25

През 2020-та година

преди 11 години

... никой няма да си спомня за Бойко Борисов, Цветанов и ГЕРБ!А Плевнелиев ще бъде само първи номер в списъка на предсрочно свалените президенти на България!

24

Анонимен

преди 11 години

До 2020 много българи няма да са между живите,други ще живеят някъде далеч от тук,а ти и хората около теб ще сте "усвоили"-парите.Мерси за обещанията,по-добре си стягай багажа от там където се изказваш сега.

23

НФСБ

преди 11 години

До 21 Какви европейци бе За 3 ,5 години България стигна дъното на мизерията А и къде е Асфалт паша ,да не е вдигнал пак кръвно или се скри в Ханмериканското посолство ,от народната любов

22

do 18

преди 11 години

Това което схващам е че спамиш с различни никове и пишеш само против ГЕРБ от 18 коментара сигурно 15 са твойте..........Незнам дали ти дават пари тия от БСП...ама за каква Мафия говориш ??МВР Маджо вика румен беше абривиатура на станишевото управление....магистрални грабежи,отвиличания..........преди 4 години нямаше мафия по станишево време това ли казваш??

21

НФСБ

преди 11 години

Днес излезе ,че умното ни президентче Плевнята имало само за 500 000 лева акции в Дойче банк Защо бе умен не ги държиш в българска банка мангизите си а си тръгнал да ги влагаш в Германия

20

до 12

преди 11 години

Народа излезе на Протест срещу ГЕРБ--Пак са те заблудили. Протестът е срещу бедността, налагана вече 50 г. от БКП - сега БСП и ДПС! През тези 50 г. БГ винаги е била много бедна - но сега вече искаме да живеем като истински европейци. Ето затова са протестите.

19

НФСБ

преди 11 години

Плевнялиев докато беше ,,министърче едни хора имаха да взимат 1 000 000 лева за една пречиствателна станция Е да ти напомня ОЩЕ ИМАТ ДА ГИ ВЗИМАТ

18

Анонимен

преди 11 години

тоя клоун да върви да си гушка с мутрата

17

ДО 14

преди 11 години

Единствената Действаща Институция в Момента , и от 4 години е Мафията .Или си глупав ,или не схващаш.

16

факт

преди 11 години

БЕЗУМЦИ ! ДА ВИ ПЛЮЯ НА ГЕРБЕРДЖИЙСКИТЕ МАГИСТРАЛИ ! ЯЖТЕ СИ ГИ ! --*** да плюеш в Германия! Там е пълно с магистрали и германците лапат само асфалт.Нещастници - няма развита държава без развита ифраструктура.

15

НФСБ

преди 11 години

Плевнялиев ,ХОДИ си бе Аман от гребаджии и тъпите ви номера Ако останете на власт още 1 мандат и не магистрали ,българи няма да останат .

14

Анонимен

преди 11 години

герберски *** на конци

13

до 9

преди 11 години

какво ти пречи човека?? Той е единствената действаща институция в БГ....без значение дали е син ,червен или пенбян последното нещо което имаме е да нямаме президент сега...А до *** писал коментар номер 1.....Защо ти форумен убитако просто не вложиш цялата си енергия вместо да мразиш да напишеш едно браво......?? Това трябва да бъде направено преди деситилетия....а не 30 години след 89-а....щото 2020 ще са минали 31 години от прехода...

12

Анонимен

преди 11 години

До 2020 год. БГ ще е залята от черно *** море със специфична миризма!

11

ТРЯБВА

преди 11 години

Народа излезе на Протест срещу ГЕРБ , докат всички Гербери не са в Затвора няма да има Правда и Мафията ще Управлява . Плевнелиев е част от схемата , и той трябва да се чуе с Бай Ставри , трета килия от ляво , строг но справедлив .

10

Анонимен

преди 11 години

Какво значение има , какво е казал някакъв крадлив мишок-***?Това е най-безличния ръководител на държавата в 1300годишната ни история.Марионетка на шофьора на Тато.Нещо като *** на подлогата...

9

Анонимен

преди 11 години

DO 2020 KAKVO OBLEK4ENIE OSTAVAT SAMO 7 GODINI POSTROENOTO OT 70-TE DO 90-TE V SOTS LAGERA PRI KOMUNISTITE NEMOI GO POSTROIM S TEZI TEMPOVE OSHTE 50-ET GODINI S KAPITALISTITE SHTO TAKA???????????

8

Анонимен

преди 11 години

Тая мрънкаща овца докога ще я търпим в Президенството?

7

Анонимен

преди 11 години

Кажи за стандарта на живот на българите бе!Защо покупателната способност на българина след 23г демократичен преход е по-ниска в пъти от 1990г????????????????????????????????????????????

6

Анонимен

преди 11 години

2020 е късно, не може икономика без инфраструктура. От друга страна, не може и икономика (и изобщо държава) само с магистрали и без среден бизнес.