740

Анонимен

преди 11 години

Никой нормален човек не харесва комунисти ! Даже и в Северна Корея не ги харесват обикновените хора ,но там нямат избор ! Ние поне имаме избор , нормалните !!

739

в атака другари

преди 11 години

Анонимните сайтове като този са много готини за изява на другарите.Сам си пишеш и после сменяш ника и сам си отговаряш на дивотиите.Така помпаш бутафорно самочувствие на балъците съпартийци . Лозунга "Много сме-силни сме" остана да важи с пълна сила само и единствено за Орландовци.

738

Анонимен

преди 11 години

Господин Борисов народа е беден не е глупав ,не правиш ли разлика ? А това ,че залата е пълна не значи ,че и джобовете са пълни. И с какво нахалство се явяваш пак пред народа като го докара с " ГОЛЕМИТЕ ЕКСПЕРТИ " до това положение ?

737

Анонимен

преди 11 години

О Светлина О Боже Истината сруи от устата Му Ореол около главата Му Народа ликува Целува краката Му Той Е Пратеник на ГОСПОДА Месия за народа Той е Избранника Господен Дар от Бога Светлина за очите хорски КИМ ИР ЧЕН трева да пасе

736

хадес

преди 11 години

Лъжите продължават да бликат от устата на този празнодумец. Забележително нагла Мутра!!!

735

Анонимен

преди 11 години

Много са жалки и смешни. Всичките сега са извадили голямата кошница и вадят ли вадят от прекрасни най-прекрасни обещания. Хванат ли кокала всичко се изпарява и обещанията са валидни само за тях самите и приближените им. Заживяват добре и хич не ги еня за народа.

734

Анонимен

преди 11 години

Още ли има *** които да вярват на празни обещания.

733

66

преди 11 години

ХАЙДЕ ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ,АКО ИМАШ МОРАЛ

732

Пенсионната лъжа

преди 11 години

Бойко Борисов пак излъга за пенсиите. Минималната пенсия се увеличава само с 5 лева, независимо, че хората имат много повече натрупан трудов стаж над минимално изискуемото. С една дума, беднякът остава заврян в ъгъла на мизерията. С една дума, ГЕРБерите мамят и лъжат. ***, гласувайте за тях, за да ви смъкнат и кожат от гърба. Само мазохис и *** кръгъл гласува за такива обирджии. ББ, стига си лъгал, че увеличаваш пенсиите, какво безочие и наглост да се изтъпанеш и лъжеш.

731

Анонимен

преди 11 години

Като няма изгода от властта защо толкова богати хора се натискат за мижави заплати да са във властта?

730

до 856

преди 11 години

То обещанието им е лесно за изпълнение, след като сегашните направиха половин милион нови безработни. Просто обещават да поправят половината им безобразие. Пример как станаха половин милион - месец след миналите избори отиват данъчни и правят акт на фирма плюс запор на имуществото, работниците остават на улицата, а след падането на акта в съда което е година по-късно бизнесът им умрял. Гарантирано от...

729

Анонимен

преди 11 години

Да нормално е всичко в държавата: Тити хули властта, даже е кандидат за кмет. След това сестра му - журналистка става директор на ... елитна гимназия и почва да овиква учителите както тити баскетболистите. Благодарният титко почва да хвали властта. Но излиза Люба Кулезич и поредната Калинка лъсва. Всичко е нормално в държавата и "комунистите", разбирай всички опитващи се да мислят, са виновни.

728

Анонимен

преди 11 години

България не вярва на лъжливи обещания от Цвинокьо и БиБи.

727

Добре де

преди 11 години

Добре де, не мога да разбера как все още има хора , които си мислят и вярват на ***. Как може да обещаваш 250 000 работни места, увеличение на пенсиите и друг куп социални придобивки , като икономиката на цялата страна не може да позволи да се случи такова нещо. Без производство не става нищо, а ние не произвеждаме, но сме много силни в обещанията. Същото е и с "Белене" ток има колкото искаме. спукваме се от износ. Проблема не е в централите, а в тези, който ни го доставят.

726

CVETA

преди 11 години

Бойко,ще гласувам за теб отново,когато вкараш Дянков в пандиза!Нали казваш,че се учиш от грешките си.Твоята най голяма грешка беше Дянков!

725

TankoBG_

преди 11 години

Щом *** *** - значи всичко в държавата върви нормално.

724

Васо

преди 11 години

"Всеки народ може да си поръча илюзия и да посочи, кой да го управлява. Ние имаме воля и политическа отговорност. Много е трудно, плаща се със здраве, но ще го правя пак, каза Борисов." Другия Левски. Само дето не казва "Ако загубя .....". Плачете да плачем, гласувайте да гласуваме.

723

Дръндер

преди 11 години

Първо ако някой изобщо е имал илюзии след първата година управление на ГЕРБ освен последните останали 15 000 подкрепящи го овце и *** те отдавна са се изпарили! Второ Много диктатори подадоха оставка и то като животът им бе застрашен:иранския шах Реза Пахлави,филипинския Фердинанд Маркос, най пресен пример-египетският Хосни Мубарак. За да не кажете нещо ще кажа и за български-Андрей Луканов, и Петър Младенов и Жан Виденов! Нещо да кажете?

722

Анонимен

преди 11 години

***! който му върже на тоа олиго-цирей да му излезе на г...за!

721

Анонимен

преди 11 години

запалете го неговата верица