706

55

преди 11 години

Червените пак извъртяха хората.....

705

Анонимен

преди 11 години

как стават подслушванията всъщност в БГ е описано подробно на convergingtechnology.eu в мрежата на Мтел е!

704

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са организирана престъпна група

703

неверник

преди 11 години

Отвратително!!! С този запис другарите комунисти показаха истинския си облик. Всеки разумен човек при един елементарен анализ на всичко случващото се напоследък може да разбере, че това е дело единствено на престъпната партия БКП-БСП. С цената на всичко искат да се доберат до властта, за да ограбят и малкото, което е останало в тази нещастна държава. Спомнете си лукановата зима, зимата на Виденов, кредитните милионери, заменките от тройната коалиция и тогава решавайте за кого да гласувате.

702

Анонимен

преди 11 години

От цялата работа става ясно че някой друг подслушва, а потърпевш е герб. Тоя някой се казва МАФИЯ(ДС, БСП, ДПС) и там е разковничето на нашето дередже. Моля главния прокурор да арестува виновните и да ги накаже. Моля бедните гербаджии да бъдат обявени за репресирани, което си е неоспорим ФАКТ!

701

Анонимен

преди 11 години

Леле, не искам да се сещам за изминалите четири години. Това беше нещо като робство, глад и страх.

700

Ха Ха Демокрация

преди 11 години

Основен принцип на демокрацията - разделение и независимост между съдебна, изпълнителна и законодателна власт. Сега разбрахте ли защо България никога няма да се оправи? Няма независим съд и прокуратура - колкото и да си крал като министър или депутат, просто ще ти спрат делото, каквито и престъпления да си извършил. В САЩ цял президент за скандала Уотъргейт свалиха, но не и тук. Ако бяха в САЩ и тримата щяха да са следствени. Само че в бананова БГ възхваляват престъпниците и си избират за водач

699

7

преди 11 години

Аригантно мутренско управление. 1990г БРАВО НА ГЕРБ ДРУГИ КАТ ВАС НЯМА И комалистите не се похвалиха с успехи като вашите. Дано никога повече ви няма.

698

брат МУ на винету

преди 11 години

KONGRATULATION ,излезе баш ***

697

бо

преди 11 години

Кокинов се поизложи и си плати. Борисов тук не виждам с какво се компрометира

696

Анонимен

преди 11 години

ПРИМЕРНО:Включен телефон на запис ,преднамерено е направено от собственика на телефона

695

Анонимен

преди 11 години

много изискан разговор между високо интелигентни хора за честното управление на България

694

Коко

преди 11 години

ГЕРБ прави хората нещастни, а държавата своя собственост. Без ГЕРБ ще е по-добре!

693

Анонимен

преди 11 години

Ей,шева на сгп да каже,че прокурори работят в услуга на червените и се работи тенденциозно,дори и от гл.прокурор,това е страшно бе хора.Майкооо,а те викат Боко и Цецо.

692

До 885

преди 11 години

Той Господ,ако можеше да прибира вересии щеше да ни оттърве първо от ***......

691

не се

преди 11 години

и съмнявам, че записите (точно тези) са по поръчка на ДС/БСП, но казаното в тях е толкова отвратително и гнусно, че нямам думи... и подслушващите и подслушваните са за бесилото!

690

ха

преди 11 години

Чух записите и мога да кажа,че главния прокурор и някои други трябва да се спукат от проверки.По думите на Кокинов се обслужват червените и което е по-лошо оказва се натиск от главния.С този запис мита за подслушването се разби.Чух също,че Борисов е забранил на хората си да работят с някакъв,който събирал пари за сираци от негово име и после ги откраднал.Направи ми впечатление,че Кокинов е много скептичен по отношение на скандала със срс-тата.Абе спука се червения балон.

689

Правителствена

преди 11 години

Как ли е кръвното на Боце днес ?

688

az

преди 11 години

сега ще продължавате ли да ни убеждавате, че ГЕРБ са тези, които подслушват

687

Ole

преди 11 години

Буда е умствено изостанал. Станишев имал частно МВР, което го подслушвало...тоя човек не е за затвора - просто трябва да пледира невменяемост и се е измъкнал в посока 4-и километър!