42

Чичо Ти Нобел

преди 11 години

Не са прави ,че не се грижим за хората с нетрадиционна сексуалност,пращаме ги в парламента,оставяме ги да пишат такива статий, замузика да не говорим каква свобода сме им дали ...

41

Соросоидите - ВЪН!

преди 11 години

Ще им раздадем СПИН по здравна каса!

40

WTF

преди 11 години

Я се скрийте нетрадиционни такива ... ви си знаете какви сте!!! 70% от извращенията с деца се случват благодарение на такива ... с нетрадиционна сексуалност!!! Ако зависи от мен, сексуалността ви би трябвало да бъде преследвана и наказвана от закона!!!

39

Деси

преди 11 години

Добре че всичко друго ни е наред в държавата,та и с този много голям проблем да се заемаме!Няма закон, който да ги преследва и гони,така че какво? Или става въпрос за привилегии,като за някой други малцинствени групи?

38

ziky

преди 11 години

Абе ей... народа умря от глад тука... политика - мизерия, заплати - мизерни, образование - мизерно..децата се друсат и се бият... всичко е мизерно... толкова неща има да се оправят, вие за хомосексуалистите сте се завайкали.. думи нямам .. :X

37

Анонимен

преди 11 години

разбира се, че имат права, ей *** народ , но и хетеросексуалните имат права, то техните не се спазват, какво остава за останалите, българите са роби и обичат да са роби

36

Манолски

преди 11 години

аве пед***сти смотани, за кви грижи мрънкате и вие вееееее? Да ви навра по един чадър в пърдялниците и да го разтвороря, такава грижа ли искате? Хората с нормална ориентация реват ли постоянно като вас и парадират ли? ставате противни и ще ядете бой и затова хората ви мразят, вие сте *** и психично болни, трябва да ви лекуват с една дряновица и тогава ще забравите и за грижи и за права и за всичко

35

Анонимен

преди 11 години

абе вие нормалнилис те аз имам син и не искам да гледа как чичо гошо и чичо митко да се женят по бтв ада ги лекуват и двамата в нормално лечебно заведение това е грижа за тези с объркани гени другото е гавра с тях и лош пример за децата

34

M

преди 11 години

Нима за останалите се грижи?????

33

Ник

преди 11 години

ТЕ СА ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! БОЛНИИ НАХАЛНИ ***!

32

Шоп шоп избива

преди 11 години

Важен е естествения прираст, а неестественя *** твърдо НЙЕ!Бат Бойко каза, че сте умни. Стига ви.

31

dyrvo

преди 11 години

***, не става въпрос да се грижи парично за тези хора, а факта,че е пълно с идоти като вас, и хората не могат да излязат да се разхождат на улицата спокойно заради вас. ахаха колко сте прости !

30

Шопа

преди 11 години

Иване, Иване. Иване. Ако бяха хора като всички останали тук нямаше да надават вой до небесата за правата им.Всящност гейовете имат абсолютно еднакви права, като всички останали. Гейовете могат да се женят в България, точно както всеки един. Просто трябва да си намерят добра жена/мъж от срещуположния пол и да сключат брак. Те вече си имат правата. Това, което те искат са ПОВЕЧЕ права от останалите, защото са специални и ако не им обръщаме внимание на великите прищевки ще се самоубият.

29

AAA

преди 11 години

"България не се грижи за хората с нетрадиционна сексуалност"За другите да не би да се грижи! Само за *** се старае да си получават социалните, детските за поредното захвърлено да проси *** и да им плаща сметките за ток, вода и да им дава безплатни жилища, на които те да изгорят дограмата през зимата, че нямат пари за парно.

28

Анонимен

преди 11 години

Абе те да не са малки? Да си се грижат сами за себе си! Аман от лигльовци!

27

явор

преди 11 години

Бреййй, скоро не се бях чувствал толкова горд че съм българин.

26

realist

преди 11 години

Няма нужда от специални закони и специално отношение, щом в парламента и управлението на държавата повечето хора са с различна сексуална ориентация, значи обществото ги приема добре. Насажданите от Запада простотии могат само да навредят, но не и да помогнат. Обществото ни е достатъчно толерантно, според мен.

25

Иван

преди 11 години

Чета коментарите и не мога да повярвам на очите си.Как може още в 21-ви век да има такова отношение? Това са хора като всички останали и някои тук не могат да разберат факта, че така са се родили.

24

Анонимен

преди 11 години

Европейските и американска политика бавно и постепенно налагат хомосексуализма. Явно сред тях има доста от тях. За първи път се радвам, че сме назад в някоя класация. Значи все още не са ни обработили до толкова, че да се класираме по първите места по "толерантност".

23

Ной

преди 11 години

Е тя за кого ли се грижи не знам, че да се иска да се грижи за хората с нетрадиционна сексуалност... в БГ , както Костов ни научи всеки сам трябва да си носи кръста и още нещо от тая партия останала в историята - безплатния обяд свърши! И ние така се променихме , просто нищо и никой да не се интересува , пълна апатия и безразличие!