34

outsider

преди 11 години

До ДА ,БЕ 32: Нещо бъркаш годините. Сега сме 2013-та. "ТОЧНО ТЕ" са отдавна в софийските или други гробища. Но Бойко Борисов и Цецо Цветанов са достойни продължители на милиционерщината от онова време.

33

Анонимен

преди 11 години

Ако има такъв отряд той се ръководи от Позитано 20 !

32

Анонимен

преди 11 години

*** е този,който мисли че Борисов нищо не знае. И той и Цветанов са за затвора ,а не за парламента. Затова ще драпат със зъби и нокти за депутатския имунитет. Парламента ни е станал убежище за съмнителни типове.

31

Анонимен

преди 11 години

Трогателна среща в Добрич на Станишев с голямо множество симпатизанти от БНТ новините.Много хора много вяра.

30

outsider

преди 11 години

Наистина в лицето на ГЕРБ сме дали властта в ръцете на организираната престъпност. Дано това да приключи до изборите.

29

dan

преди 11 години

Диков ги кани едни дето само пиятт вода и преглъщат

28

ДА ,БЕ 32....

преди 11 години

....А , НА ***-20 ....СА ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИ !!!ТОЧНО ТЕ ...НА 9.09.44г. НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНО ПРЕБИВАХА И УБИВАХА ХОРАТА ЗА ДА ИМ ВЗЕМАТ ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ!ЕТО , НАПРИМЕР----ТАКЪВ БЕШЕ НА др.СТАНИШЕВ ,БАЩА МУ!!!САМО ДА ЗНАЕШ---КОЛКО ХОРА , НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНО Е ИЗБИЛ.... ПИТАЙ ГО , АКО НЕ ВЕРВАШ....!

27

Анонимен

преди 11 години

някой спомня ли си за близо около 200 УБИЙСТВА неразкрити порьчкови ...кой беше ШЕФ и кой му беше "мьжката" секретарка

26

Анонимен

преди 11 години

Удриииииии Емо..... тая мачка не е наща...... Муахахаххахахаха ГЕРБерюгите са некрофили - ш*бат един политически труп - на цуцо слушалката!

25

Митьо

преди 11 години

Сотир Цацаров има уникалният шанс да ги постави един по един всичките на мястото им, докато те се ядат взаимно, а той не е зависим от никого в момента, и да вдъхне малко вяра на изстрадалият ни народ!Дано той поне има воля, че иначе за нас ще е пак Ялов, ***!

24

Анонимен

преди 11 години

Той бил чул.

23

АБЕ ТОЯ ДИМИТРОВ..

преди 11 години

....НЕ Е ЛИ ЧУВАЛ , КАК БОЙКО ХОДИ ПО ГОЛЕМА НУЖДА ,БЕ....????КАК ТАКА Е ПРОПУСНАЛ....!ЗАЩО ,БЕ ЕМО .......ЗДАЩО СИ ПРОПУСНАЛ ,БЕ ЧОВЕК...???ТОВА ,БЕШЕ ---НАЙ-ВАЖНОТО , БЕ...!ЦЕЛАТА ПАРТИЯ ---НА ТЕБЕ РАЗЧИТАШЕ ...!

22

Анонимен

преди 11 години

Голямо плюене падна и накрая всичко ще се замете пак.

21

Дани

преди 11 години

Емо Ротманса го изгониха, защото почна да върти далавери. В ГЕРБ, който върти далавери го гонят, а пък те от страх минават на другият бряг. След изборите ще ги осъдят и пратят на топло.

20

Анонимен

преди 11 години

Убиството на момичето и свидетеля в Перник,след изказването на Ротманса за МВР отряда за мокри поръчки, вече придобива все по-голяма достоверност, с оглед мистериозните обяснения във връзка с тяхната смърт/САМОУБИЛИ СА ГИ/!

19

хер доктор

преди 11 години

Бойко, как е кръвното?

18

Говедар

преди 11 години

Когато някой е в политиката е глух и ням,но сгащат ли го на калъп и кариерата му замине на кино изведнъж става много приказлив,всички други с които е делил канчето били много лоши,а той една такава добра душичка не е смеел да проговори,от страх.Всеки честен човек разбере ли,че около него започва да смърди се махва на часа защото неволно може и той да се оцапа,а когато *** започват да потъват са способни на всичко за да покажат колко по-черни има от тях.

17

брадваро

преди 11 години

следва да бъдеш ликвидиран

16

tih velikan 681

преди 11 години

Ci..r..ka..djii..yaaaa))Gaz pishka emil.Chul bil.Az puk chuh,che si kupil hotela s pomoshtni sredstva..intrigant

15

Анонимен

преди 11 години

Нищо вече не може да ме учуди в тази държава. Не може ли да обявим война на Китай? За един час ще ни превземат и икономиката ще ни оправят, и читави съдии и прокурори ще имаме, и за корупция ще разстрелват, и на *** раждаемост ще сложат край...