40

безименния

преди 11 години

След такава мега коалиция, единствената опозиция ще е улицата!

39

Анонимен

преди 11 години

Борисов е великодушен и ще покани столетницата на един последен валс.

38

Анонимен

преди 11 години

Незабравайте,че тройната коалиция на серГЕЯ окраде България и българите,а герб/а я довърши.окончателно. Необходим ни е следващ вариант отново избори до дупка!

37

Анонимен

преди 11 години

Този въобще чува ли се?! Доказано престъпна парти. Да не би в Германия някой да направи коалиция с тях?!

36

Анонимен

преди 11 години

Ti bolen li si be Pasi tova nemoje da stane nikoga gerbarite se nas****.

35

мечо пух

преди 11 години

Колко ли трябва да си извратен, за да ти дойде подобна идея????

34

П_Петров

преди 11 години

Г-н Паси, защото България не е Германия, а и не виждам по какъв начин единението на БКП ще допринесе за благото на България и на какви принципи ще се основава. Единствения принцип, за който се сещам е финансовата изгода за олигархията и подопечните им политици.Не! Благодаря !

33

до 34

преди 11 години

Но е добре да взимаме пример от тези , които са по-добре, така че нека се учим от по-добрите.... Или викаш "Абе не ми давай акъл бе ние сме N:1"

32

моя

преди 11 години

Ще го кажа по друг начин. След като Борисов и Цветанов си понесат и наказателната отговорност, що да не се коалираме с Данчето Фандъкова, а?

31

Анонимен

преди 11 години

Неможе да се сравнява Германия с България...Разликата е ОГРОМНА др. Паси!

30

КНК

преди 11 години

До boicho.boichev.7 23 : НЕ СЕ ПРАВИ НА БУДАЛА !!! КЪДЕ СРАВНЯВАШ ШВЕЙЦАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ С 200 ГОДИНИ ИСТОРИЯ И БЪЛГАРСКИ СЛУЖИТЕЛИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО ??? БЪДИ МАЛКО ПО-СЕРИОЗЕН,ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ И СОБСПВЕНАТА ТИ СЪДБА. САМО КАТО ЧУЕШ БЕЗУМНИТЕ БЪРТВЕЖИ И ПОЗИ НА СИДЕРОВ ТИ СТАВА ЯСНО,ЧЕ ВСИЧКО ОКОЛО НЕГО Е ФАСОН ИКУХИНА. !!! ЕДНА ГРАДИНКА НЕ СА ПОЧИСТИЛИ ТЕЗИ ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИ,ОЧАКВАШ ДА ЧИСТЯТ БЪЛГАРИЯ ! ТРЯБВА ДА ПОЧНАТ ОТ СЕБЕ СИ.

29

Анонимен

преди 11 години

Соломончо,ти никакъв политик не си. Моля те развивай се в друга област. Чела съм, че си математик. Математиката е на светлинни години от политиката, калинчо хитър.

28

Анонимен

преди 11 години

В Германия и други работи е можело... Ходи виж Дахау примерно ***!

27

Анонимен

преди 11 години

Да, ама има огромна разлика между България и Германия! Защото за разлика от Германия, вторите в България са углавни престъпници, докарали ни на последно място по жизнен стандарт в Европа!

26

!!!

преди 11 години

...извращенията са типични за юдеите....!!!

25

Рачо

преди 11 години

Стига с тая Германия, де - на тия даже и външния им министър е ****ал, как може тия да са за пример?

24

Мане, Текел, Фарес

преди 11 години

Паси живее в паралелно измерение.Това е палячото на българската политика.Цял живот Соломончо преяждаше от сочната държавна софра , от народната пара за да говори глупости на поразия.

23

моя

преди 11 години

Това го предлагаше и Джеронимо, но след като Великия бял прокурор върже Винету и Ташунко Сапа на кола на мъченията!Тоз Паси- цял Соломон, бре!

22

boicho.boichev.7

преди 11 години

И изобщо-защо е тази неприкрита злоба към "Атака"?Та в Швейцария управляват тамошните националисти-Народната партия, и от това Швейцария хич даже не е пропаднала!

21

Гражданин

преди 11 години

Национално отговорно би било такова поведение на народните избранници, но поведението на ръководителите им не показва осъзнаване на тази им отговорност. Вероятната причина е че гледат как да ИЗПОЛЗВАТ властта , а не как да я УПРАЖНЯВАТ в интерес на тези които сме ги избрали. Поведението им все по вече става Господарско-"Ще ви направим, ще дадем..", а Ние, които току що ги избрахме-"наведохме" смирено глави в очакване?! Този естествен процес ще продължава до осъзнаване на понятието "Демокрация"