114

ГОСПОД

преди 11 години

Ако имате два коня - единият слаб и хилав, а другият - силен и здрав - кой ще натоварите повече? И не ми правете вариации на тема "кон", да не си прибера вересиите!ИМА СЪДен ДЕН!

113

Корнелия мангалката

преди 11 години

На Корнелия й викат *** , защото само *** гласуват за нея На нея й замириса на власт и започна да мачка висшистите, защото тя не е завършила със собствен труд своето образование, а с протекциите на Партията - майка, разбирай БКП Е , аман от тия недоучени бесепари.Та защо да плащам на *** , за да се ... по цял ден, вместо с парите, които изкарвам с ЧЕСТЕН труд, да купя книги за моите деца, да купя книги и компютър за себе си, да се развивам, за да се развива и страната ни.

112

Анонимен

преди 11 години

не се излагайте ами се самооблагайте.помогнете на държавата. данъци ще има от всички и от сърце

111

Анонимен

преди 11 години

ОК нека има плосък данък , но той трябва да е 15% ... И нека има един праг от 500 лева където да не се облага , защото това е прага на бедност , това е прага да няма самозапалващи се хора , хора които искат да си платят сметките но не могат.Поне 500 лева без данъци - за хората които не живеят а приживяват.

110

До 119

преди 11 години

То няма работа, бе.

109

Пак да кажа

преди 11 години

До преди малко над 100 години в Америка данъци не са се плащали!!! Поверете!!!Причината е, че парите се печатали от държавата и не е имало лихви!С въвеждането на федералния резерв, който е сбирщина от частни банки, вече банки дават пари на заем на американското правителство. И за да върне заема с лихвите, правителството почва да събира данъци! Вижте само каква професионална схема.Европейската централна банка е сбирщина от частни банки.Банките са собственици на медиите.Кой мъти водата?!?!?

108

Смех

преди 11 години

До Анонимен До 108 - Все САЩ ви е виновен за всичко! *** мръсни, избихте интелигиенцията!

107

Стига с мишките

преди 11 години

А ти не гледай само мишките!!! Гледай си небето по-често и може да видиш и котката, която ръси изкуствени облаци!По-малко слънце, по-депресиран и болен народ, а това води до икономически растеж! Тъжно, но болните движат икономиката повече от здравите!И като почнат да ви обещават икономически растеж, вие чувайте бедност и болести, за да сте по-близо до реалността.И пак ви казвам гледайте небето и ще разберете защо нямаме ПВО?!?!?

106

Анонимен

преди 11 години

С плоския данък здравеопазването и образованието бяха доведени до фалит. Нищо против плоския данък, но не достигат пари за финансиране на болници, училища, заплати на учителите и лекарите и т. н. Без качествено образование младите остават без работа, а без здравеопазване измират.

105

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 108Другарю комунист, тия ги разправяй на старата ми шапкаПлоският данък вади на светло малките доходи до 2000 лева, с които можем да изучим децата си и да ги оставим в Родината сиТвойте деца са явно в чужбина и ти пращат миризливи мангизи, а ти , ако искаш нощем един Аналгин, си записваш Спешна помощ, да ти го донесе, защото нямаш свои близки наоколо.Хрантутници червени!

104

съвет

преди 11 години

Нека погледнем в кои страни има плосък данък и в кои не ...В САЩ , в Германия , в Швейцария - там се крие отговора в тези успешни страни как са си подредили къщичката , какви правила и закони са си избрали ... просто преписвайте и спазвайте само за тяхното изпълнение ... Големия проблем е обаче , работеща съдебна система - без нея всичко е безмислено да се пробва.

103

до 111

преди 11 години

До Анонимен 111 Това не е точно такаНапример за обучението по медицина , като трудов стаж се признават само месеците, през които студентът е бил "стажант - лекар"Това е обяснението от деканата и точно такива служебни бележки дават оттам-Останалите 5 години въобще не се признават за трудов стаж

102

до 109

преди 11 години

Сега пак с плосък данък българите бягат в чужбина и пак остават само ***. Плоският данък не върши работа в България, защото не решава нищо и има и много безработни и *** и българи, които са принудени да емигрират и да плащат доста по-високи данъци в ЕС или САЩ.

101

Анонимен

преди 11 години

До ГОСПОД А ти кой кон ще храниш повече?

100

7

преди 11 години

Когато БСП плоския данък ,всички ревнаха против!Сега пък обратното?Господа от ГЕРБ ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ, КАТО B ПОГОВОРКАТА-"ХЕМ СЪРБИ,ХЕМ БОЛИ,ДРАГО МИ Е"!

99

Анонимен

преди 11 години

Премахване на плоския данък (обяснено с по-прости думи): Това означава работливите и амбициозните да плащат прехраната на мързеливите и некадърните.Аз съм ЗА плоския данък.

98

Анонимен

преди 11 години

Единственото нещо което ми хареса от популистките програми на всички е идеята годините от висшето образование на хората да се смятат за трудов стаж .Това е нормалното , както се прави с казармата - която за жалост вече е няма и се навъдиха един куп с ***.

97

До 109

преди 11 години

А "богатите" имат, така ли?

96

Анонимен

преди 11 години

Наистина проблема е, че ако въведат прогресивен данък той ще ходи за да поддържа избирателите на БСП .. а именно ***. Аз не искам да плащам повече данък, за да храня ***.

95

Анонимен

преди 11 години

Прогресивният данък има социална функция и когато има такъв ръст на безработицата, е редно държавата да се намеси, да махне плоския данък и с по-високи данъци върху по-богатите да се събират пари за заплати и на безработните и да се създава работа и заетост за бедните след като частните фирми не желаят да наемат работниците. Бедните нямат никаква вина за тая криза, която дойде от САЩ.