65

trendi

преди 11 години

Вулгарното поведение на новият Отечествен фронт се опитва да превърне Парламента в Народен съд.Националсоциалисти и етнолиберали нагло се подиграват с демокрацията.Скоро дори най-големите критици ще си спомнят с умиление за ужким недемократичното поведение на миналото мнозинство в Народното събрание.Един "водещ" журналист превърна една "водеща" телевизия в гьобелсова радиоточка.

64

Анонимен

преди 11 години

Вече десет дни съм в екстаз от герберския гърч. Явно и Бог ги мрази, щом ги наказва с такава агония.

63

ставри

преди 11 години

До Патиланец:Нали уж досега имаше цензура,нямаше свобода на словото.Бареков като"водещ свободен" журналист не отразява събитията както трябва,а не избирателно?ЗаТрифонов-също.

62

Патиланец

преди 11 години

До 69Конспираторе - нацъкай моля те качените протоколи тук cik.bg и намери протокол в който няма нито един глас за БСП. Ако намериш такъв - черпя! Лошото е, че няма подобни протоколи, ако повечето бяха с 0-ла за БСП сега щяхме да денсим на мегнаньо.

61

уууу

преди 11 години

тези се усрали и уяли виж какви са тумбаци на снимката и нямят сраааам МУТАНТИ МЕЖДУ ПЕЛИКАНИ И НОСОРОЗИ ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

60

Анонимен

преди 11 години

Ако има нови избори скоро, една от сегашните партии в парламента няма да мине със сигурност 4%. И още една е потенциален пътник в историята.

59

Ali Baba

преди 11 години

Законите се правят за да бъдат спазвани.Съботата е ден за размисъл.Абсолютно всички политици и медии го знаят, да не говорим за лидерите.Законът е един за всички! Всички нарушили закона трябва на понесат строгостта му.България ще бъде България когато законите се спазват от всички, а не само от овцете.

58

il_cho

преди 11 години

Какви охранени герберчета :). Само Фидовкса липсва и картинката е пълна. Избори до дупка, докато герП не спечели! И как няма да протестират, като 350 000 хиляди бюлетини не можаха да стигнат където трябваше... аз 12 часа как да напечаташ толкова в гейберистката печатница и да ги разнесеш по районите! Верно не е честно! Ако се стигне до касиране на изборите герП да ги плати! Да не забравяме, че дори в момента майчинските са все още 240 лева, благодарение на партията на българоубийците - герП!

57

Патиланец

преди 11 години

До тъпчоНе е един, повярвай ми. Но не са и много. Както казах - няколко са и по "стила" ще ги познаеш. :) Като роди жената близнаците, началото на 2012 имах доста време да кисна наоколо и да чета "щури коментари" в паузите, между спането и памперсите. Има към 10-тина "писачи", които са неизменно все още тук. :) Имаше един дето използваше думата "комунгер"...*** го сбъркай такъв. :)

56

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа е заради Мая Манолова, която подаде сигнала за тези бюлетини. Няма грам достойнство.. само и само да докопат властта.

55

Анонимен

преди 11 години

Мой приятел полицай гласува за БСП докато пази избирателната секция. После на протокола поглежда и не вижда нито един глас за БСП, само за ГЕРБ. Въпросът е - къде е отишъл гласът му?

54

Патиланец

преди 11 години

До ставриГовори се бре Ставри! Тук: prb.bg/main/bg/News/3559/Лошото е, че освен там...никой не повдига въпроса. А най-интересното е, че никой журналист не повдига въпроса, все едно е табу. Но явно "истинските" новини са тези за които се "предполага, че вменяват вина", не тези за "които е доказана". Щото, като се докаже...няма поле за конспирации, спекулации и измишльотини = не е интересно. :)

53

тъпчо

преди 11 години

до 50, Патиланец. Мисля, че бъркаш. То е ясно, че един и същ *** ги пише тези постове. Просто многоуважавания сайт не му иска регистрация. Защо ли??? Ами да изглеждат "много" коментарите против герб.

52

ЧЕРВЕНУГИТЕ ПИШАТ ТА

преди 11 години

ПУШАТ, БРАВО! КУТЯТО ИМ ОБЕЩАЛ, ЧЕ АКО НА ОРЕХОТАШАРСКИ МУ МИНЕ КАБИНЕТЯ, ША ЗЕМЪТ НЯКОЙ ЛЕФ! А ДО ТОГАВА, ТРАЙ ЧЕРВЕНО *** ЗА ЗЕЛЕНА ШУМА! ША ИМА, АМА И МЛАДОЖЕНКАТА, ША ТРЕБЕ ДА КАЖИ!

51

мръсни партии 100%

преди 11 години

Борбата за власт, и пари е безмилостна ! Докато разиграват сценарии тарикатите от енергийната мафия искат да вдигнат тока с 40%. След това ще се намери някой "спасител" който ще намали увеличението от 40% на 39% и ние ще го боготворим.Нито една партия не мисли за народаНито една партия няма смелостта да вкара в затвора Овчаров, Костов, Станишев и БорисовВсички борци за власт вече са опитали от държавния сладък мед и днес ще се избият за чиниятаПО-*** НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИЯ НИКЪДЕ НЯМА

50

Анонимен

преди 11 години

Ако касират изборите ще гласувам за БСП сега гласувах за атака

49

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Станишев не може да си позволи нови избори... - ще трябва отново да се плаща на ***...

48

ставри

преди 11 години

Защо нищо не се говори за истинското купуване на гласове,нали има осъдени които са купували гласове за ДПС.А тези които в момента са в народното събрание-купуват и продават на едро.Избирателите са гласували за определена политика на определена партия,а изведнъж лидера и се отрича от предизборните обещания и заиграва с друга партия и ако това не е търговия с гласове-здраве му кажи.

47

Анонимен

преди 11 години

.ако ГЕРБ си купуваше гласовете дали нямаше да си плати за 122 народни представители или си плати за 97 та за какво му е да плаща и да не е управляваща партиявърви го обеснявай на тъпия народ който за 50лв се продава днес ,за да се наяде и напие ,а утре от къде или сега ще плюем тия и така

46

Го

преди 11 години

Хванали под ръка папчиците и тръгнали... Слугите на Б.Б.