182

БАГАИН

преди 11 години

Кажете ми вие ''деца на холивуд '' , къде в латинска Европа има надписи на кирилица по улични табели , по патрулки и полицейски униформи .. навсякъде ? Нека аз да ви отговоря: -Никъде! Вие сте прекалено малки в мислите си , за да прозрете че сте йертва на културно налагане , на колонизация и културна асимилация . Вие вече не сте българи , във вас вече няма нищо българско , нищо което да ви различава от останалите англосаксонски колониялни роби по света . Вие сте културно асимилирана *** , която предаде заветът на предците си и своята чест за кило сланина .

181

do 134

преди 11 години

Wnimanie nqkakaw ot deputatite na Bolen se opitwa da ni promie samneniqta sreshtu partiq Ataka tshe nesa ni prodali glasowete,kato spomenawa kolko sa gadni i otwratitelni ***.Prebroih gi deputatite i priwarjenicite na Ataka w momenta sa w seit bg. blizo okolo 17 newernika.

180

Анонимен

преди 11 години

Само в България подобен душевноболен индивид може да излъже толкова хора да гласуват за него...

179

Джедай мастър

преди 11 години

Московски пък какво го кара да излизат на вън да се разбират с тупалки като някакви долни ***. Като са толкова отворени, да си спретнат един дуел с пистолети като истински мъже.

178

Мислещ

преди 11 години

До ChikatiloЗащото е с ***?

177

191

преди 11 години

Отвори си очите ( ако не си Гербер )Сидеров отряза възможноста на Герб да са на власт ?Московски , Дянков , *** --

176

Chikatilo

преди 11 години

Защо Сидеров е без фес ?

175

БАГАИН

преди 11 години

Платена прозападна *** от американизирани балканци - жертви на англосаксонски културен империализъм базиран в Холивуд ... вие сте лесна за манипулиране , овча маса . 2 дена бяха нужни на американските медии , превзели България и света да ви промият неукият , хоремашки мозък . Партийни *** , кланящи се на чужди идеологии (имперски доктрини ) прокарвани в България чрез партии ... ще ви обеденим с оръжие , ако трябва и ще ви покажем , какво е свободна от партийно разделение и чужди идеологии , свободна България .

174

Анонимен

преди 11 години

НА герберчетата НЕ ИМ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ.ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗБИРА С КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ СА НИ ВЪРНАЛИ НАЗАД.БРАВО ВОЛЕНЕ,БРАВО СИДЕРОВ.ТИ ДОКАЗА,ЧЕ СИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.АКО ИМАШЕ НЕЩО ЗА ТЕБЕ КАКВОТО И ДА Е БОКО ОТДАВНА ДА ГО Е ИЗВАДИЛ....И ВЕЧЕ ИМА НОВА КЛАСАЦИЯ ЗА ТЪПОТА-***,ПО ***,НАЙ ***,МИЛИЦИОНЕР,ГЕРБЕР,ЦВ ЦВ,БОКО.........ГЛАСУВАЛ ЗА БОКО.

173

SARA

преди 11 години

NESHTO BOLNO IMA V SIDEROV GOSPODI, PAZI STRANATA OT TAKIVA

172

nas

преди 11 години

Ефенди Сидеров и компания , не се мъчете да върнете довериято което загубихте брутално. Всичко стана перделно ясно -Атака на Сидеров е продажна *** която успя да подлъже толкова народ , и всъщност се оказаха истина твърденията витаещи от доста време насам , че сте просто *** на ***. НА БЕСИЛОТО ПРЕДАТЕЛИ !!!

171

до 180

преди 11 години

Полей се с бензин и драсни клечката!

170

?

преди 11 години

Бойко правеше каквото на приятелят му Ердоган е изгодно !Но сега страницата се обърна !! И Ердоган е в затишие. ,Още по утихна след като С-300 , от вчера са разположени в Сирия !

169

Мислещ

преди 11 години

Нека да видим:ДПС- протурски, създадени от БСПБСп - Антибългарски, про-руски и про-старите руски служби, омотана за милиарди и дала обещания на братушкитеАТАКА - създадена с пари на ДПС, БСПДотук не виждам партия на Българите?!?!?

168

Мислещ

преди 11 години

Който се закача със Сидер Ага и пипа неговата ***, той определено е човек, който вижда за какво става дума.

167

Анонимен

преди 11 години

Волен и Атака вече са аут от парламента! За 2 дни от фейсбук страницата на атака са се отказали 500 човека. Това е само пример за обществената нагласа. Лъга, лъга хората и сега ще си понесе последствията!

166

БАГАИН

преди 11 години

След провала на англосаксонските сигнални кучета без майки , *** и оживели аборти - САЩ в Сирия , все повече от техните васали в света ще падат , както ГЕРБ в България. Ще ми вървите против славянският свят , а пички ? Ще ми унищоявате кирилицата и ще работите за налагане на латински хегемон над Европа а ? хаха Майка ви ку*венска , предателска ще разплачем ... ще наторите ''долината на тракийските царе'' с гнусната си прозападна плът , както се случи с предците ви пре 1944г. - 7.62мм. в тила и необозначен масов гроб... като кучета без майки ще гниете в ада .

165

xerth

преди 11 години

ТУРЦИ И РУСНАЦИ НИ ПРЕВЗЕХА ПАК... ПРОСТИ МИ ДЯДО, ЧЕ СИ ДАДЕ ЖИВОТА ЗА МОЯТА СВОБОДА, А АЗ НЕ УСПЯХ ДА Е ОПАЗЯ, И ДАДОХМЕ ВЛАСТТА ОТНОВО НА ТУРЦИТЕ...

164

Мислещ

преди 11 години

Белене е *** проект. Чудя се как не могат да го разберат разни червени чукундури. Тези милиарди са ненужно заробване за толкова години в които със сигурност ще се зароди нова и по-евтина алтернатива на това да се обвържем доживотно с русия?!??!? Ама как да го обясниш на червен ***?!?

163

Аз

преди 11 години

Който се закача с Атака, лошо го чака! Волен Сидеров