146

Анонимен

преди 11 години

Дали Флоров го дават вече на вълците, за да се спасят босовете му или чрез ударите по него се заканват тъкмо на тях? Или всичко е един театър за отчитане на активност преди изборите?

145

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 165Глупости, ако всички, закоито Цветанов и Борисов твърдяха, че са важни и се ползват с доверието им са инфилтрирани, то следва и че самите Борисов и Цветанов са инфилтрирани от същите кръгове, то какво е ГЕРБ тогава?!

144

Една добра новина

преди 11 години

е достатъчно да подобри настроението на човек. Явно не всичко е загубено и има надежда за България. Нека всеки ден да има такива новини та да се оправим и ние като хората

143

Анонимен

преди 11 години

БАРДАКА НА ЦВЕТАНОВ СЕ РАЗПАДА

142

Анонимен

преди 11 години

Глупости... Флоров е инфилтриран от Балканския кръг олигарси, за да компрометира управлението на Борисов. Така както бяха инфилтрирани Дянков, Найденов, Калина Илиева, Румяна Желева, 4-мата здравни министри, шефът на ДКВЕР и шефката на ДКВЕР...

141

йордан

преди 11 години

Допуснаха грешки,но са единствените ,на които може дасе гласува доверие.Само ГЕРБ.

140

Анонимен

преди 11 години

ДО 150 Иван Костов е *** , той продаде всичко на безценица и затова сме на това дередже,освен това даде коз в ръцете на турците,че насилствено сме ги изселвали,което не е вярно разбира се и сега десетки хиляди ни съдят да им плащаме обезщетение,този човек е предател,трябва да га съди народен трибунал и да бъде разстрелян публично!!!

139

Анонимен

преди 11 години

150 е много прав- остана едно единствено спасение за страната Иван Кастов. Немога да разбера толкова ли е къса паметта на хората. Той е единствения политик спасявал държавата от още по тежка криза. А какво е направил тогава , така е преценил, такива са били обстоятелствата и благодарение на него досега съществуваме

138

да-да,ама не

преди 11 години

Гласувахте за мутромилиционерите от ГЕРБ а сега ревете.Хак да ви е ! Гласувайте пак за тях та да ни цъфнат най-сетне и налъмите...След ГЕРБ и потоп.Гарантирано от ГЕРБ.Бог да пази България и никога повече комунизъм-ГЕРБеризъм.Мутрите в затвора а не във властта.

137

ЯВНО Е СЕЗОНА

преди 11 години

НА ЦВЕТЕТЯТА....НА ЦВЕТНИЦА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА ПОЧЕРПИ СЪКИЛИЙНИЦИТЕ

136

Анонимен

преди 11 години

ДО 151* ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** ОТ ГЕРБ...,БОРИСОВ-БКП,ЦВЕТАНОВ-БКП,ФИДОСОВА-БКП,ЦАЧЕВА-БКП,ЛЪЧО МОЗЪКА-БКП ,МЕНДА-БКП ГЕРБ-КОМУНИСТИЧЕСКА *** ,ЗАТОВА ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА c N.14

135

До эээ

преди 11 години

Мда, така е, Миков, ама след препоръка от Бойко като Главен секретар на МВР??? Нали е бил и управител на едната от фирмите му?

134

Култура ми Янков

преди 11 години

Сивите ВА-НОВЕ.... ,си имат и СИВА ИКОНОМИКА !

133

Анонимен

преди 11 години

На тези избори ще се изправи НАРОДА срещу мутрите и купените от тях *** гласове!!! Според вас кой ще победи??? Който е за НАРОДА да гласува с /+/,който е за мутрите и *** да гласува с /-/!!!

132

Никола

преди 11 години

Долу на комунистическата ***,гласуваме за ГЕРБ.

131

Анонимен

преди 11 години

Става все по-очевидно,че Иван Костов е единствения нормален политик в държавата.Желая успех на ДСБ аз ще гласувам с 27.

130

Анонимен

преди 11 години

ОХ Коьооо !!!

129

Анонимен

преди 11 години

Заминава си *** .....,идва---СИК и ВИС !ОГЛЕДАЛ СЕ ИЛИЯ ,....ПАК В ТИЯ !

128

Анонимен

преди 11 години

Очаквам Буда да се почви и публично да се отрече от Флоров, както и да каже, че Станишев го е назначил:)

127

герб-мафия!

преди 11 години

Мога да кажа като човек който се занимава с право ,че за първи път от 23 години имаме главен прокурор ,който си върши работата,а не послушко ,герб го назначиха като си мислеха ,че ще им е послушен ,а Цацаров се оказа мъж с топки .Браво на новия ни главен прокурор . Цяла България знае ,че Борисов и Цветанов,заедно с други вишестоящи ченгета са гръбнака на организираната престъпност,затова Цветанов не успя да го пречупи ,защото трябваше да почне от шефа си Буда и себе си.