114

rumen221

преди 11 години

ДА НИ Е ЧЕСТИТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДКРЕПЕНО ОТ 217 ГЛАСА!!!Защото БОКО заяви:1. Радвам се, че от това, което чувам, Орешарски засега стриктно спазва нашата програма. (БРАВО ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!)2. Позорно е Българското правителство да е подкрепено от ултра-националисти (БРАВО И НАЦИОНАЛИСТИЧНИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!))МЕЖДУ ТРИТЕ ОЛИГАРХИЧНИ ПАРТИИ НЯМА НИТО ПРОГРАМНИ, НИТО СИДЕРОВИ ВЪЛНЕНИЯ"И- ГРАБЕЖИТЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ, НО СЪС СМЕНЕНА ВЪЛЧА КОЖА И СЪЩИЯ ВЪЛЧИ НРАВ...!!!.

113

Анонимен

преди 11 години

А'бе *** ***, нали сте социална партия, кажете когато С.С беше премиер какво направи за бедните, с колко % повиши пенсиите, а за майките. Колко повиши работната заплата? За 4 годинити тройната коалиция не свърши абсолютно нищо!!! Затова и ГЕРБ ги победи! За какво доверие ми говорят, като техния твърд електорат за някакви изкукали пенсионери, които гласуват по навик за тях и всяка година електората им намалява, защото измират! Други толкова гнусни като БСП - е няма!!!

112

Ели

преди 11 години

Нали изборите са най-демократичното нещо на света! Защо аджеба толкова ги е страх от тях. Какво тооолкова лошо има да се проведат нови избори, щом е видно, че читаво правителство не може да се направи.

111

Joro

преди 11 години

Битълс стига си говорил какво да прави герб, а кажи какво да прави БКП, кажи вие другари какво ще направите, вече разбрахме че обещанието с увеличението на заплатите няма да изпълните тази година, дай си програмата Дмитриевич, стига с глупостите ти този да направи това другия онова, не те ли е срам, че даже тръгнахте да управлявате против нашата воля, сега остава да изтеглиш и заем от няколко милиарда. Ние младите да го изплащаме примерно за АЕЦ-а. Изборите трябва да се касират. Опорочи ги ДПС.

110

Анонимният

преди 11 години

Тиквоните обраха държавата и я докараха до икономически, политически, социален и културен КОЛАПС!!! Сега пък ни обещават, че ще си оправят кашите, обещават всичко това, което не направиха до сега, а имат и наглостта да съдят предварително новото правителство! Няма вече Будали...

109

най- нормално е

преди 11 години

Волен да си дочака полагаемия му се мандат ......И да се зачита присъствието на още 120 депутата в НС

108

Анонимен

преди 11 години

Шопи научете се да пишете и говорите български!неправилно-правилноубавец- хубавецдето-коитосмех-смях

107

инженер

преди 11 години

Абе надявах се платените писачи на БСП да спрат да ги финансират след изборите. Обаче явно

106

АТАКА ПОБЕДА!

преди 11 години

По жалък и смешен от лалугера Станишев е само неграмотния мутро-****ал от Банкя прочел за цял живот само една книга -Винету , а по *** и жалки от този мутро-****ал са само неговите фенове-фризиорки,таксиметрови шофьори ,чалгаджии ,мутри и *** и платените драскачи от централата на пп герб-гроб.

105

Анонимният

преди 11 години

За пореден път Герб се опитаха да ни хвърли пясък в очите. Не им вярваме, нито на обещанията, нито на прокламациите, да не говорим за полуидиотската им програма

104

667

преди 11 години

ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ КРЪВ КЕ СЕ ЛЕЕ

103

Анонимен

преди 11 години

До АнонимниятКорупция и злоупотреби имаше ли-имаше, рекет над бизнеса имаше ли-имаше..._______________________________________________________________________Де ги тия факти бе ***. Освен в плювалниците на вожда ви и манолова. Дай да ги видим. А погледни и другите факти кои гласува за нещастната ви партия и кои ДОКАЗАНО купува гласове.

102

инженер

преди 11 години

Абе аннонимния трябва да ти сложат лимит на коментарите. Айде остави и другите хора да се изкажат? На мене ми харесва модела на управление на ГЕРБ и ще си гласувам пак за тях. Стига спами с изфабрикувани новини от сайта на Бареков ясно е че този човек е купен и нищо казано от него няма тежест.

101

are_kulata

преди 11 години

Сидеров каза:Ние ще сме вашия кошмар; и за ''леви'' и за ''десни''.Националният интерес е тежкия крайъгълен камък, който АТАКА ще стовари утре!Утре всички ще мигат при целувката на БСП и ГЕРБ.Протесите почват лека по лека още довечера!Лятото народът излиза изстрадал срещу обединените мафиоти!

100

Анонимен

преди 11 години

До Анонимният103, A TI BILI NI OBIASNIL KADE SE SKRIHA OVCHAROV, SHADRAVANA ILI MASLAROVA? VEROIATNO NA SEISHALLITE ILI KARIBITE S NASHITE PARI? MASLAROVA NE SE E IAVILA PREZ POSLEDNITE 4 -RI MESECA.

99

Политолог

преди 11 години

Червените се скъсаха да лъжат, все едно, че хората не помнят той разграби България за 20 години.

98

Сотиров

преди 11 години

Официален доклад"За периода 2005 - 2009 г. Правителството в България НЕ може да се справи с организираната и битова престъпност, дори се възползва с огромни суми, възлизащи на около 12 милиарда годишно"

97

Анонимният

преди 11 години

Моделът на управление на Герб беше едноличен, авторитарен, некомпетентен, антисоциален !СТИГА ВЕЧЕ- Колкото и да се пънете ще гледате отстрани как се работи истински още доста дълго време!

96

Валяка

преди 11 години

Единствения добър сценарий за нещастната ни ограбена държава е КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ и да се даде възможност на комунистите да изчезнат завинаги от живота ни! А до тогава служебното правителство, което е най-доброто нещо от всичко досега, да продължи успешният си ход напред!Това е истината драги ми сънародници, всичките опити на мършата БКП са ПАГУБНИ за Б-я!

95

Анонимният

преди 11 години

Станишев утвърждава линията на БСП да отговори най-пълно на изискванията на протестиращия народ, след като единствена от партиите обнови радикално своите листи.