22

JustTom

преди 11 години

Противник съм на тютюневия дим навсякъде, но от друга страна, вероятно трябва малко да смекчим този режим за пълна забрана за пушене на обществени места".Явно г-н Орешарски, не е много запознат със ситуацията и "забраната" в малките градове. Повсеместно се пуши, в някои заведения най-демонстративно през целия ден, в други след 21-22:00 часа, се "сервират" чаши за еднократна употреба с вода... ЗА какво смекчаване става дума???

21

Кл.Иванов

преди 11 години

Пушачите пушат цигари, цигарите ги прави Булгартабак, а Булгартабак е собственост на руснаци в партньорство с обръчите на Доган.

20

marsian

преди 11 години

Орех,не си за този пост!Трябва да се грижиш парвостепено за здравето на народа .Така,както се грижи един баща първо за здравето на децата си .

19

void

преди 11 години

Пушенето си е право на личен избор - това си е факт. Казано по друг начин - вдишването на дим от изгорял тютюн примесен с катрани и никотин си е право на личен избор, и това е безспорен факт. Също така е факт, че никой няма право да кара някого да вдишва този дим без неговото съгласие. Аз лично обичам докато си пия кафето в заведение да запаля парче автомобилна гума, но ме дискриминират дори пушачите, като ми отказват това ми право, което е и въпрос на личен избор. Затова ще се пуши навън!

18

7

преди 11 години

Аз предлагам да им спретнем един контра протест и да види кой колко са.

17

рекитиля

преди 11 години

Росатском са на път да ни съдят за 1 млрд. и нещо евро за скапания АЕЦ Белене, тоя *** тръгнал за цигарите да философства. Как ми се ще един ШАМАР да му забия само.

16

Анонимен

преди 11 години

че аз заведение където не се пуши в момента не знам... всичкото дискотека , всичкото бар димна завеса :D не ги знам какъв закон... една вечер в дискотеката се опушвам като пушена сйомга за никул ден...

15

Лоша работа

преди 11 години

Ако дадат на собствениците на малки заведения да определят дали в тях да се пуши подозирам, че непушачи като мен няма да могат да сядат в повечето от тях. Първо - това е скрита дискриминация и второ - дали собственикът ще спечели повече от компания, която стои два часа на едно кафе и цигара, или от мен и семейството ми, които ще отидем на сладолед и сок без цигара или да обядваме / вечеряме също без цигара?

14

7

преди 11 години

До batmanТалибаните ще си останете талибани. Никой не ви навира насила в частните обекти наречени барчета или кръчми - там отиваш по собствена воля и те димят, защото самия ти го искаш - човекът дето е инвестирал свои лични средста не би следвало да е длъжен да се съобразява със злобни хейтъри. Това не са болници, училища, нито е работното ти място, че да имаш право да искаш каквото и да е

13

Бибит

преди 11 години

До 123 Какъв референдум? Я вижте колко са хората на протеста. Тълпа от 10 - 12 човека. Организаторите само.

12

и

преди 11 години

Чисто и просто-И ТЕЗИ СА ***!!!Но главния ни проблем е че всички,които се доберат до властта се превръщат в безочливи,нагли,безогледно крадящи и абсолютно игнориращи обществото ***.Очевадно с избори няма да доживеем нормално управление,а да си купим по един автомат.

11

atcomtatz

преди 11 години

И Орешарски-Олигарски е същият майкопродавец, като шефовете си от Червеноруската агентура (потомци на АБпФК)

10

11111111111

преди 11 години

Ей не бъдете *** и Саможивници. Нека да има зали и за двете страни Пушачи и Непущшачи

9

atcomtatz

преди 11 години

КАКЪВ ЛИЧЕН ИЗБОР, КАКВИ ПРАВА,КАКВИ 5 ЛЕВА, ЩО ЗА ПРОСТОТИИ. СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРАВОТО ДА ТРОВИШ ДРУГИТЕ!ВСЕКИ ИНДИВИД ИМА ПРАВОТО ДА СИ ПУШИ, КОЛКОТО СИ ИСКА,НО... НА ОТКРИТО И НА ЗНАЧИТЕЛНО РАЗСТОЯНИЕ ОТ НЕПУШЕЩИТЕ(бивш пушач с 30-год стаж )

8

Анонимен

преди 11 години

Личен избор е когато нещо не пречи на другите. Ако аз съм някакъв фетишист и обичам да пикая на публично място в заведение, то откъде накъде някой ще се меси в правото ми на личен избор. Това по-елементарните хора не могат да го осъзнаят, понеже години наред се е тровил въздухът само защото цигарената индустрия е вадила страхотни пари от това, та политиците са си затваряли очите. И много пушачи днес не си дават сметка, че не е личен избор, когато се вреди на околните. Елементарно е.

7

Енчев

преди 11 години

Както казва Калчев - "Харча собствените си пари, за сметка на собственото си здраве", но като го правиш - трови само себе си!

6

batman

преди 11 години

Пушенето в заведения е личен избор точно толкова колкото карането пиян е личен избор, ***! Когато твоя навик вреди на други в обществото ВЕЧЕ НЕ Е личен избор. Аре довиждане!

До КуроландесАз като гражданин на РБ също ти казвам , че няма да стоиш и да ме тровиш , докато аз обядвам / вечерям. Какво правим в тоя случай ?

4

пушач

преди 11 години

започна въртенето на ***, сега видим кой ще кихне най-много за да "обособят зали за пушене"

3

Анонимен

преди 11 години

Вие луди ли сте???това беше най-смислената забрана....***