ХХХ

преди 11 години

Честит рожден ден г-н Борисов бъди жив и здрав ,защото още много работа ни чака...ТАЗИ ТРОЙНА КОАЛИЦИЙКА Е ЯСНА.Всички знаем на какво е способна...Дори и бабите на село вече ги разбраха...СТЯГАЙ СЕ ЗА ИЗБОРИ ,ТОЗИ ПЪТ НЯМА ПРОШКА ЩЕ СМЕ МНОГО НАПРЕД...Няма да имаме нужда от продажни партии и патерици...ГЕРБ-125 мандата.Ключа на новите избори е:ДРАСТИЧНО НАМАЛЯНЕ НА СУБСИДИИ И ВСИЧКИ РАЗХОДИ НА ПАРЛАМЕНТА ,които сега ги оставиха тихомълком...,другото си го правите...НЕ ТРИЙТЕ МНЕНИЯТА ЗА БОЙКО+

169

Анонимен

преди 11 години

И това ще преглътнат търчилъжковците, ние да му мислим, че ще ореват орталъка тия смръдльовци.

168

Revolucioner

преди 11 години

Бойко Борисов не може сега в кожата си да се побере, че най-после някой дръзна да му издаде мутренските истории. И както винаги, когато е безпомощен, изкарва просташкото си поведение на показ и говори глупости. Този човек няма никакво достонство, щом не разбра, че е крайно време да спре. Браво на Волен, че дръзна да му каже истината в очите, на него и на корумпираните му журналисти.

167

Анонимен

преди 11 години

Тапирите сега ще зациклят от напъни да мислят, но като не знаят какво е мислене, само ще се правят на учудени, а когато бате Бойко отново стане премиер, няма да си спомнят за сега, а ще мигат като влюбени гугутки.