28

до 22

преди 11 години

Ами сега си свободен, какво гледаш в севернокорейската паничка?

27

тъпа работа

преди 11 години

на снимката: *** с химикалка

26

Анонимен

преди 11 години

"Мога да се стопя и циганизирам, но искам избора да си е мой, а не накой *** да ми казва какво е добро за мен, докато си урежда живота с екстри, които не съм и сънувал."Много жалко за теб, хич нямаш късмет. Наистина си за оплакване. Хем се циганизираш, хем България се стопява, хем отгоре на това нямаш никакъв избор - нищо не можеш да направиш. В същото време тези които решават вместо теб за България и определят съдбата ти, си уреждат такива екстри за които дори и не си сънувал.

25

До 16

преди 11 години

Не сме живели в каменнта ера, но е вярно че технологично бчхме 10-20 години назад и тази разлика се увеличваше, то затова и соца фалира, просто не е конкурентен. Само с една оръжейна и космическа индустрия на СССР не става, тези технологии трябваше да достигат и до хората, но нямаше условия затова поради плановата икономика и липсата на мотивация у хората способни да развиват тези неща.

24

Анонимен

преди 11 години

Хехехехех на тоя неможе му дешифрират паролата с тея йероглифи.

23

Анонимен

преди 11 години

До Комунистическа овцаЧовека по природа е стадно животно :P

22

до 13

преди 11 години

"Неуместно е да сравняваш тоя комунистически севернокорейски *** с наш Бат Бойко!"Прав си, нашия е комунистически български ***. Ако не вярваш пита батя си Бойко къде му е партийната книжка.

21

До 19

преди 11 години

Мога да се стопя и циганизирам, но искам избора да си е мой, а не накой *** да ми казва какво е добро за мен, докато си урежда живота с екстри, които не съм и сънувал.

20

Бой Чен Ун

преди 11 години

Ким Чен Ун не е супермен.Той подражава на своя кумир Бой Чен Ун.

19

Язе

преди 11 години

До БезпартиенДа напишеш, че в СК е комунизъм е като да кажеш, че тука е демокрация.

18

Комунистическа овца

преди 11 години

За овцете по добро от комунизма няма. Тяхно право си е да искат това което е най-добро за тях, затова не ги коря.

17

до 11

преди 11 години

Погледни населението на България колко се стопи и *** след идването на демокрацията и сам ще си отговориш на въпроса.

16

Анонимен

преди 11 години

Ким Чен Бум

15

Анонимен

преди 11 години

ХОРАТА РОДЕНИ СЛЕД 80 ГОДИНА НЕ ЗНАЯТ НО ПО ВЪЗРАСТНИТЕ ЗНАЯТ КАКВИ ГНУСОТИЙ ПИШЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАПАДНЯЦИТЕ И ХАМЕРИКАНЦИТЕ. ПРОПАГАНДНАТА МАШИНА НА ЗАПАДНЯЦИТЕ НИ ИЗКАРВАХА ЧЕ ЖИВЕЕМЕ В КАМЕННАТА ЕРА. НО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ВСИЧКИ ИМАХМЕ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ РАБОТА И ПОЧИВАХМЕ ПО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА НА МОРЕ И ПЛАНИНА. КОИ ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ СЪС СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ И СИГУРНА РАБОТА ПРЕЗ ОНОВА ВРЕМЕ? И СЕГА ЖИВЕЯТ ПОД НАЕМ 90% ОТ ТЯХ. СЪЩОТО ПИШАТ И ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ КАКТО ЗА НАС..

14

Безпартиен

преди 11 години

който иска да го управляват ***, прав му път в Северна Корея

13

АЗ

преди 11 години

като го видя тоя *** и ми се повдига......

12

Анонимен

преди 11 години

До ЕдинНеуместно е да сравняваш тоя комунистически севернокорейски *** с наш Бат Бойко!

11

Анонимен

преди 11 години

Най-големият стадион в света е в Пхенян,най-високата сграда там е 330 - метров хотел,завършен от арабски компании на които пък е даден лиценз за GSM оператор,само за сравнение най-високата сграда в Европа е в Лондон - 310 метра,КНДР има 2 космодрума,абсолютно беезплатни жилища,през 90-те години на 20 век имат 3 години с наводнения и суша и тежки проблеми с изхранването,от тогава са минали 20 години но това още се дъвче от пропагандата на свободниясвят.Уж измират от глад ,а населението им расте

10

Мунчо

преди 11 години

Абе защо комунистичискети режими държат хората си по ключ, някои може ли да ми обясни, особенно тези дето им се възхищават?

9

....

преди 11 години

Toзи е просто ***, като повечето клоуни от световната сцена. Да му мислят плебеите.