51

бусман

преди 11 години

До до 52имахте цял парламент, да сте сменили цялата прокуратура с такава, в чиято програма да е залегнало търсене на парите. не ме обиждай! ако нямаш теза, не пиши! защо не сложихте правилните прокурори? изобщо има ли механизъм по който прокуратурата да се задвижи на тема парите преди 89 и участието на станишев в този процес? ако да - имахте цял парламент, който гласуваше както каже борисов. защо нищо не направихте през тези години?

50

до 61

преди 11 години

Аз пък питам същото за Доган.И също,колко години.

49

liub4o

преди 11 години

га яде кифтетата не рева сега що ревеш *** цецке

48

Велчев залавя бандит

преди 11 години

Преди седмица си мислех еее най-накрая нещо да проработи в тази държава, визирайки Цацаров, но...защо има винаги едно НО! Цацаров, според врели и кипели в нашенската джунгла наречена 'Съдебна Система' съвсем не е Бойковия послушник както БСП побърза да го определи, защото е много по лесно да прикриеш собствения си човек, крещейки че е от другия бряг, и хората се хванаха. Докато няма дела относно енергиината мафия, нямам и капка доверие на ЦАЦАРОВ! А и хората вече започват да си задават въпроси.

47

Анонимен

преди 11 години

Тенкю большой братушка!

46

до 52

преди 11 години

До бусманТи на луд ли се правиш бе, другарю? Спинишеф "не знаел" за парите!? Колкото баща му не е бил член на ЦК на БКП! Ако незнаеш от антуража на въпросния Гоцев има хора, които са подчинени по партийна линия на спинишеф, но той "милия" "не знаел"!? Глупости, ама на квадрат! Явно не си запознат със законодателството в България, но обвинения се повдигат от органи различни от правителството, "не фене" на спинишеф!?

45

Анонимен

преди 11 години

...преди няколко години "некакви гущери...кьсаха некакви опашки"...а сега опитват ли да кьсат нещо... някой курбан ли ще дадатили както досега "мн.мн. ихоо....и после ТИХУУУ"

44

НЕ ВЯРВАМ

преди 11 години

Това е като протестите. Сценарии, при който пикът е преди изборите и тогава герберите ще са на бял кон.Пак другите ще са виновни.Някой много добре ги учи на машинации преди изборите. Подлост и наглост

43

Аспарух

преди 11 години

На коленееееееееееееее

42

всасд

преди 11 години

До Василеввасилев, труповете след борисов, маджо и компания са няколкостотин. нещо по тази тема? латерна някаква.

41

Анонимен

преди 11 години

Големи братко,даваш ли да се гмурна както аз си знам,или ще има штрафной?

40

бусман

преди 11 години

До до 24ок! мислиш, че съм фен на станишев? имахте 3.5 години абсолютна власт, защо не го обвинихте? ако ще търсиш такива дето да знаят къде са парите станишев едва ли ще ти помогне. идете при любен гоцев, изваете втори отдел, първи, шести. повечето от вас имат силно опростена идея за действителноста, затова един неандерталец като борисов може да ви вмени програма за действие толкова лесно.

39

цвъки

преди 11 години

Незабавно да се призове и Красимир Стефанов(шефа на НАП), защото той е комбина на Цветанов за бруталния рекет върху бизнеса в България чрез СРС-та,който доведе до капитулация и деградация на държавата.В самото начало на ГЕРБ започна поголовно начисляване на една и съща сума ДДС(между 50 000 и 300 000лв) върху 10-15 фирми едновременно и това го знае всеки инспектор/агент на НАП участвал в "РЕКЕТ-ревизиите". ГЕРБ=Организирана престъпна група! Разбира се финансовия министър Дянков е сценарист

38

вввв

преди 11 години

*** как не те е срам.престъник

37

до 24

преди 11 години

До бусманЛично на другарката спинишеф баща и е бил подсъдим за присвояване на над 20 млн. долара, така че не се прави на луд, че не знае за изнесените пари от БКП! Напротив - едва ли има човек от БСП, който да е по-наясно от него къде са ограбените народни пари преди 89 г. и през 96 г.!Трябва да отговаря на много въпроси пред компетентните органи!

36

Цветар

преди 11 години

Наближава Цветница.Последен празник за Цветановци,Флоровци и др.Герберовци. Само за Бойко е рано.Неговия празник е Хелоуин или Тиквенден.

35

бусман

преди 11 години

До до бусманнискоинтелигентен си за словестна борба, какъвто и да си там (недругар). бсп може да е виновна за всичко от оттези 45 години, но едва ли неосъществяването на комунизма е най-големия им грях. затова ти казвам, преосмисли си упрека, това в което ги обвиняваш е прекалено абстрактно. води диалог без лични нападки, няма как да проверим другар ли съм или не.

34

АНОНИМЕН

преди 11 години

Цвъци го пуснаха ,след 8 часа ,но Станишката може и да спи там.

33

дядо

преди 11 години

па и го пазят гавази и кой плаща

32

.

преди 11 години

Както сте я подкарали, Сергей назначава прокурори, Костов да назначава съдии и ще пресолят манджата! Не вярвам на червени червиви с пари продажници на държавата ни, както и на костовата приватизация, опа подаризация на държавата ни. Заради тях сме бедни и парцаливи!