50

22

преди 11 години

Г-н Премиер, неуместен е опитът Ви да изместите вниманието към по-несъществените неща. Същественото е : защо тези бюлетини са били там след 8-ми без протокол за брак? Защо не са охранявани? Защо са толкова много и надлежно подготвени за експедиция? Защо е допуснат конфликт на интереси,след като общински съветник от Герб изпълнява поръчката? Колко пъти тази печатница е "печелила" обществени поръчки за изборите? С един и същи аршин мерете всички партии и нещата ще са ОК. сле

49

възмутен

преди 11 години

Долу ГЕРБ! Цацаров да доведе нещата докрай! Цацаров да изчисти прокуратурата от всякакви кокиновци! Давайте, г-н главен прокурор!

48

Анонимен

преди 11 години

Сега всички гербери вкупом да сложат акцент на това, че някой е изнесъл информация, а не на самата информация! Нали така реагирахте на предишните л******?! Покажете малко логика! Еб***хте мамата на държавата, долни ченгета и номенклатурчици! ДС няма да миряса, докато не си сложи новия Тодор Живков за премиер- *** и манипулиран, а след това ще бъде изхвърлен и той на ***! Точно както гореспоменатия!

47

Анонимен

преди 11 години

Безобразието ли трябва да се разследва или кой е съобщил за него? Защо Райков измества въпроса и дали си мисли, че заблуждава някого, че не обслужва интереси?

46

Анонимен

преди 11 години

Сега ми става ясно защо след като бе даден мандат на БСП и Сергей да управлява до изборите , те имаха шанса да подготвят и проведат честни избори , но другаря Станишев върна мандата на секундата.А то какво било , ако бяха взели мандатите нямаше как да станат тези циркове и чудесии , защото щяха да ги обвинят и тях за липса на контрол

45

капо

преди 11 години

Очакваме контраудар, подписан от "бедни депутати"...

44

Анонимен

преди 11 години

Пак ли търсят кой е откраднал колата, вместо да търсят кой е оставил трупа в багажника.

43

АнаЛиз

преди 11 години

Сега Цацаров каза , че се водят досъдебни произвадства за които не може да съобщи нищо ....Но може да каже , че два случия са доказани и даже с присъди те са за купуване на гласове от една и съща партия и това е ДПС ....Тогава питам , при доказано купуване от страна на ДПС , може ли тази партия с нейните депутати да решава кой ще е следващия премиер на България

42

капо

преди 11 години

Групата "достойни прокурори" реши да пусне анонимка на връщане от Банкя...където са обсъждали с бившия премиер ББ кой е ка**** и кой - ****ерас....

41

Анонимен

преди 11 години

Дири Райков,дири ама ти трябва фенерът на Диогена!!!! Тук НИКОГА виновни не е имало за нищо,не очаквам и сега да има!!!! Три дена сега ихуууу и после отново ТИХО!!!!! Всяка чудо при нас е за 3 дни,нали така драги ми задрямали сладка дрямка съотечественици!!!!!

40

В МОМЕНТА :

преди 11 години

На живо - пресконференция на прокаратурата в момента - БНТ, ТВ7...Така хранят лъжците от ГЕРБ, Густо ми правят!

39

Анонимен

преди 11 години

Сотир Цацаров да обясни защо чак сега дава тази информация в частта именно за коя партия е купувано.Дали това нямаше да промени резултата на изборите ако беше съобщено своевременно как една етническа партия печели гласовете си ?????????

38

Анонимен

преди 11 години

Как пък на "групата достойни прокурори" им писна точно сега да ги използват, когато Цацаров взе да разрива герберските *** обори?!

37

Анонимен

преди 11 години

Я ми кажете как така изведнъж никой вече не говори за СРС-та.БСП/ДПС ги забравиха нищо ,че няколко дни преди това не спряха да тръбят за тях.От това ли се опасяваха да не би случайно да ги засекат как купуват гласове или правят компромата с бюлетините.Едва ли целия този цирк е случаен.

36

ИЗБИРАТЕЛ 1

преди 11 години

ТЪЙ КАТО ПРОКУРАТУРАТА РЕШИ ИЗБОРИТЕ ДА И ДАДАТ ТЯ ДА СФОРМИРА ПРАВИТЕЛСТВО

35

Анонимен

преди 11 години

До 3Горе-долу, по същоя начин, когато някой каже нещо против партията-слънце, герберасти веднага го обявявате за комунист ... въпреки, че по-големи комунисти от герп няма в новата история на БГ

34

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо ще се разбере как обкръжението на тиквата е завзело квотата за зелена енергия и спря Белене, за да ни продава 10 пъти по-скъп ток.Или да разбере как Р.Овч. и разни други хора са пръснали маса пари за консултантски услуги и други простотии, а резултатът е нулев.

33

Анонимен

преди 11 години

Тоя парламент дори само да изчисти останките на ГЕРБ, ще направи достатъчно.

32

Анонимен

преди 11 години

Всички партии мамят. Само ще ви посоча, че от години ДПС си кара рейсовете от Турция и НИТО ЕДНО правителство не си помръдна пръста да спре това. А всички го знаем и гледаме по новините даже. Това са всеки избори.

31

456

преди 11 години

До KatiaДа бе и БСП им напечата бюлетините!!Ама че си смешка!!