17

Десен

преди 11 години

Янето е бита карта, но и Сидеров се нареди до него. Сега ако касират изборите наистина ще стане интересно.

16

Лъженационалисти

преди 11 години

Стига политическата *** Яне Янев е замърсявала пространството. Когато беше в СДС се прегръщаха с Ахмед Доган и съдиите от квотата на СДС в Конст.съд УЗАКОНИХА ДПС, а от БСП гласуваха,че ДПС е незаконна партия.Тогава сегашните лъженационалисти- всичките-и Валери Симеонов и др.от НФСБ и Волен С. бяха в СДС и заявяваха,че ако ще и границата с Турция да е до София, важно е СДС да е на власт и затова узакониха ДПС, който до 2005 г им беше съюзник и заедно с Костов погребваха бълг.национализъм

15

социолог

преди 11 години

Волене-Доволене, това че всеки ден се опитваш да се правиш на велик с нищо не ти помага. От тебе хората които гласуваха за Атака очакват да внесеш законопроект за повишаване на заплатите на 1000 лв. и пенсиите на 500 лв. Това ти обещаваше под път и над път, по села и паланки и хората , които са наивни гласуваха за теб. Вместо това ти си получи 10 милиона евро за гласа си и почна с тютюнопушенето, отмъщаване на ГЕРБ, искане на оставки за щяло и нещяло, обиждане на журналисти, референдуми и т.н. Малко фюрерче ти си политически труп.

14

Гриша

преди 11 години

както каза Гриша Ганчев в едно предаване...Кой е Яне и какво е направил?Вкарал ли е някого в затвора? Отворил ли е работни места последните 10-20 години или само театрални постановки изнася пред медиите?

13

Сотиров

преди 11 години

Многобройни сме!!!!Даже комунистическата партия на Китай ни завижда!!!!

12

ДО РЗС

преди 11 години

И по точно до Яне Янев,г-н Янев, колко получавате от Б.Б. за една вечер с него ?!?

11

Анонимен

преди 11 години

Този не беше ли 'онзи' който щеше да 'уволни Бойко Борисов' ама не успя, а вместо това му крепеше власта? Народа го уволни Бойко! Този да замълчи завинаги!

10

Сотиров

преди 11 години

До 6много сме силни сменад 2 000 000Бойко с теб сме!!!!

9

_GERB_

преди 11 години

Непоследователното управление на кабинета на Станишев и изтичащата информация за корупция във властта водят до тежка загуба за БСП на парламентарните избори през 2009 г. и тя минава в опозиция. Министри от следващия кабинет на Бойко Борисов предават на прокуратурата редица данни за злоупотреба с държавни и европейски средства на министри от кабинета на Станишев. Въпреки тежката загуба на изборите и последвалите партийни скандали Станишев отказва да подаде оставка и остава начело на БСП.Какво направи прокуратурата по тези данни?

8

Анонимен

преди 11 години

Това правителство аз го наричам "От трън та на глог" Поведението на Сидеров е просташко но олигарсите дават много пари за да забавлява простите си избиратели с простащината си. При тези хора няма и капка достойнство

7

галактика

преди 11 години

Има толкова важни въпроси за решаване, а разприте и клюките не стихват! Даже набират сила.....

6

ДА АМА НЕ

преди 11 години

Я си налягай парцалите(както казва баба),писна ни от Яне Янев,примирявай се,такъв е живота.

5

_GERB_

преди 11 години

Да си върнем България!

4

tenkesss

преди 11 години

Кaквa стaнa тя сегa???Нямa убитa aтaкисткa,a уж убитaтa е ЦИГAНКA ПРОСТИТУТКA НA ЖП ГAРA-БУРГAС!!??!!Дa им имaм AКТИВИСТИТЕ!!!!!Пaзи БОЖЕ!!!!

3

Анонимен

преди 11 години

na Siderov tova bqha poslednite izbori.Pak ostanahme izmameni. Eh Wolene wolene, olene....

2

чарли

преди 11 години

Яне бита карта си.Просто свиквай с това.

1

Анонимен

преди 11 години

Извини се на народа, извини се на народа, ....... извни се на народа, ........................................................извини се на народа, ...........Извини се на нар.........