51

GiveMeFive

преди 11 години

Ще те арестуват, пък било то и нелогично. И за какво ги трупа тези апартаменти, като ще спиш в кауша!???

50

Рени

преди 11 години

Уважаеми (очевидно некомпетентни редактори), за нас обикновените читатели е истинско предизвикателсво да се запознаем в пълнота с представената от Вас информация, имайки предвид недопустимото аматьорство, което проявявате при изписването! Мисълта ли Ви тече бавно или граматиката Ви куца не знам, но определено имате не трески, за дялане, а крещяща нужда от стилистично и граматично обогатяване! Из под кои пръсти пъргави се роди това умопомрачително подзаглавно изречение???????

49

Анонимен

преди 11 години

Лошо цветанов лошо ,кат гледам май ще ядеш голата опашка

48

Анонимен

преди 11 години

Гледам го и мисля, че много ще му отива един раиран костюм на този самозванец и мошеник. Чудя се само коя книга да му изпратя за четене. Той май не си падаше по Винету.

47

Иван

преди 11 години

А промените на Герб не бяха ли политически, изчистиха всички който им пречиха и си назначиха свой.

46

Анонимен

преди 11 години

По време на работата си в ръководството на МВР Цветан Цветанов специализира противодействие на глобалния тероризъм и на незаконния трафик в Генералната дирекция на полицията в Мадрид (2004). Той завършва и курс по мениджмънт в Международната правоохранителна академия в Розуел (2004), специализация в Сикрет сървис във Вашингтон (2004), курсове на ФБР (2004), Департамента за вътрешна сигурност на САЩ (2005).[4]тоя американски чиновник заедно с добревчето, младеновчето и дянковчетода ходи у сащ

45

спонсор на МВР

преди 11 години

На снимката, Цецо Сересето показва с ръцете си, какъв го чака, като влезе в Централния затвор.

44

Диляна Маркосян

преди 11 години

Как не го е срам този ЛЪЖЕЦ? Преди и аз невярвах, че полицията върши такива безобразия, но сега знам, какво ме сполетя и никога немога да повярвам в нито една дума казана от този престъпник ЦВЕТАНОВ! Той лично прикриваше престъпници! Той лично действаше с такива, какъвто е Росен Иванво - директора на ОДП Враца в престъпни схеми! Няма ДАНС, няма Калин Георгиев, няма служители на които той да не се разпореждаше само и само да прикрие ПРЕСТЪПНИЦИ! РЕД Е НА РОСЕН ИВАНОВ - ОДП ВРАЦА!

43

Някой

преди 11 години

Има има да ги бяхте *бнали като можехте са вече е късно. Вади компроматите и може и да се спасиш.

42

пол до 34

преди 11 години

Абе толкова рано ли пропивате бе? Стига с тия велики Македонии, велики Албании, велики Гърции, велики Турции, велики Българии,...като ви бръмнат сачмите на куп народ та пощуреете и отровите живота на останалите? Защо не си живеем хората, като хора; да търгуваме, се разбираме, ами ви прищрака и почнете щуротии? Няма велики държави, народи; има умни, справедливи управници- тогава държавите и народ са в разцвет; има и крадкиви несправедливи управници - тогава народ държава е в упадък.

41

вотан

преди 11 години

Ако питат него естествено е,че няма логика!Ама чакай да видим логиката на Цацаров каква ще е?

40

dd

преди 11 години

Това щяло било да е досъдебно без арест за наглеца, а когато той пращаше боп-аджиите по нощите да арестуват хора и да ги държат по няколко месеца в ареста, за да им вземе бизнеса, това как се казваше ?

39

Цветанов Е

преди 11 години

ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ

38

политически труп!

преди 11 години

Този престъпник, Цецо Апартаменто, така се държи, че все едно още е министър и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"! Престанете да показвате уродливата му и омразна физиономия! Разберете, че "герб-Буда" умря! Цецо е един, вече разложил се, политически труп!

37

затворническа куртка

преди 11 години

Много му прилича на Цецо Лажецо тази затворническа куртка!

36

demeo

преди 11 години

Логиката е да го осъдят тоя *** и да не излиза от затвора! А *** му партия да я истрият от картата на България!

35

до 34-Александър

преди 11 години

Каква Велика Македония бе, това вашето си е диагноза?!!!Плачете за усмирителни ризи, ама сте тръгнали на другите гайлето да оправяте. Шизоидни ***!

34

Анонимен

преди 11 години

Може и да има - като истински престъпник на колене :D

33

Анонимен

преди 11 години

Цвъцко... не само ще те арестуват, а и ще те осъдят ище ти извадят безобразията пред Брюксел... нагъл, крадлив и некадърен ГРОБ-ар...

32

Анонимен

преди 11 години

ABRE CECO TAPANARINO , TI PO KAKVA LOGIKA SRI4A6E I OBVINQVA6E LEKARITE OT TRIBUNATA NA PARLAMENTA I PREDVARITELNO RAZDAVA6E PRISADI . NIE DOBRE ZNAEM KAKVA TI BE6E TVOQTA LOGIKA -- LOGIKATA NA DRUGARQ GRIGOR 6OPOV I ZADRASTENITE KOMUNISTI4ESKI TIKVI KOITO 70 god POLZVAT SADA ZA PARAVAN , A PRISADITE SE IZDAVAT I DO DEN DNE6EN V CK na BKP , A SADA E ZA PARLAMA . ZA DA VI UZAKONI BEZZAKONIETO . I SEGA -- S TVOITE KAMANI PO TVOQTA GLAVA S TAZI RAZLIKA 4E TI SI DOKAZAN RAZBOINIK I KRADEC