131

Анонимен

преди 11 години

Ех, Другарю Станишев, пак се уплете като пиле в кълчища и извади стара муцуна от седенките, ама народа я помни, щото не е толкоз *** колкото го мислите, вие комунистите. Верно е че имате още малко недоизмрял електорат, ама това са. Пак ще влачат по изборите носилки на възрастни хора, дето не знаят на кой свят са, но и на това му идва края.

130

реалист

преди 11 години

Още от сега знаят че ако евентуално дойдат на власт /с още партии в коалиция/ ще се провалят,и затова хем ги сърби...хем ги боли.Ако се случи това,нека целукупният ни народ се сърди вече само на себе си,щото в БСП са научени на знака събиране,изваждането не го знаят.Те може да дадат единствено на "батко и братко" на Фронтиера и 100-ци други изманици,за тях народа просто е стадо овце !

129

червена бабичка

преди 11 години

Колкото и да ми е неудобно да си призная, но в гореказаното всичко е стопроцентова истина.

128

Анонимен

преди 11 години

С тези заглавия, представящи фалшиви социологически проучвания или нечии изказвания като факти медията не звучи като независима. Нито като правена от професионалисти.

127

Смешно и жалко

преди 11 години

А Боко с високото кръвно където не може още да излезе от кревата и всичките делавери ,е той е много силен и достоен.хахахИзборното самоубийство е право на всеки ,ние затова сме и на това дереже. Гласувайте за ГЕРБ да изпрзнят още 8 милрд от държавната хазна, да удвоят безработицата до 800 000,сега е 400 000, да унищожат още 100 000фирми от малкия бизнес. И да знаете Боко не е виновен ,Станишев беше на власт последните 4 години и той дърпаше конците на Боко. Ей такава просттия до шия

126

Анонимен

преди 11 години

и Буда рече да дойдат тракторите

125

Ъпсурд

преди 11 години

"...има нова кукла на конци, която да служи за параван на провали..."Това го обяснявай на Росен Плевнелиев и Марин Райков!

124

Анонимен

преди 11 години

От тия *** платените, не оставят място на нормалните хора да си кажат мнението.Засрамете се малко бе алчни ***

123

Гражданин на Р. Бълг

преди 11 години

"Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер."Ха- ха- ха- ха !Ако той се самооценки като такъв и се махне от ръководството, все още има шанс БСП да изкара реми с ГЕРБ. докъде стигнахме - партия лаик в управлението, назначила Дянков и калинки разсипали страната, да не може никой да я поклати от властта !!! Ужас, срам, смях и гняв едновременно.

122

Да живее Станишко...

преди 11 години

Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...

121

Майор Деянов

преди 11 години

До 111А пък мен от известно бреме постоянно ме следи тревисто зелено Жигули туниговано с тъмни стъкла.Дали има нещо общо с сивият ван?

120

Ъпсурд

преди 11 години

"Колега, не ме занимавай с глупости бе !"Точно пък вие не ми говорете за "Некъдърие" ! Да чупите глупомера ви стана хоби!Дори няма какво да ви изреждам гафовете - те отдавна са обект на фоклора от Полски Тръмбеш!

119

Анонимен

преди 11 години

Всичките партий са мутренски групировки в Бг.*** за зеле не стават.За какво спорите ?Или ще работят за народа или марш.Няма средно,щото средното го ядем 25 години.Или не ни стигат?

118

111

преди 11 години

"Сив ван ме преследва в живота и неизменно до мене върви"-изпълнител Сергей СтанишевПесента на месец март 2013 година!

117

Анонимен

преди 11 години

Ако Станишев е слаб премиер, то Боко който докара масова безработица, глад и отчаяние в България какъв премиер е ?

116

Анонимен

преди 11 години

КАК СИ ОРЕХА ШЕ РАЗТУРАМЕ ЛИ СЕДЕНКЯТА? ГОЛЕМ МИНИСТЪР ШЕ СИ ДА ЗНАЕШ. СЪС ЗА.НИКА СИ ЯЙЦА ТРОШИШ. АМА КАТО ИМА ОВЦЕ ДА ВИ ВЕРВАТ НА СЕЛСКИТЕ НОМЕРА И ПРЕЗИДЕНТИН ШЕ ТЕ НАПРАВАТ ДА ЗНАЕШ. ТО НА ТАА ТЕРИТОРИЯ СА ОСТАНАЛИ САМО БУДАЛИТЕ. ЩОМ ГЛАСУВАХА ЗА ТИКВА ЗНАЧИ И ЗА ОРЕХ ШЕ ГЛАСУВАТ. ТО МЕЖДЕ ТИКВАТА И ОРЕХА РАЗЛИКАТА Е ЧЕ ТИКВАТА Е ПО ГОЛЕМА ОТ ОРЕХА. АЙДЕ ОВЦЕТЕ НА ОРЕХИТЕ ДОКАТО СА ПРЕСНИ ЧЕ АКО СТОЯТ ДЪЛГО НА ЗЕМЯТА ШЕ ИЗГНИЯТ. ИНА ТЕЗИ ИЗБОРИ ШЕ ВИ ГО ЗАБОДАТА БОРЧЕТО ОТ.АД.

115

От БСП

преди 11 години

Молим собственика на сивия ван да не го паркира в близост до Позитано 20, защото лидерът ни изпада в остър пристъп на параноидна шизофрения.

114

Коко

преди 11 години

ГЕРБ се опитват да останат над водата като постоянно говорят за Станишев. Това няма да им помогне - ще потънат много надълбоко.

113

Анонимен

преди 11 години

Присмял се хърбел на щърбел. Техните калинки са недостижими.

112

до 130

преди 11 години

Да-де, ход за отвличане на вниманието