20

stun

преди 11 години

Гответе се да се повторят събитията от 10.01.1997. ГЕРБ няма да могат да съставят правителство, понеже дори и АТАКА да ги подкрепят, няма да им стигне. След това комунистите ще се обединят с турците и задължително ще има поне един предател от АТАКА, който ще ги подкрепи и ще съставят правителство. Така че най-късно 01.2014 ще има масови протести с/у БСП. Да не забравяме, че протестите, които бяха сега, бяха с/у доставчиците на енергия, а не с/у правителството. Просто комунистите се възползваха.

19

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ+БСП или ГЕРБ+ДПС - никакъв шанс. ГЕРБ+Атака - може би така ще е по-добре, колкото и да е луд Волен. Но не и БСП+ДПС или БСП+ДПС+Атака - в никакъв случай! Най-лошото, което може да се случи. Ако вземе да се случи това последното, тогава наистина нормалните българи ще избягат в чужбина. Никога повече комунисти на власт!

18

До номер 5

преди 11 години

Господине,не е смешно,аз също мисля като яВас,защо да не се коалират БСП и ГЕРБ в името на България. По този начин ще покажем на всички,че българският политик първо мисли за просперити на България а после за партийната си принадлежност. България преди всичко и всеки. Да си разделат министерствата и зад всеки министър да има зам. Министри от другата партия, по този начин ще илиминират ДСП и Атака и България няма отново да бъде разграбвана

17

десен

преди 11 години

Проблема е че Костов и сие ще пробутат техни протежета уж като "новите лица" на десницата и пак ще дърпат конците от засада както сега Доган.Просто не виждам вариант да има Обединена Десница в България. Може ако се оттеглят изцяло от политиката досегашните ледери с дясно. Време им е за пенсия така или иначе.

16

Бизнесмен

преди 11 години

Нова дясна партия трябва.

15

До 17

преди 11 години

ГЕРБ да се коалират с тъпите комунисти ? Как ще се коалират със себе си бе младеж, как ? :)

14

Менте

преди 11 години

Ако Борисов предложи най-добрите експерти да управляват България,БСП,ДПС и Атака ще гласуват против.Дори и БСП да предложи най-лошите експерти да управляват страната,ДПС ще ги подкрепи.Твърде вероятно е Борисов да предложи експертно правителство,което не е политически обременено,правителство което да няма цвят,но никой няма да го подкрепи.БСП и ДПС искат мъст,Атака иска нещо невъзможно,а ние ще ядем дебелия както сме го правили винаги.

13

Анонимен

преди 11 години

Станишев не би разделил властта, която би могъл да получи. Както вече казах - твърде е нагъл. А ГЕРБ биха изгубили много симпатизанти, ако дори си помислят да се коалират с тъпите комунисти.

12

Анонимен

преди 11 години

Каролев е един дърдорко и провокатор!

11

СПЕЦИАЛИСТ

преди 11 години

ДОБРЕ ,ЗНАЧИ БОКО ТИКВАТА КАЦНА НА Х.Я НА СЕРГЕЙ ! НИКОЙ ДРУГ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НЕ ПРЕДЛОЖИ ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО И НЕ НАПРАВИ ПРАКТИЧЕСКА КРАЧКА КЪМ ТОВА ! ТОВА НАПРАВИ СТАНИШЕВ И СВАЛЯМ ШАПКА НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ ЗА ПОЕТИЯ АНГАЖИМЕНТ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОПАСТА ,В КОЯТО БЕШЕ ХВЪРЛЕНА ОТ СДС И ГЕРБ ! А , КАРОЛЕВ ,ДА НЕ СЕ ПЕНИ ТОЛКОВА !

10

Набожен

преди 11 години

Моля се за България!

9

Анонимен

преди 11 години

Ама аз се шегувам. Това ще бъде върха. По никакъв начин не биха се коалирали. ГЕРБ все пак си имат някакви принципи. А БСП са твърде арогантни, нагли и алчни, за да го направят. Предпочитат цялата власт да е само в техните ръце. ***, какво да говорим.

8

д-р

преди 11 години

Сега всичко зависи от Волен - да видим дали ще вземе червения фес с петолъчка и шалварите, дето му ги подават. Ако ги вземе - става предател 1 в най-новата ни история, защото лъга хората си, че е против ДПС и защитава националните интереси. Но ако му платят добре, ще предаде гласа си в полза на ДПС.

7

Анонимен

преди 11 години

Изключително интересна ситуация,и все се мисля че ГЕРБ ще ни изненадат с нещо.

6

rosen700

преди 11 години

До АнонименНищо чудно и да забрави как спечели предните избори........с националистическата карта........и да се съюзи с тези, които на предните избори плюеше........

5

rosen700

преди 11 години

Може да си предлага колкото си иска.........друг е въпросът дали ще им се отвори парашута :)

4

Анонимен

преди 11 години

Пази ни Боже !

3

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам БСП и ГЕРБ да се коалират! Знам, че е абсурдно и невъзможно, ама поне ще е забавно. Да гледаме как Борисов дава заповеди на Станишев, а плъхчо кротко изпълнява. Циркът ще е още по-голям. Защо да спорим, да се караме, като може просто да наблюдаваме сеир. И без това цялата работа е трагична. :D

2

Анонимен

преди 11 години

Пази, Боже!

1

Анонимен

преди 11 години

основна цел и единствен начин за избягване на съдебна отговорност