65

Лоша работа

преди 11 години

Чудно като Борисов е най-големият експерт, какви пък ще са експертите в правителството, които ще предложи.

64

до 65

преди 11 години

пииич ти не можеш да пишеш, тръгнал си политика да бистриш.

63

Ние сме с теб!

преди 11 години

Другарио експерт Борисов, ние сме с теб защитавай червената идея до край! Искаме второ септемврийско въстание! Напред с Борисов за свобода и правда!

62

Анонимен

преди 11 години

НА ТОА НЕ МОЕМ МУ ГЛЕДА МУТРАТА, АРЕ ПРЕСТАНЕТЕ *** ЗАНИМАВАТЕ С НАГЛОСТА МУ И ДОЛНИТЕ МУ ЛАЖИ, АРЕ МАЛКО ХИГИЕНА ДА ВКАРАТЕ,

61

Анонимен

преди 11 години

Знае какви номера приложи на другите и го е страх, че ще му ги върнат. Споко, те сами ще се разбягат и ще те предадат. Дянков, като истински плъх, пръв напусна кораба!

60

Анонимен

преди 11 години

Е какво прави при Президента?Скрил се е от Цацаров ли ?

59

Боко-Контра-Лъжата!

преди 11 години

Хахаха, не, не, не... Това не е истина!Хващат 350 000 бюлетини в печатница на ГЕРБ. Бойко на следващата утрин - контра-лъжа: Бюлетините са БСП-ДПС!Хващат вчера Фидосова да уговаря депутати на АТАКА. Бойко на следващата утрин - конта-лъжа: БСП-ДПС уговарят депутати на АТАКА!Срамувам се от сънародниците ми, които са гласували за него!!!

58

Анонимен

преди 11 години

закриването на болници почна по времето на станишко.Щом всички лаят срещу него значи наистина работи срещу тах

57

Анонимен

преди 11 години

Бойко не се е оплаквал. Това е журналистическа интерпретация, след която платените червени коментатори заливат форума с глупости. почвам да си мисля, че такоява стиковане не е случайно.

56

Анонимен

преди 11 години

До възмутенЕ, как да арестува тези, които му дават втората заплата. Спинишев едва ли ще си даде лесно имунитета...

55

Анонимен

преди 11 години

Чудя се в коя европейска държава в момента е на власт дясна партия на някой диктатор ?Десните партии не са ли ДЕМОКРАТИ ?Вчера имаше толкова много плакати залепени на Буда, че и Тодор Живков, Сталин и Ленин биха му завидели !

54

Анонимен

преди 11 години

АБЕ УМНИК, ТИА ТВОИТЕ САМИ ША СИ ТРЪГНАТ, НИКОЙ НЕМА ДА ГИ ОТЦЕПВА, ТИ СИ ЧАО ОТСЕКАДЕ, ДО ШЕСТ МЕСЕЦА НЕМА ДА ИМА ГЕРБ, И ГЛЕЙ СА, ДА ХОДИШ РЕДОВНО НА РАБОТА НАЛ СИ ДИПУТАТ, СЕДАШ СИ И ПОНЕ НИШТО НЕ РАЗБИРАШ ША СИ ЧЕТЕШ ТОМЧЕТО НА ВИНИТУ, ПОСЛЕ БЕГАШ ПРЪВ НА БУФЕТО ХАПВАШ КУФТАЦИ И ПРАВО НА БАНКЯ, ШОТО ИДЕ СЕЗОНО НА КАРТОФИТЕ

53

Анонимен

преди 11 години

Чудя се в коя европейска държава в момента е на власт дясна партия на някой диктатор ? Десните партии не са ли ДЕМОКРАТИ ? Вчера имаше толкова много плакати залепени на Буда, че и Тодор Живков, Старин и Ленин биха му завидели !

52

Цецо Цв.

преди 11 години

Тоя е като неква кифла. Баси помиара. Що не се гушнете със Съсела, *** ще ви трябва мъж и на двамата. Аман от лигльовци в политиката.

51

Анонимен

преди 11 години

Бойко реагира като ужилен при залавянето на палетите с надпечатаните бюлетини, при условие, че никой не посочи директно ГЕРБ. Сега се чуди с касиране ли да отбие номера, жалби и оплаквания за купуване на гласове ли да иска. Явно е в паника след изборите.

50

тъп и прост

преди 11 години

г-н. Борисов, преди време си признахте ,че сте ***-това е видно от всички!!!Обаче аз не съм ***,следователно не разбирам нищо то това което казвате- това го разбират само простите!!!Сред окло две седмици вашата дясна ръка Ц.Цветанов поема към затвора,а вие ще го последвате с бодра крачка!!!МОЛЯ ВИ, МАХНЕТЕ СЕ, НЕ ЖЕЛАЯ ДА ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ ВАШАТА ФИЗИОНОМИЯ!!!НЕ ИСКАМ ДА СЛУШАМ ПОВЕЧЕ ВАШИТЕ ПРОСТОТИИ!!!

49

БившКоренякцСофиянец

преди 11 години

ГЕРБ не е партия а престъпна групировка! А както знаем, като им вземеш ДАЛВЕРТА от РЕКЕТ, КОНТРАБАНДА и ИЗМАМИ, групировките се разпадат! До дни ще се разбягат ГЕРБавите, самостоятелно ще се разпаднат!

48

Анонимен

преди 11 години

Kolko zaem 6te tegli sergei za belene ima *** da go ispla6tat to nr ostsanaha balgari

47

Анонимен

преди 11 години

До 49 И Цецко даде "интервю" даже беше Пресконференция.... но председателя на ГЕРБ се скри като мишка !

46

Анонимен

преди 11 години

ТИКВО, ПИСНА МИ ОТ СЕЛСКИТЕ ТИ ТАРИКАТЩИНИ, АРЕ ОМИТАЙ СЕ