13

Анонимен

преди 11 години

Xasan4o , blagodari se na tvoite bratq ot Turciq , koito glasuvaxa bez dori da znaqt balgarski !!

12

хасан

преди 11 години

Абе търтеи прости, като не отивате да гласувате, сега няма да си отваряте устата, гък да не чувам. Тройна, петорна, десеторна... коалиция, като толкова не ги искахте, да не бяхте си чесали м*дете в деня на изборите. Ей това българина е страшна *** - все някой му е виновен и все му е скъпо

11

до №8 от №6

преди 11 години

Уважаеми/а/, не съм другар и не съм член на БКП, а съм истинска БЪЛГАРКА, МИЛЕЕЩА ЗА РОД И РОДИНА. Не Ви познавам и няма как да знам какви чувства Вас Ви владеят, но от поста Ви мога да предположа, че злобата яко Ви е завладяла, за което Ви съжалявам.

10

Анонимен

преди 11 години

Утре ДПС ще получи ултиматум да напусне парламента и да стартира процедура по прекратяване на съдебната си регистрация, да разпусне структурите си и да върне сградата на централата си на общината. За изпълнение на ултиматума ще имат не повече от седмица.

9

Анонимен

преди 11 години

Малко е спорно кое е по-лошо - умни турци или *** мутри - и двете не са добе, но май умните са по-малкото зло.

8

Признай си 6

преди 11 години

С това собственическо чувство всички от БКП крадете ли крадете, дргарю!

7

МосковСк

преди 11 години

Съветвам младите наивници да се откажете. Това което правиме е мислено от по-велики от вас в учредените институти за тази цел. Запада ви омаскарява и ви учи на разхищение.

6

признание

преди 11 години

Гласувах за БСП и искам да кажа на управляващите господа, че трябва много да внимават какво и на кого го дават, за да не ги сполети съдбата на предходните. Тука е България и всичко българско и родно принадлежи на БЪЛГАРИТЕ. Който не му е удобно и не му изнася, моля да отива там където мисли, че ще му минават номерата.

5

Тошо

преди 11 години

още не са стъпили в длъжност и веднага искат да поставят техни хора да могат да крадат,браво на новата троина коалиция,това ли е тяхното експертно правителство,сега можем да очакваме до края на тази година да ни спрат кранчето от европа,ДА ЖИВЕЕ НОВАТА ТРОИНА КОАЛИЦИЯ това ли е тяхната промяна,те затова скочиха всички срещо герб защото започнаха да се страхуват от тях да не попаднат под разследване и наи-вече осъдени и вкарани на топло

4

Сашо

преди 11 години

Защо всички български сайтове отразяват събитията в турция, организирани чрез социалните мрежи, а няма нито дума за изтритата група с 21 000 млади българи заявили участие в утрешния протест?

3

Анонимен

преди 11 години

I az tova kazvam kato 2 ,

2

ха

преди 11 години

честито на всички ***, гласували за този ду*едавец горе. Всжте как седи и не смее да стане.......... Започва турцизацията..........

1

Анонимен

преди 11 години

DPS o6te malko 6te poiska Balgariq da se prekrasti na Turciq !!