553

Анонимен

преди 11 години

Бойко пак ги кърти червените мифки - няма къде да пикаят!!!!!!!!!!!!!

552

БББ

преди 11 години

Оскар за най-добър режисьор се присъжда на Трактора! Браво, може и да спасиш кожата, ако ДРУГАРИТЕ дойдат на власт. Пак ще си съветник на Станишката макар, че заради достъпа ти до класифицирана информация спряха Еврофондовете!

551

Тракторист

преди 11 години

Не винете Миро. Ние с колегата трактористи "пазим" булка му и децата. Нема сташно , че се представи добре човека.

550

погр ебален агент

преди 11 години

До ПешоИзглежда, че е мотор с уши!

549

Анонимен

преди 11 години

aman ot vas be !!!

548

Анонимен

преди 11 години

До DDD 67Ти си с температура, у вашта партия и мъже ли има? не сте ли СерГЕЙ команда ***? Така ви знаят и децата.

547

Да си ходи

преди 11 години

До гепи мрака:Знаели или не, ако е подслушвано незаконно, трябва да носи отговорност за нещата, които стават в подчиненото му министерство. Най-малкото трябва да излезе от политиката, след като е некадърен и зад гърба му стават такива работи.

546

Пешо

преди 11 години

Не е мотора ушето на ГЕРБ е!

545

аха

преди 11 години

НАД СМЪЛЧАНИТЕ ПОЛЕТАВИЯТ ГЕРБЕРСКИ ***."ЦЕЦОМОБИЛА" С ОТВЕРКАТА МИНА,КАЧИ БОЙКО,И КЪМ ЗАТВОРА СИ ЗАМИНА!

544

Анонимен

преди 11 години

Защо ше дадем власта на Орешарски, сигурно е гениално хрумване на вожда ни.Сигурно е сигурен че няма да сме ние!!!

543

херцогинята

преди 11 години

А за Найденов - отдавна работи с ДПС !

542

Колко им е кеф ?

преди 11 години

Нвма никакви разследвания , нищо ?Да си говорим .. Тази тема е. най - безобидна ?

541

Анонимен

преди 11 години

Просто невероятно признание - ако ЦЦ е моторът, то кой е мозъкът на ГЕРБ?!? И къде по пътя изпадна Флоров?!

540

куку руку

преди 11 години

Типажът на Бойко и Цецо не е обременен с особено образование и интелектуален багаж. Свидетелство за което, впрочем, са поредица крилати фрази като: "Аз като гражданин на България спя много спокойно и ще продължавам да спя много спокойно, ако ефективността на правоохранителната и правораздавателната система бъде ефективна. - ясна илюстрация на теорията за връзката между език и мислене.

539

ани

преди 11 години

Само ГЕРБ Пожелавам победа на изборите

538

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Всичко върви ръка за ръка с определена доза морална недостатъчност. Именно тя дава лекотата, с която човек може винаги да прехвърли собствената си отговорност и вина върху някой друг, да казва на черното бяло и да лъже без да му мигне окото. Когато бъдат изобличени, подобни хора не се свиват, а стават още по-нагли

537

Анонимен

преди 11 години

Е га си партията , е га си лидерчето - да сдаде власта на Орешарски-седенката.Другари това не е моята партия.преди имахме поне капка достойнство!

536

гепи мрака

преди 11 години

Политическата отговорност очевидно също няма да бъде поета от Цветанов. Както се е случвало многократно. Достатъчно е да припомним претупаната проверка за шестте апартамента; четенето в парламента на подслушани разговори между лекари, обвинени без съд и присъда, че са убийци; безнаказаното предварително оповестяване на данни от най-различни разследвания; клеветите срещу един съдия и въобще постоянната недопустима намеса в независимостта на съдебната система. Да не забравяме и потъналия без никакви последствия скандал Мишо Бирата..

535

херцогинята

преди 11 години

Знаех си, че комунистите ще приложат всичките си номера, ама чак толкова мръсотия не очаквах! Не се спряха! Знаете ли какво - това ме кара да работя още повече за да ги заличим за винаги! Знаете ли какво понесе семейството ми заради тези червени дерибеи? А знаете ли че лично преживях приомите им да вклиняват интриги между мен и хората ми и приятелите ми. Баста! Цветанов е душата на ГЕРБ, затова искат да го изтръгнат!

534

гепи мрака

преди 11 години

Най-напред, да не бъдем наивни, за евентуална наказателна отговорност няма смисъл въобще да се говори. Дали министърът е участвал лично или най-малкото е знаел за безобразията в министерството, няма да разберем никога - това е въпрос, по който можем само да гадаем, да вярваме или да не вярваме. А и въобще не е ясно дали прокуратурата ще поиска да разплете възела и какво би могла да докаже.