833

Анонимен

преди 11 години

Луд човек! Но какво да се прави, ще му изтраем циркаджилъците още месец-два. Тикваа, Тиква, какви избори ще правиш без Цвъцко?

832

Koloradov

преди 11 години

neka da naprravim novite izbori po systemata kato pri izbora na Glasa na Bulgaria za Evrovision -Eu champion. i posle prasskonferenciata.

831

Dan

преди 11 години

Защо ли ми се струва, че другарите, лекичко ги хвана страх от нови избори след два месеца, "черната каса" ли започна да "олеква", и като казах "черна каса" защо прокуратурата не се само сезира и не провери твърдението на бившият президент Г.Първанов, за "черна каса" в БСП? Но не съм изненадан от реакцията на коментиращите, по същият начин реагира и Станишев, скача иска оставка Б.Б. я даде и Станишев започна, - ама защо я дава???? Типично за тях, не знаят какво да правят, а толкова им се краде!!!

830

Анонимен

преди 11 години

Изборите най-вероятно ЩЕ бъдат касирани и съдът много добре знае това, в противен случай се създава опасен правен прецедент.

829

обективен

преди 11 години

Георгиева не бива да си толкова ограничена, парите за магистралите идват от ФОНДОВЕТЕ НА ЕС, ти НЕ си ги отгладувала скъпа! Панимаеш?

828

Анонимен

преди 11 години

Бочко , големия мъжкар реве като ученичка !!!Нали си победител бе *** !!Напъни си трите мозъчни клетки и спри да се оправдаваш вечно с другите !!Сега ще си изтриеш ръцете даже и с любимия ти пудел Цвъки ,само и само да друг да е виновен !!!! ИСКРЕТО Е ПО МЪЖ ОТ ТЕБЕ ,ЯСНО !!

827

Анонимен

преди 11 години

Правилно-вся власть-за герб.ЦвЦв-председател на НС и промяна на лексиката и граматиката на бълг. език до неговото ниво;Фидоска-мин.на животновъдите(ново);ЦЦачева,като истинска раб.факовка-на соц.политика;на финанси и икономика-няма значение-тях все едно ги няма;МВР,МвнР и Мин.председател-ББ,защото има черен колан(?),знае езици и е приятел на света,защото е ББ.Здравеопазване,образование,наука,култура се съкращяват-от тях няма нужда;на магистралите-Лилянка;мин. на свещите (ново)-калинка.Успех!

826

ААА

преди 11 години

ГЕРБ ТРЪГНА ДА СТРОЙ НО НЕ ДОПОСТРОЙ ЗАЩОТО ИЗТОЧИ ПАРИТЕ ЗА СТРОЕЖИ,ИЗТОЧИ ПАРИТЕ НА ДЕЦАТА НИ ,ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА АФЕРИТЕ В МИНИСТЕРСТВО НА ЗАМЕДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБ МИЛИЯРДИ ТОЧЕНИ ПО ЕЛЕМЕНТАРНИ СХЕМИ ,НАЗНАЧЕНИ СЕКРЕТАРКИ КОИТО НЕ СЕ ВОДЯТ НА ЩАТ С КЪСИ ПОЛИ И ПОЛУЧАВАЩИ ПО 3000 ЛВ МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА В РЕЗЕУЛТАТ БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ ПРОИЗВОДСТВОТО В АГРАРНИЯ БРАНШ И ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В ВНОСИТЕЛ ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ПЪТЯ МОНТАНА И МИЛИОНИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ТАМ

825

Анонимен

преди 11 години

Станишев няма да участва на новите избори-току що Фидоската го изяде пред Халите...

824

Анонимен

преди 11 години

Всички знаем как щеше да реагира Бойко при голяма негова победа и искане за касиране от страна на опозицията, така че хайде няма нужда.

823

Анонимен

преди 11 години

АВЕ ,КЪДЕ Е ---СЪСЕЛЪТ ?--------ПРИ ДОГАН -БОЗДУГАН ЛИ Е?

822

Tuba

преди 11 години

Де този късмет да ги касират, на следващите герб може и трета политическа сила да остане, защото вече няма да могат да ги фалшифицират.

821

Българин

преди 11 години

И дадохме на този човек да ни управлява повече от 3 години ?Срам.

820

Ботев

преди 11 години

Бях казал че Българския народ е незаинтересован. Туй беше преди. Сега има за кого да гласува!

819

Анонимен

преди 11 години

БСП ,има ли разрешение от султан Доган.... ,за да се показва пред медиите ?За 20г.,в Бг са построени ,''само''--1820 ДЖАМИИ ,с любезното предателство на ----БСП !

818

Георгиева

преди 11 години

ГЕРБ окончателно омерзи хората с неговите цифри и километри. Да започва пресконференция с цифри и да вметне в удобен момент колко се кефят шофьорите за магистралите си е още една политически некомпетентна и незаинтересована позиция за държавата.Ама да не забравя, че не той и ГЕРБ са дали парите за тези магистрали, а ние ги отгладувахме. Магистралите са си наши, негови са само лентичките.

817

обективен

преди 11 години

Щом като комунистите, хатакистите и депесарите са се жалвали 140 пъти от изборите, то нормално е сега да подкрепят Бойко за тяхното касиране. Иначе означава, че лъжат и не само това, ами ги е страх от перспективата да загубят катастрофално след фиаското на последните преди няколко дни!!!!!!!!!!!

816

Анонимен

преди 11 години

xaxaxa, БСП и ДПС просто се *** с едно касиране, ще видят кон боб яде ли!Не ви знам вие тука кво обсъждате, но има един факт - НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НЯМА НИКОЙ ЗАДЪРЖАН ОТ ГЕРБ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ, ДОКАТО ПОЛОЖЕНИЕТО ПРИ БРАТУШКИТЕ ОТ БСП Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО - ДАЖЕ И ПРИСЪДИ ВЕЧЕ СА ИМ ЛЕПНАЛИ - не знам кой е измамникът и мутрата в тоя случай!

815

Анонимен

преди 11 години

ЦИК вече се произнесе.

814

1049

преди 11 години

БСП въведоха Турция в управлението на България, откраднаха спестяванията на българите чрез умишлени фалиит на Първа частна, Алфабанк и пр. като с пари, събирани цял живот нашите родители можеха накрая да си купят само по едни хладилник и то от евтините, дадоха част от България на испанския мошеник, заменки беше понятие въведено от тях, съсипаха за 100 години напред Черноморието и парковете, пуснаха банките да дерат по 10 кожи с неизгодни условия, оттам и тия лоши кредити сега.Да продължавам ли?